Dodaj do ulubionych

Uduszę małą futrzaną potworę!!! :)

19.01.11, 19:19
Ta mała futrzana zmora nie da mi pracować!!suspicious Ona chyba wyczuwa kocim zmysłem kiedy ma się obudzić sad Robię sobie cichutko zdjęcia spodni (z tym mam zawsze najgorzej) wszystko powoli zaczyna wychodzić (ustawiłam wszystko prawie tak jak być powinno) i wtedy budzi się potwora. Oczywiście koniec pracy sad Nie da się jej przegonić a jak zamknę drzwi to jest straszny miauk. sad O proszę same popatrzcie i co ja mam z nią zrobić? Zaparzyć melisę jej czy sobie?
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/61U8T7UUDMUacgfbnX.jpg
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/KhPmJJkQUbzA5Cj8fX.jpg
Obserwuj wątek
    • 0ffka Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 19:57
      Pomaga Ci w pracy smile
      • robaczekzwierzaczek Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 20:15
        Tia. A najśmieszniejsze jest to,że po 15 minutach szaleństw poszła sobie spokojnie spać i moja "wena twórcza "też.big_grin Teraz muszę sobie zrobić wiadro kawy i czekać na powrót weny. Znając życie wróci wena i kicia się obudzi devil hłe hłe śmiech sardoniczny to jest smile
        • 0ffka Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 23:24
          Głaski dla kociejki smile Jest urocza dziewczynka z niej!
    • lauralay Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 20:12
      Mam dokładnie to samo smile
      • wladziac Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 20:21
        na każdej rozłożonej "szmatce"należy się położyć,to taki nie pisany przywilej kota,szczególnie jak dana rzecz jest świeżo wyprana,a tak w ogóle to nie możesz mieć zdjęcia z koteczką w spodniach?co Ci to przeszkadza?ha,ha,ha,słodziutka malutka
      • robaczekzwierzaczek Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 20:22
        Zobacz to jej niewinne spojrzenie.W stylu- przecież nic nie zrobiłam. big_grin A mnie lekki szlag trafia.Bo to jest tak ,że jak wpadnę w rytm to działam jak maszyna i wszystko mi wychodzi.Ściągam paskudę ze spodni ,odstawiam na bok a w trzy sekundy ona jest z powrotem.to biorę ją na ręce i chcę wynieść ją do drugiego pokoju, to zmora zaczyna się tulić i słodko mruczeć i ... No i jak tu się złościć na futrzaka.big_grin
    • lu221 Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 20:20
      Kiedyś usiłowałam zrobić zdjęcia opon od roweru na allegro.
      Po godzinie prób wrzuciłam zdjęcia opatrzone dopiskiem "kot nie podlega licytacji, funkcjonuje jako ozdoba".

smile
    • ofelia1982 Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 20:36
      jaka śliczność!!! smile)))))))
      Ja bym kupiła te spodnie ze względu na nią, choć..ekhm..nie mój rozmiar za bardzowink
      • wladziac Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 20:40
        myślę że Makulaturka dba o to żeby się nie przemęczyła i zrobiła sobie przerwę w tym nudnym zajęciu zrobiła sobie kawkę i przytuliła kotka czyli zrobiła wreszcie coś pożytecznego
        • robaczekzwierzaczek Re: Uduszę małą futrzaną potworę!!! :) 19.01.11, 20:48
          Ostatnio przez nią faktycznie się nie przemęczam. big_grin Nie mam jak robić zdjęć a jak już zrobię i usiądę aby robić opisy to-albo łazi po klawiaturze,położy mi się na ręce gdy pracuję myszką,albo usiądzie przed monitorem i nic nie widzę. sad I cały czas to jej niewinne spojrzenie big_grin
    • flasterka dajesz na allegro ogłoszenie 19.01.11, 20:48
      sprzedam spodnie z kotem, ale bez kota smile
      Makulatura chce Ci po prostu zrobić kampanię reklamową.
      • robaczekzwierzaczek Re: dajesz na allegro ogłoszenie 19.01.11, 22:27
        Po kiego grzyba mi kampania reklamowa, jak nie będę miała zdjęć towaru do tej kampanii przez tą małą cholerę? big_grin
        • flasterka jak to nie 19.01.11, 23:03
          będziesz miała zdjęć? Makulatura ma po prostu niestandardowe podejście do wizualizacji oferowanego produktu. Zdjęcie gaci bez dodatku każdy potrafi zrobić. Zdjęcie spodni z dodatkiem w postaci Makulatury - to już tylko Ty możesz dołączyć do oferty.
          Robaczku, troszkę szerszego spojrzenia na Ci potrzeba, he he smile
          • flasterka miało być: 19.01.11, 23:04
            Robaczku, troszkę szerszego spojrzenia na reklamę Ci potrzeba, he he smile
            • robaczekzwierzaczek Re: miało być: 19.01.11, 23:13
              Szerszego spojrzenia na reklamę w postaci Makulatury to raczej mieć nie będę,bardziej mordercze tak ! big_grin
              • flasterka ale ona jest śliczna! i taki wariat :-) 19.01.11, 23:56
                nie ma widoków na domek?
                u mnie bez zmian - Babcia nie zgadza się na drugą Kotę, a szkoda...
                • robaczekzwierzaczek Re: ale ona jest śliczna! i taki wariat :-) 20.01.11, 00:11
                  Wiem ,że śliczna big_grin i ,że wariatka też wiem i to dokładnie.big_grin Na razie brak chętnych na Makulaturkę.Ale co się odwlecze to nie uciecze ,jak mówi przysłowie wink
                  • yola1976 Re: ale ona jest śliczna! i taki wariat :-) 20.01.11, 09:19
                    U mnie wczoraj w ramach kociej pomocy podczas pracy było tak: nagle komp przestał się mnie słuchać, w pisany tekst nagle wskakiwał ciąg znaków... itd. Chciałam go zrestartować ale się nei udawało - ciągle wskakiwały jakieś literki. A to Kota skakała po bezprzewodowej klawiaturze, która leżała w pobliżu nieużywana, za to podłączona (normalnie używam zewnętrznego monitora i klawiatury, bo mój laptop jest rozmiarów kalkulatora, a ostatnio pracowałam na samym laptopie) big_grin
                    • robaczekzwierzaczek Trudne warunki do pracy :) 20.01.11, 14:58
                      Przed chwilą trzymałam dłoń na myszce, a Makulatura leżała w tym czasie na mojej dłoni.Było jej trochę niewygodnie to się maupa położyła obok myszki i zasnęła i jak pracować w takich trudnych warunkach big_grin
                      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/Gd366ALYkRqTmyhFDX.jpg
                      • yola1976 Re: Trudne warunki do pracy :) 20.01.11, 19:23
                        Moja kota przebywa w bardzo różnych konfiguracjach przy kompie, zrobiłabym zdjęcie, ale wstydzę się upublicznić bałagan na biurku smile Uporządkowane biurko nie jest interesujące dla Myszy. Robaczkuzwierzaczku może przejżyj historię internetu, kto wie, gdzie włażą koty jak nie widzisz ... może jakieś kocice.com albo przyjdzie Ci dostawa stu tysięcy pluszowych myszkek smile
                        • robaczekzwierzaczek Makulaturka pojechała do nowego domku. :( :) 20.01.11, 19:48
                          Niestety już nie sprawdzę tego.Właśnie mała pojechała do nowego domku.Teraz czekam na fotki z nowego miejsca.
                          • orangepeace Re: Makulaturka pojechała do nowego domku. :( :) 13.02.11, 21:16
                            istna radość takie koctwo! nic tylko ukochaćwink!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka