06.04.10, 14:41
Od dłuższego czasu podczytuję forum a że wiosna nastała to i czas na wyjście z krzaków smile Witamy się więc wiosennie
https://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2216759,2,3,SPA54293.html

Kicia jest z adopcji. Nad decyzją rozmyślałam bardzo długo, rozważając wszystkie za i przeciw. Teraz są już tylko same za.... zakocona, zamruczana... Stella jest prztulaśną i łagodną kicią, lubiącą się bawić.
Obserwuj wątek
    • malgosiann Re: witam 06.04.10, 14:43
      niestety, nie umiem zdjęć wstawiać sad
      Tekst linka

nie wiem, czy teraz będzie lepiej...
      • barba50 Re: witam 06.04.10, 14:54
        Jeszcze się nauczysz suspicious

Pozwalam sobie wkleić zdjęcie Stelli, które dostałam w mailu. Jest zjawiskowa smile

https://wstaw.org/m/2010/04/06/SPA54293_640x480.jpg
        • wladziac Re: witam 06.04.10, 15:05
          witaj,Stella jest cudna
        • malgosiann Re: witam 06.04.10, 15:08
          Dziękuję! Tak, tak będę się uczyć, ale czy się nauczę wink to się okaże. Gdy już
          zapadła decyzja na "tak" i rozglądałam się za kotem, to największą wagę
          przywiązywałam do charakteru. Moim marzeniem była kicia do głaskania i przede
          wszystkim tolerująca żywą 6-letnią kocią maniaczkę smile czyli moją córkę. Pierwsze
          dni były trudne i nawet przez moment myślałam, że Stella nie czuje się u nas
          dobrze ale po około dwóch tygodniach aklimatyzacja była już prawie pełna. Dużo
          czytałam, również to forum smile ale nadal wiem, że wiem mało. Mam nadzieję, że
          będę mogła od czasu do czasu poprosić o pomoc.
          • echtom Re: witam 06.04.10, 22:36
            > Tak, tak będę się uczyć, ale czy się nauczę wink to się okaże.

Jak ja się nauczyłam, to każdy się nauczy smile U góry forum jest instrukcja.
            • salimis Re: witam 06.04.10, 22:43
              echtom napisała:

> > Tak, tak będę się uczyć, ale czy się nauczę wink to się okaże.
              > Jak ja się nauczyłam, to każdy się nauczy smile U góry forum jest instrukcja.

Ja od czasu gdy zrobiłam prawo jazdy a było to wieele lat temu czyli 16,
              stwierdziłam że teraz to jestem w stanie wszystkiego się nauczyć.
              Tak więc jesli nie całe to pół życia przed tobą i ani zauważysz jak będziesz
              umiała o wiele więcej smile
              • malgosiann Re: witam/ help 07.04.10, 11:33
                hmmm pomocy, nie wiem dlaczego zdjęcie wkleja się w ten sposób? zaznaczam kopiuj adres obrazka, mam mozillę, coś robię nie tak- tylko co confused

fotoforum.gazeta.pl/photo/1/db/ba/qyxq/rSGjfGcOl7NJc7FU9B.jpg
                • barba50 Re: witam/ help 07.04.10, 11:42
                  Jesteś na dobrej drodze suspicious Ale można by rzec w pół drogi tzn. kopiujesz dobrze link i teraz jak chcesz nam pokazać zdjęcie musisz kliknąć IMG które jest nad ramką do wpisu, ustawić kursor w środku okienka, kliknąć prawym myszy WKLEJ i potem OK. Efekt będzie taki:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/db/ba/qyxq/rSGjfGcOl7NJc7FU9B.jpg
                  • malgosiann Re: witam/ help 07.04.10, 11:56
                    huuurrrraaa

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/db/ba/qyxq/SPqcHfgidWAmiITQzB.jpg

dziękuję za pomoc kwiat
    • sootball Re: witam 06.04.10, 16:01
      Śliczny pyszczek.
    • mam-dwa Re: witam 06.04.10, 16:02
      Witajcie dziewczyny big_grin
      Stella jest śliczna! Ładny ma kolor sierści!
      Do pomocy jesteśmy chętni big_grin
    • nomya Re: witam 07.04.10, 12:01
      Stella to prześliczna kicia, imię też ma super- pasuje do jej dostojności smile
      • a.kudla5 Re: witam 07.04.10, 12:12
        CUDNA..kicia i bedzie miala dobrze u Ciebie.
        • mamaalana1 Re: witam 07.04.10, 14:24
          Piękna Kocia Gratuluję
          Pozdrawiamsmile
    • jarka63 Re: witam 07.04.10, 17:04
      Stella w kolorze latte, prześliczna kocia smile
      • malgosiann Re: witam 08.04.10, 13:39
        Dziękuję wszystkim za miłe powitanie. Dodam tylko, że Stella łapy od spodu ma
        czarne (poduszki też) a ogon pręgowany i na końcu czarny.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka