Gość: milka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:18 Czy ktos się orientuje gdzie w okolicach TG m=jest prowadzony aqua aerobik, bo niestety na stronie parku wodnego nie pisze, żeby prowadzili takie zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Aqua aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 07:30 Jest prowadzony na terenie Aqua Parku, być może nie ma żadnej informacji na stronie ponieważ wszystkie zajęcia fitness prowadzi samodzielna firma, nie jestem pewna nazwy, ale chyba Scorpio, siedzibę mają oczywiście na terenie parku, na pierwszym piętrze. Jestem bardzo często na tych zajęciach. Jest naprawdę super. Uczestniczki w różnym wieku i o różnej tuszy :). Polecam. Ostatnio byłam jeszcze przed wakacjami, więc nie wiem czy coś się nie zmieniło, ale zajęcia odbywały sie w poniedziałki i czwartki o godz. 20. Kosztowały 16 zł za 70 minut: 45 minut aerobic + 25 do wykorzystania na terenie aqua parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Aqua aerobik IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.07, 15:03 a czy są tam też prowadzone zajęcia dla młodzieży tzn mniej wicej w wieku 16 lat czy są tam same starsze osoby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Aqua aerobik IP: *.strong-pc.com 06.07.07, 16:40 w Reptach jest jakiś aerobik. ale raczej nie aqua :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Aqua aerobik IP: *.stk.vectranet.pl 13.07.07, 21:26 a masz jakies dokladniejszae informacje co do tego aerobicu w Reptach ? W jakim wieku tam chodzą osoby , ile kosztuje itd. ? :-) pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kksia Re: Aqua aerobik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 16:47 A może ktoś ma jakieś informacje na temat zajęć prowadzonych w gimnazjum w Rubnej i w szkole w Strzybnicy? Jaki poziom zajęć, wiek uczestników itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Aqua aerobik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 01:11 www.sportscorpio.pl/fitness.htmPolecam!! Odpowiedz Link Zgłoś