barba50 31.01.12, 21:12 U nas celuje w tym Lolka. Zasypia z łapami w górze tam gdzie ją sen zastanie. Gucio też potrafi, on raczej w plenerze. Innym się zdarza. A Waszym??? Wybrzuszone koty barby.wmv Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladziac Re: Koty .... wybrzuszone 31.01.12, 21:35 ale kochane brzuszeczki,szczególnie mój Misiulek uwielbia takie pozycje i najlepiej żeby świeciło słoneczko w ogródku albo na podwórku i jeszcze dużo kurzu na nim było,tarzaniom się nie ma końca,później na trzepak z nim i dopiero do domu[oczywiscie zartuję],innym też się zdarza ale nie tak często Odpowiedz Link
maruda2 Re: Koty .... wybrzuszone 31.01.12, 21:54 I jeszcze Kajtek - też kocurek rodziców Odpowiedz Link
maruda2 Re: Koty .... wybrzuszone 31.01.12, 21:56 Kolejny kocurek rodziców ( niestety już za TM ) Odpowiedz Link
arim28 Re: Koty .... wybrzuszone 31.01.12, 23:09 Za miedza nie mozna filmu obejrzec A to kolejny brzuchol do glaskania Odpowiedz Link
olinka20 Re: Koty .... wybrzuszone 31.01.12, 23:08 Cudne te brzusie, ja Chudzine sfocilam w sobote, niestety komorką, ale brzuszek na wierzchu a jak!! Odpowiedz Link
uleczka_k Re: Koty .... wybrzuszone 01.02.12, 08:18 Ze wszystkich kotów jakie się przewinęły przez nasz dom, jedynie obecnie nam panująca Diabliczka wystawia brzucholek do głaskania Podczas snu, a jakże: patrzcie i podziwiajcie. Nie mam foty, bo też nawet nie ma sensu robić zdjęcia - kota śpi przeważnie w ciemnym otoczeniu, a sama jest czarna, więc od tła nie da się odróżnić. Ale brzuszek jest, owszem, na wierzchu: łapki rozłożone na boki. A jeśli się przyjdzie ją śpiącą w takiej pozycji pomiziać to wtedy mruczando na całego i łapki rozkładają się jeszcze szerzej, żeby jeszcze dokładniej odsłonić brzuszek i żeby ludź nie pominął ani jednego milimetra Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: Koty .... wybrzuszone 01.02.12, 09:50 Ukochana pozycja do spania i do miziania Amigo.Głaskany po brzuszku może leżeć tak godzinami. Odpowiedz Link
jerrykot1 Re: Koty .... wybrzuszone 01.02.12, 10:53 Jak się ma brzuchala, to go trzeba do głasków nadstawiać, co się mają ręce marnować... Odpowiedz Link
pi.asia Re: Koty .... wybrzuszone 02.02.12, 20:51 Piękne te brzusie!!! U mnie brzuchola wystawia tylko Fraszka (i Kłopot, ale on jest psem). Duszka za Chiny Ludowe nie uwali się brzusiem do góry, bo księżniczce tak swobodna i niedbała poza nie uchodzi Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Koty .... wybrzuszone 02.02.12, 21:26 Wybrzuszona Kicia (wielce rzadki widok): Wybrzuszona Mizia: I niech mi będzie wolno wrzucić również mojego ukochanego Hipolita, od października za TM (( Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Koty .... wybrzuszone 02.02.12, 21:29 Ojej, czemu takie małe? Teraz chyba będzie lepiej: Odpowiedz Link
animus_anima Re: Koty .... wybrzuszone 02.02.12, 23:16 świetny wątek! świetne pozycje! Odpowiedz Link
pamama Re: Koty .... wybrzuszone 03.02.12, 00:31 U nas najczęściej wybrzuszona jest Zuza, nigdy nie wiadomo czy się w nią nie wdepnie... bo zawsze zalega gdzieś na trasie wędrówek domowników. zdjęcie niestety z komórki Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Koty .... wybrzuszone 03.02.12, 15:31 moje wszystkie tak najczesciej leza i spia,najlepsze miesjce jest na dywaniku tuz przed schodami na gore.A czlowiek musi ciagle uwazac zeby nie nadepnac...Na schodach tez poleguja i tutaj czlowiek musi uwazac zeby kota nie nadepnac i dodatkowo zeby sobie zebow nie wybic podczas lotu. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Koty .... wybrzuszone 03.02.12, 20:45 Ojejejej! Piękne! Rozczulające! U mnie to Fryga jako poduszka Kubusia i tylko Kubusia (za TM od ubiegłego stycznia) No i Filipek, który po prostu musi pokazać swoje białe bikini: A tu Misia robiąca "ślizgi" wzdłuż łóżka. Są dwa ujęcia sportsmenki przedstawiające to, co wystaje z przodu i z tyłu spod zwisającego prześcieradła : Odpowiedz Link
zaba_300 Re: Koty .... wybrzuszone 04.02.12, 14:20 Mysza w makulaturze i Maksio na ogrzewanej podłodze (rurki od kaloryfera tamtędy lecą) Odpowiedz Link
pi.asia Re: Koty .... wybrzuszone 04.02.12, 19:35 Jeżu malusieńki, jakie masz przesłodkie te kuny!!!!! No pożarłabym razem z futrem i kocykiem! ŚLICZNOŚCI!!!!! Odpowiedz Link
lauralay Re: Koty .... wybrzuszone 04.02.12, 19:52 To zdjęcie jest z marca 2010. Trochę czasu minęło, są już super-dorosłymi kocurami i nie wypada im tak spać brzuch w brzuch. Bo to obciach no. Śmiałyby się z nich dziewczyny z całego pueblo. A szkoda Odpowiedz Link
sonrisa06 Re: Koty .... wybrzuszone 04.02.12, 19:53 Juz kiedyś wklejałam to zdjęcie. Mój Bursztyś wybrzuszony Odpowiedz Link
lauralay Re: Koty .... wybrzuszone 04.02.12, 20:04 Jest cudniasty. Zauważyłam na innym zdjęciu, że ma wyjątkowy kształt pyszczka. Jest krótkowłosą kopią mojego Rudolfa Odpowiedz Link
sonrisa06 Re: Koty .... wybrzuszone 04.02.12, 20:32 O Jezusie kochany!!! Lauralay, Ty masz prześliczne, przecudowne te koty! Aż sobie zdjęcia oglądnęłam i padłam z zachwytu. Jestem fanką trikolorki Odpowiedz Link
lauralay Re: Koty .... wybrzuszone 04.02.12, 21:06 Trikolorka to Lara. Nazywamy ją miaukunem kieszonkowym Jest filigranowa. Jej mama była nieduża, a sama Lara karmiona była butlą. Gdy znalazła się u mnie w wieku 8 miesięcy ważyła 2,5 kg. Do dziś przybrała ponad kilogram i nadal powoluteńko rośnie, ale mam cichą nadzieję, że zawsze będzie takim moim tycim Cukierkiem Odpowiedz Link
pi.asia Re: Koty .... wybrzuszone 04.02.12, 21:46 U mnie na pierwszym miejscu ex aequo Iwa i Maniutek (mam pier..lca na punkcie białołapnych burasków), na drugim ex aequo reszta Odpowiedz Link
lauralay Re: Koty .... wybrzuszone 04.02.12, 22:09 Maniek nosi się w białych skarpetach frotte - hit sezonu. Natomiast Iwusiowe łapcie wyglądają, jakby umoczyła je w czekoladzie Odpowiedz Link
basset2 Re: Koty .... wybrzuszone 06.02.12, 14:50 u mnie w wybrzuszaniu bezwzględnie prym wiedzie Majkel na zdjęciu DżordżMajkel zaraz za nim Zuzia von Zołza dla przyjaciół Zdzira tu jak jeszcze była MAŁĄ Zdzirką a tu już DUŻA Zdzirka Odpowiedz Link
niutaki Re: Koty .... wybrzuszone 06.02.12, 14:59 o matko to jest nie tylko wybrzuszenie, to jest nawet nie wiem co mega! to jest epatowanie gwiazdeczka (tak mowimy z cora na doopeczke kocia) super zdjecia Odpowiedz Link
br0mba Re: Koty .... wybrzuszone 11.02.12, 00:25 ale piekne brzuchacze, to i ja wstawie moje na pierwszy ogien Grubuch (teraz ma brzuszysko wygolone bo mial usg i jest to najbardziej aksamitny brzuch na swiecie ) i moja Alucha (Funka) z dziecinstwa, taka byla wtedy biedna i chora Odpowiedz Link
andy3458 Re: Koty .... wybrzuszone 11.02.12, 07:47 Przeglądając zdjęcia Kici znalazłem jedno wybrzuszone. To jeszcze z kwietnia ub. r. jak miała 4 miesiące. Teraz jako już dojrzała dama, nie pokazuje za często swoich wdzięków. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Koty .... wybrzuszone 11.02.12, 18:59 Aaaaaa! Ale mnie wzięło, gdy zobaczyłam te ostatnie zdjęcia, no a w ogóle Mikel pięknie uchwycony przez basset2 (ekstra ujęcie), i ta Zuzia w pozach nader frywolnych ; -) Odpowiedz Link
barba50 Re: Koty .... wybrzuszone 29.02.12, 21:05 Aaaaa znalazłam wybrzuszoną Gałeczkę Odpowiedz Link
mala_74 Re: Koty .... wybrzuszone 29.02.12, 21:31 i brzusio antosiowy ale majkel wymiata Odpowiedz Link