Dodaj do ulubionych

Britax b-motion

25.11.15, 18:50
Na wiosnę czeka mnie zmiana spacerówki na tę następną po wózku 2w1. Obecna spacerówka jest już czołgiem. Póki syn był lżejszy, to jeszcze jakoś to było, teraz jego waga + waga wózka + zakupy = mega ciężar.

Przejrzałam różne wózki, śledzę wasze forum od jakiegoś czasu oraz blogi wózkowe. Znalazłam ciekawe opis b-motion blogerki i porównanie b-motion do BG i jak na razie to zaważyło nad wyborem b-motion (raczej 4 koła). W grę wchodzi wózek nowy do 1200 - 1500 zł.

Jestem jednak otwarta na inne propozycje. Moje wymagania:
- waga do 10 kg - nie będę go taszczyć po schodach, ale chcę żeby płynnie jeździł z obciążeniem
- odpadają małe kółeczka
- amortyzacja na wszystkie koła
- rozkładane siedzisko do spania - syn najlepiej śpi na spacerach
- siedzisko głębokie (osłonione boki dziecka)
- duża buda
- pojemny kosz na zakupy
- kompaktowe wymiary po złożeniu
- przekładana rączka mile widziana
Obserwuj wątek
    • kajka09 Re: Britax b-motion 29.11.15, 21:42
      Powiem Ci że mamy podobne wymagania i u mnie tez stanęło na Britax B-Motionwink Jeszcze nie kupiłam, na necie za niecały tysiąc można dostać spacerówkę nową.
    • jprzeczek Re: Britax b-motion 29.11.15, 22:02
      A może valco snap zamiast b-motion. Można dokupić pompowane koła. Nie miałam b-motiona, ale mierzyłam córkę do b-agile i podbicie wózka z nią było dla mnie awykonalne. Nie wiem, być może w b-motion jest inaczej. Znajoma kupiła valco snap i jest nim zachwycona.
    • rokaj1015 Re: Britax b-motion 30.11.15, 00:14
      B- motion to fajny wózek, myślałam tez że go sobie kupię, ale bardziej spodobał mi się peg perego booklet. Wiem, że dziewczyny go chwalą. Ale nie porównywałam ich nigdy.
      • jakel35 Re: Britax b-motion 30.11.15, 16:59
        też na niego patrzyłam, ale w necie na zdjęciach on taki mały mi się wydaje
        • kajka09 Re: Britax b-motion 14.12.15, 17:15
          kupiłam britaxa, mój drobny półtoraroczniak ma tam mnóstwo miejsca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka