Dodaj do ulubionych

Biada psu ; )

20.02.12, 19:59
Nie żebym miała coś do psów bo kocham je tak samo jak koty ale takie coś miało miejsce w Poznaniu poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037,11185938,Kot_dachowiec_zaatakowal_psa_na_Wildzie.html
Obserwuj wątek
    • lisek.chytrusek Re: Biada psu ; ) 20.02.12, 20:08
      Ja już dawno pisałam, że koty to bestie i zdania nie zmienię!

P.S. Setnie mnie ubawiła ilustracja i jej podpis. W życiu bym się nie domyśliła, że to czarny kot smile
    • lauralay Re: Biada psu ; ) 20.02.12, 20:09
      Miejmy nadzieję, że piesio nie zażąda obdukcji wink
      • salimis Re: Biada psu ; ) 20.02.12, 20:14
        Nasza pierwsza kotka była niezłym zakapiorem,po swoim tatusiu z resztą wink
        Też się zapuszczała na psy jak ją zdenerwowały.A tak w ogóle to była do serca przyłóż.
        • pi.asia Re: Biada psu ; ) 20.02.12, 20:21
          Mój kochany Dusiaczek, który jako mały kociak sypiał psu na grzbiecie, raz mu przywalił w pysk.
          Bo ja szykowałam się na spacer z psem, a Duszka kręciła się wokół, rozpaczliwie miaucząc żebym nie wychodziła. Ponieważ jej zawodzenie nie działało, doszło do łapoczynów - strzeliła Kłopota w mordę. W sumie słusznie, bo to on był winien. Żeby nie on, tobym nie wychodziła. Logiczne.
          A pies w amoku przedspacerowym nawet nie zauważył że oberwał.
    • olinka20 Re: Biada psu ; ) 20.02.12, 20:27
      Hehe.
      Przypomniało mi sie jak lata temu w barze osiedlowym panował niepodzielnie kot Futrzak.
      Bydlątko było wielkosci 2 normalnych kotów i potrafił pogonic psa, ktory go wkurzył.
    • andy3458 Re: Biada psu ; ) 21.02.12, 11:07
      Kiedyś moja Kicia strzeliła po pysku psa sąsiada, który ją obszczekał na schodach ( pies nie sąsiad smile). Od tamtej pory pies nie jest już puszczany luzem na schody, tylko wyprowadzany na smyczy.
      • hanka20074 Re: Biada psu ; ) 21.02.12, 11:23
        Moja Melka regularnie leje po pysku suczkę sąsiadkisadbo ta za często i za głośno szczeka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka