Dodaj do ulubionych

Bc Loola czy pp switch?

06.06.16, 19:30
Proszę o poradę co wybrać...
Jak w temacie:
Bebe confort loola lub loola up czy peg perego switch (easy drive?)
Zależy mi na siedzisku zwróconym przodem do mnie bo mała ma dość silny azs i muszę ją kontrolować o szybko reagować w razie ataku drapania sad
Drugie kryterium to składanie do małych rozmiarów gdyż wkrótce wybieramy się na wakacje, a przy trójce dzieci każdy cm ma znaczenie smile
I ostatnie, ale równie ważne to możliwość wpięcia fotelika maxi cosi cabrio.

Oprócz wymienionych wpadł mi też w oko peg perego book plus- bardzo pochlebne opinie... bo ale wymiary większe...
A może coś przeoczyłam?
Obserwuj wątek
    • annulka79 Re: Bc Loola czy pp switch? 06.06.16, 22:13
      Małe wymiary po złożeniu (tzn. płaski kwadracik) ma Mamas&Papas Armadillo Flip.
      Koleżanka ma Starego PP pliko (składany do podobnych rozmiarów co pp switch i loola) i twierdzi że łatwiej jej upchnąć w bagażniku Baby Jogger Versę.
      • bas81 Re: Bc Loola czy pp switch? 06.06.16, 22:56
        Armadillo flip odrzuciłam ze względu na cenę... a używek jak na lekarstwo uncertain no i też nietanie.
        Mój budżet to max 1500 za nowy, ale oczywiście jakby znalazło się coś tańszego i używanego to byłoby super
        • bas81 Re: Bc Loola czy pp switch? 07.06.16, 08:03
          Na olx jest Armadillo, ale babka sprzedaje ponieważ rączka nie ma regulacji... czyli kolejny minus. Aczkolwiek myślę o nim intensywnie wink
          A te wózki z tytułu? Czy któryś jest lepszy/gorszy?

Zapomniałam napisać że córeczka ma 8 miesięcy
          • gleana Re: Bc Loola czy pp switch? 07.06.16, 09:00
            Jeszcze zerknij sobie na Baby Jogger Vue. PP Switch Easy Drive kiepsko się podbija.
            • bas81 Re: Bc Loola czy pp switch? 07.06.16, 10:21
              Bj vue wygląda na strasznie lichy.
              Chciałabym jednak jakiś masywniejszy wózek.
              Zastanawiam się jeszcze nad concord wanderer- bo wymiary ma zbliżone do armadillo, ale nie wiem z kolei jaj to jest z adapterami do maxi cosi. W dino na stronie są, ale czy ktoś ich tutaj używał?

Ktoś coś jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka