funnybaby 18.08.18, 10:56 Ktoś coś? W sklepie całkiem fajnie się prezentuje, bardzo kompaktowy, lekki i wydaje się być wygodny dla dziecka. Obawiam się małych kółeczek, ale jak na wózek do samochodu może się sprawdzić ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funnybaby Re: GMINI TRAVEL 23.08.18, 15:18 Cały czas się waham, nikt nic nie podpowie? Jeszcze bardzo przypadł mi do gustu wózek Nikimotion Autofold ale on już jest zdecydowanie cięższy niż gmini no i 1000zł droższy... proszę o podpowiedz. Szukam wózka dla 13miesiecznego malucha, coś do końca wózkowania. Odpowiedz Link
mamazielona Re: GMINI TRAVEL 23.08.18, 17:46 Oglądałam tylko na zdjęciach. Prezentuje sie... nijak, jak cała masa podobnych, wręcz identycznych. Niziutkie oparcie - do końca wózkowania nie ma opcji. To prawda, że szerokość oparcia to tylko 21 cm? Taką informację znalazłam. To dla max rocznego dziecka i to bez kurtki. Odpowiedz Link
funnybaby Re: GMINI TRAVEL 23.08.18, 23:42 ok, a Nikimotion? Powierzchnia siedzenia 95cm x 33cm Odpowiedz Link
mamazielona Re: GMINI TRAVEL 24.08.18, 15:49 Tego nie znam. Jak z ciekawości go wpisałam to widzę że firma robi trzy modele a sprzedawcom mieszaja sie dane a nawet zdjecia zadnych informacji o wymiarach itp nie znalazłam Do końca wózkowania u mnie zostaje Baby Jogger City Mini i PP Booklet. Choć miałam moment żeby wymienić Bookleta na BJ Zipa ale jednak został pakowny Booklet. W poszukiwaniu maleństwa z większym siedziskiem zakochałam sie w Quinny Yezz, ale on nie ma rozkładanego oparcia i dla rocznego dziecka na co dzień odpada. Odpowiedz Link
funnybaby Re: GMINI TRAVEL 24.08.18, 16:39 Oglądałam go w sklepie bo stał obok Snapa i fajniej sie prezentował, siedzisko dość duże sie wydawało i wózek solidny. To pewnie od niedawna jest na rynku skoro forumki nie znają i trudno będzie o opinie. Booklet też był ale on taki spory się wydawał właśnie. Odpowiedz Link