Dodaj do ulubionych

Koncert noworoczny - stroj

02.01.13, 22:09
Pytanie dotyczy stroju ktory będzie odpowiedni na koncert noworoczny - Hala Ludowa we Wrocławiu, sobota godzina 20 styczeń.

Czy stonowana elegancja będzie odpowiednia? Myślałam o garniturze dla męża, a dla mnie - mała czarna z rękawem 3/4, przed kolano... Mała torebka, delikatna biżuteria, lekki makijaż.

Obserwuj wątek
    • ach_dama_byc_z_kanady Re: Koncert noworoczny - stroj 03.01.13, 01:32
      Nie napisalas jakiego charakteru bedzie koncert - jakis uroczysty czyli pelna gala czyli tzw " pelny wypas" - -panie blyszczace dlugie suknie, panowie fraki itd czyjakis bardzij przecietny co oznacza mniej formalnie czyli pomiedzy wypasem
      a mala czarna czy wlasnie mala czarna itd

Minnie
    • kol.3 Re: Koncert noworoczny - stroj 03.01.13, 12:36
      Istotne jest jak wyglądają wnętrza hali Ludowej.
      • kol.3 Re: Koncert noworoczny - stroj 03.01.13, 12:45
        Obejrzałam wnętrza w trakcie prac wykończeniowych w internecie, i z tego co widać (a dużo nie widać) jest to obiekt o ścianach z surowego betonu z krzesłami drewnianymi, typowymi dla imprez sportowych. Żebyś w tej sukni nie zmarzła.
    • ewa_2009 Re: Koncert noworoczny - stroj 03.01.13, 20:19
      Na pewno Hala, czy Centrum jakieśtam przy Hali? Bo w Centrum jest przynajmniej ciepło smile
    • nikodem123 Re: Koncert noworoczny - stroj 03.01.13, 20:56
      Dama z Kanady zadała kluczowe pytania. Bez odpowiedzi na nie wszystkie porady są psu na budę.
      Sugerowałbym zadzwonić do organizatorów i dowiedzieć się o charakter tego koncertu.

Może na zaproszeniu są wskazówki co do stroju.

Zawsze pozostaje skorzystać z porady pewnego polskiego dyplomaty. Był ekspertem w audycji o s-v w TOK FM. Stwierdził on, że zawsze w bagażniku woził ratunkowy zestaw ciuchów (a nawet dwa) na wypadek, gdyby nie trafił z ubiorem.

Twoja propozycja brzmi bezpiecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka