Gość: Domel IP: *.protonet.pl 06.06.03, 16:50 mam pytanie: czy ktoś sie orientuje ile kosztuje wjazd samochodem na pole,rozbicie namiotu itd ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: Pole namiotowe na Chechle IP: proxy / 192.168.3.* 06.06.03, 21:45 W wydaniu papierowym Dziennika Zachodniego w dodatku powiatowym piszą dziś tj.w piątek iż wjazd nad zalew kosztuje 2 zł w tygodniu,4 zł w weekend.O domkach nie piszą.Być że ceny są różne zależne od właściciela ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Pole namiotowe na Chechle IP: proxy / 192.168.3.* 09.06.03, 11:20 Był ktoś tam wczoraj i kąpał sie ? ? Podobno nieprzebrane tłumy gościły na zalewie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Pole namiotowe na Chechle IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 07:27 Odradzam wjazd samochodem na Chechło. Złodzieje są tam bardzo aktywni. Byłem tam jakies 3 tyg. temu, po jakimś kwadransie odjechałem (nie odchodziłem od samochodu). Dwóch łysoli w Seicento na pewno nie przyjechało tam na spacerek. J. Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Pole namiotowe na Chechle 11.06.03, 08:18 Gość portalu: Jerry napisał(a): > Odradzam wjazd samochodem na Chechło. Złodzieje są tam bardzo aktywni. > Byłem tam jakies 3 tyg. temu, po jakimś kwadransie odjechałem (nie odchodziłem > od samochodu). Dwóch łysoli w Seicento na pewno nie przyjechało tam na spacerek > . > J. Moze to byli goscie po chemoterapii a ty na nich najezdzasz?! L. Odpowiedz Link Zgłoś