Dodaj do ulubionych

Mam i ja :)

05.03.15, 19:11
bj zipa i jestem przeszczeliwa wozek jest naprawde rewelacyjny amerykance sie postarali smile

miesci sie i 2,5 latek i 5 latka smile

buda super choc moglaby byc sztywniejsza

dziewczyny pisaly ze kolka stukaja - mi nic nie stuka moze to zalezy od chodnika

tak mnie zachwycil ze zastanawiam sie nad sprzedaza wszystkich moich wozow i zostawienie tylko zipa bo w bee moj kacper mial bude na glowie
w zipie buda wysoko

na chwile obecna nie widze wad i polecam wszystkim ten wozek a kosz rewelacyjny - dalej obszerny i sporo zakupow pomiesci w porownaniu do maca

Dziewczyny kupujecie zipa smile
Obserwuj wątek
    • kina82 Re: Mam i ja :) 05.03.15, 19:38
      Fajny wózek, tez byłam na niego napalona ale nie znalazłam dla niego zastosowania na razie a swoje woskowe fanaberie muszę na razie odłożyć bo mam zbyt male mieszkanie, wiem to glubio brzmi w przypadku zipa, który składa się do rozmiaru wielkości pudełka od zapałek ale mój maz ma inne zdanie na ten temat. Jedyne co mnie w nim raziło tak na pierwszy rzut oka to wada wizualna - ten mechanizm od składania, ten krzyżak taki parasolkowy z tylu wózka jakoś bardzo się rzuca w oczy wg mnie, baby joggery inne to wózki o tajnej i miłej dla oka aparycji a ten jakiś taki surowy przez ten krzyżak jest. Ale to tylko mały szczegół. Gratuluje i miłego użytkowania.
    • afroddytta Re: Mam i ja :) 05.03.15, 21:24
      Nie śledziłam do tej pory wątków o zipie-jak się ma jego siedzisko do siedziska CM?
      I czy przez tą konstrukcję to on ma taki zwarty i sztywny stelaż czy taki nieco parasolkowaty?

Nie widzę fioletu wink Póki co kolory mnie nie zachęcają, ale może coś się zmieni.
      • agnes_nyc Re: Mam i ja :) 05.03.15, 21:45
        afro

Ja mialam 3 jak pamietasz i material w zipie jest inny , siedzisko wezsze niz w 3 czy innych modelach

konstrukcja jest dla mnie spoko jak kazdy bj sztywny lekka amortyzacja wyczuwalna mam maca xt ale zip o niebo lepszy
        brakuje mi tylko palaka ale w maju maja byc

fioletem jezdzilam 3 marzylam o turkusie i mam

kola przednie porownywalne do bee wielkoscia wiec nie boje sie o zime

kiedys pisalam ze bee wyjedzie odemnie jako ostatni ale jak dzis popatrzylam na te moje wozki i zipa to mocno sie zastanawiam nad sprzedaza bee ale musze sie przekonac na 100% do zipa nie jest to decyzja po pierwszym spacerze smile

musi troche uplynac czasu smile

kolorystyka rzeczywiscie malo ciekawa
        • magda79pn Re: Mam i ja :) 05.03.15, 21:48
          A wrzuć w wolnej chwili real fotkę tego koloru

czy na żywo kolor budki mocno rózni się od koloru siedziska?
          • agnes_nyc Re: Mam i ja :) 05.03.15, 21:54
            magda jutro sprawdze w swietle dziennym
            • flower_v Re: Mam i ja :) 05.03.15, 23:15
              kusicie dziewczyny kusicie wink
              • zuzanelle pytań kilka 06.03.15, 06:10
                Mam pytania.... Bede wdzieczna za odp smile czy materiał budki (tylko budki bo siedziska założe się ze nie) da się zdjąć np do prania, czy rozłożona budka wystarczy aby w deszczu nie uzywac folii, do jakiego wózka porównałoby się stukotanie ( zapp? maclaren?) i czy on ma jakąkolwiek amortyzację? Wreszcie - milszy dla mamy i dziecka jest zip czy bee?

uf, dziękuję za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka