03.06.16, 21:23
Pochodzą z tej samej stajni co Cybexy.
Zaciekawily mnie one bardzo, szczególnie jak zobaczyłam filmik o nich na YouTube.
W PL większość z tych modeli raczej nie do dostania....a szkoda.
Co wiecie o tych wózkach? Użytkowala któraś jakiś model?
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Wózki GB 03.06.16, 22:48
      Pokita testuje Ewelina Eve, mnie się jeden podoba, ale nawet nazwy nie pamiętam teraz, na profilu gb na fb widziałam.
      • cuqiereq Re: Wózki GB 03.06.16, 23:28
        Pokita macałam i bawiłam się nim w sklepie - dla mnie porażka... bujał się na każdą stronę jakby z zapałek był zrobiony, terkotał już w sklepie, daszek jakiś totalnie bez sensu... nie trafia do mnie wcale nie za takie pieniądze...
        • flower_v Re: Wózki GB 04.06.16, 00:10
          Tez macałam pokita w sklepie. Chyba tylko dlatego zwróciłam na niego uwagę ze byłam w szoku ze na moim zadupiu wózkowym jest dostępny; ) Ten daszek...nooo masakra... big_grin
    • sztucznamrowka Re: Wózki GB 04.06.16, 09:39
      Akurat nie miałam na myśli Pockita, jego w zyciu bym nie kupiła.
      Chodzi mi o Qbit i Qbit + oraz o inne modele, tu filmik:
      gb Stroller Full Function TVC www.gbwithlove.com.my

• cuqiereq Re: Wózki GB 04.06.16, 11:51
      Szczerze mówiąc Qbity wydają mi się tak samo kiepskie jak Pockit. Wyglądają bardzo podobnie- stelaż, koła... takie przekombinowane są wydają się zupełnie niepraktyczne i urodą nie grzeszą wink
      • martuska1982 Re: Wózki GB 04.06.16, 13:31
        wygląda jak tania chinszczyzna z aliexpress
    • gochalodz Re: Wózki GB 04.06.16, 15:10
      www.sklep-tosia.eu/wozki-dzieciece_d73
      Jak to nie do dostania. Są w Tosi.
      • martuska1982 Re: Wózki GB 04.06.16, 17:10
        a zerknij do dostepnosci - maja status "powiadom", czyli nie sa dostepne, a znając tosię to raczej nie beda nawet.
      • kejka85 Re: Wózki GB 04.06.16, 17:30
        gochalodz napisała:

> www.sklep-tosia.eu/wozki-dzieciece_d73
        > Jak to nie do dostania. Są w Tosi.

Nie mają ich. Pisałam do nich,napisali ze czekają na dostawę.
        • martuska1982 Re: Wózki GB 04.06.16, 18:12
          A jakis konkret podali czy tylko zbyli słowami "czekamy na dostawe"? Bo tosia i bobowózki maja ta sama taktyke, wrzucaja na strone wózek którego nie maja, ale google juz ich sklep szukajacym tego wózka wurzuca. wink
          • kejka85 Re: Wózki GB 04.06.16, 21:15
            "
            W odpowiedzi na zapytanie o dostępność produktu , informuję iż obecnie produkt jest jeszcze niedostępny u dystrybutora i nie znamy bliżej określonego terminu dostawy." Dokładnie to napisali. Pytałam o qbit+
            • martuska1982 Re: Wózki GB 04.06.16, 23:49
              Mi kiedys bobowózki podały nawet nazwę konkretnego miesiąca, gdy wózek bedzie dostepny, miesiac dany przyszedł, pytałam znów i dostałam odpowiedz, że "nie ma i nie bedzie". big_grin
    • linkap_wawa Re: Wózki GB 06.06.16, 09:10
      nie wiem czy GB i "GB with love" to ta sama firma - ale ja kiedys wygooglowalam wozki GB with love - to jest jakas malezyjska firma. Bardzo podobal mi sie ich model Beaula i nawet do nich napisalam, czy mozna kupic gidzes w UE ich produkty i ewenualnie ile kosztowaloby sprowadzenie tego wozka do PL - ale nic nie odpisali...
      www.gbwithlove.com.my/products/strollers/d620.php
    • ilona.starnecka [...] 16.06.16, 16:14
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka