Dodaj do ulubionych

bliźniaczy BoB a BI

17.02.15, 14:13
wiem, że użytkowniczek podwójnych wózków jest mało wink, ale może coś mi ciekawego powiecie o tym pierwszym
zastanawiam się czy nie wymienić swojego Bumblerida twin na podwójnego Boba?
któraś z was nim jeździła? wrażenia z jazdy, minusy? plusy?
czy raczej bym pluła sobie w twarz wymieniając wózek?
dziewczyny ważą po ok 11 kg, mają 2 lata i wózkowanie raczej przewiduję na kolejne 2 lata wink
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: bliźniaczy BoB a BI 17.02.15, 14:33
      Mam pojedynczego Boba i podwójnego EW,a BI nie znam (jeszcze smile) więc się wypowiem tongue_out nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie na przesiadkę, może warto poczekać jeszcze z pół roku, bo wydaje mi się, że Indie ma wygodniejsze siedziska dla młodszych dzieci, a twoej córki lekkie są wiec chyba nie takie wielkie.
      Kup sobie teraz EW na wypróbowanie a potem Boba na zakończenie smile U mnie BOB czeka własnie dla córy na koniec.
      • roga.laa Re: bliźniaczy BoB a BI 17.02.15, 15:20
        mam chyba super cenę na boba i tylko dlatego chcę zmienić, chyba wink
    • koala0405 Re: bliźniaczy BoB a BI 17.02.15, 16:24
      Powiem tak: miałam podwójnego bob-a a teraz pojedynczego. Za podwójnym płaczę... cudny był i lżej się go prowadziło niż pojedynczego. Później wrzucę fotki. Za wcześnie go sprzedałam... buuuu
      • koala0405 Fotki BOB-a 17.02.15, 16:31
        fotki bob-a z 6 miesięczniakiem i 3,5 latkiem
        • koala0405 Re: Fotki BOB-a 17.02.15, 16:31
          pokazywarka.pl/tsal43/
          • roga.laa Re: Fotki BOB-a 17.02.15, 18:35
            a jak z regulacją położenia? paski?
            no i czy nie jest uciekający na boki przy wsiadaniu/wysiadaniu dziecka? bo te jedne koło....
            a i czy można odpiąć samą budę/zrobić tylko daszek ochronny przed słońcem/przewiew?
            • koala0405 Re: Fotki BOB-a 17.02.15, 18:56
              akurat w tym starszym modelu regulacja była na paski i klamry, nic nie ucieka wózek, jest stabilny. Budy nie można odpiąć ale można tył wywinąć i spiąc na rzep
              • roga.laa Re: Fotki BOB-a 17.02.15, 20:20
                Koala - a pomidz mi czy do bagażnika scenica wejdzie bez demontazu przedniego koła? bo BI mi wchodził bez problemu, a w TFK (sztywne koło) musiałam je zdejmować
                • koala0405 Re: Fotki BOB-a 17.02.15, 21:10
                  do mojego nissana note nie wszedł ale do renault espace tak /ale to wielkie auto/
                  sama oceń : fotki pokazywarka.pl/mf52qv/
                  • kar-ula Re: Fotki BOB-a 17.02.15, 22:10
                    Rogalaa - taka mała dygresja - a po czym poznać, ze wózkowanie będzie jeszcze 2 lata trwać? Buuuu, moja ma 2 lata i ja właśnie widzę, ze nam się kończy w tempie błyskawicznym i do lata nie ma szans przeicągnać. jak to robisz, że jeszcze tyle przed Tobą?? Może ja nie mam siły przekonywania i perswazji?
                    Czasem mi dziewczyny piszą, ze jeszcze sie moze małej odmienić, ale ja widzę, że tu coraz gorzej (w sensie wózkowym) a nie lepiej. A teraz jeszcze dostała na urodziny rowerek biegowy i wózek dla lalek i wiosna raczej czeka nas bezwózkowa.
                    sad
                    • silke85 Re: Fotki BOB-a 17.02.15, 22:24
                      kar-ula nie martw sie u nas to samo, mała ma 2lata 3msc i ostatnio cyrki wyprawia, jak chce ją do wózka wsadzić to się cała sztywna robi i pokazuje na nogi że chce sama iść (jeszcze nie mówi więc jakoś inaczej sobie musi poradzić tongue_out )
                    • roga.laa Re: Fotki BOB-a 17.02.15, 22:24
                      bo jak się ma dwójkę, to i na spacerach się dzieci z wózka nie wyciąga tongue_out
                      i to trochę będzie na siłę, nie wyobrażam sobie siebie, abym szła z dwójką wyrywających się dzieci na plac zabaw a do tego piciu, jedzonko, zakupy, i inne gadżety wink
                      no i wogóle jakikolwiek spacer.... biegają pod domem a na spacer to do wózka

a i ich starszy brat to się woził wózkiem do 4 (prawie 5) roku życia, wózek był już zabrany na siłę, bo już przeginał, bo go niby nogi bolały (dziwne że od biegania po lesie to nie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka