Dodaj do ulubionych

Druga spacerówka

21.10.15, 15:07
Hej dziewczyny!
Wariuję już...a może nawet jestem na skraju totalnego wariactwasmile
Szukam spacerówki jako drugiego wozu na wypady do miasta. Mieszkam na wsi i tu głównie spacerujemy. Ale niedługo zaczną mi się częstsze wypady do miasta. I wózek powinien szybko i do małych rozmiarów składać. Siedzisko i podnóżek musi rozkładać się do pozycji leżącej. Syn ma 6 miesięcy więc spanie na spacerze to póki co standard. Fajnie jak buda byłaby duża aby zakryć go od wiatru np. Kosz mógłby być też pojemny. Cena do ok tysiąca.
Wiem ,że wiele z Was szybko rzuci nazwami wózków.I na Was liczę. Proszę doradźcie kilka modeli.
Obserwuj wątek
    • acora Re: Druga spacerówka 21.10.15, 15:15
      Dla 6m to nie wiem, czy taka standardowa spacerowka sie nada. Siedzi juz? Jak tak, to: Bugaboo Bee, BJ Zip (w zasadzie prawie kazdy BJ) smile Jesli nie, to kubelek: Quinny Buzz, Zapp Xtra 2, moze Joolz.
      • guttao Re: Druga spacerówka 21.10.15, 17:03
        Jestem w podobnej sytuacji. Na wypady do miasta, sklepu itp mam bj versa gt. Oprócz podbijania to super mi się jeździ. O niebo lepiej niż cam3, który też jest na stanie. Kosz pojemny, młody twarzą do mnie moze być, budka super. Za lekki to nie jest, ale składa sie raz dwa. Amortyzacja przy 11 kg wyczuwalna, wiec i u siebie moge się bez problemu przejechać.
    • annulka79 Re: Druga spacerówka 21.10.15, 21:22
      Doradziłam przy podobnych warunkach koleżance Peg Perego Booklet i jest bardzo zadowolona. Moze nie jest to bardzo mały wózek po złożeniu ale jeździ się nim dobrze a kosz jest powalający co przy zakupach ma znaczenie wink
    • martuska1982 Re: Druga spacerówka 22.10.15, 01:08
      Gdyby nie ten kosz na zakupy to idealnie by pasował maclaren xt do opisu. Moja córka nie siedzi, w poniedziałek skończyła 5 miesiecy, zanim to nastąpiło przewiozłam ją z komisu do domu maclarenem xt własnie (kupiłam dla forumki) i jechało mi sie wybitnie lekko, podbijało genialnie, rozłożone na płasko siedzisko i podniesiony podnóżek, plus spiworek dały małej super komfort (spała mi jak nigdy 3 godziny!!! jezcze dwie godziny po powrocie do domu w wózku spała!). Maclareny to parasolki, ale dostosowane dla dzieci od urodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka