jooans_88 28.04.20, 21:01 hej Mamuśki! Która z Was miała do czynienia z wózkami Larktale? Jakie macie wrażenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusialusia123 Re: wózki Larktale 28.04.20, 21:56 Ja mam ich wózek Coast, czyli 2w1 spacerówka i gondolka. Na razie korzystamy głównie z gondolki. Odpowiedz Link
katesw_90 Re: wózki Larktale 03.05.20, 20:24 a dokupiliście może do niego fotelik samochodowy? Czytałam na stronie producenta, że jest taka możliwość i nie wiem, czy to się opłaca, czy lepiej kupić oddzielnie? Odpowiedz Link
anusialusia123 Re: wózki Larktale 06.05.20, 14:41 Tak, mamy go. To super wygodne, bo na podróż można wziąć tylko fotelik i ramę wózka. I wtedy nie trzeba dziecka przenosić, szczególnie gdy zaśnie Odpowiedz Link
monella Re: wózki Larktale 02.06.20, 20:39 Te wózki to jest jakieś cudo, nie wiem, jaki geniusz to wymyślił, ale chwała mu. Wreszcie nie muszę się męczyć przy wnoszeniu wózka – raz, dwa, trzy i złożone, w dodatku jest lekki, więc bez zadyszki wchodzę na trzecie piętro. No i prowadzi się go rewelacyjnie. Odpowiedz Link