Dodaj do ulubionych

Interferon w ampulkach,

22.04.12, 03:05
dla trzech chorych kotow bardzo potrzebny. Moze ktos ma na zbyciu, albo zna kogos kto ma?

Moze byc takze ludzki.
To dla futrzakow z Radomska, nie ma kasy na zakup sad dlatego prosimy gdzie mozemy.
Obserwuj wątek
    • elzbieta.24 Re: Interferon w ampulkach, 24.04.12, 10:38
      Mysiulku skontaktuj się z tą osobą ja zapłacę. Zadzwoń do mnie 791-151-398
      "Mam do odstąpienia 100 ml (100 dawek) roztworu interferonu (roferonu) dla kota. Lek stosowany przy leczeniu nowotworów, białaczki, kociego kataru. Został mi po zakończeniu leczenia. Cena: 30 zł. Mam też dostęp do większych stężeń dla zwierząt, gdyby ktoś był zainteresowany."

tel. 698183229

.
      • elzbieta.24 Re: Interferon w ampulkach, 24.04.12, 11:12
        Zapomniałam że Ty nie PL.Oczywiście nie dzwoń zadzwonię sama i
        do Radomska.

Szczytem szczęścia dla kota jest uwaga,rozmowa,pieszczoty i miłość ze strony człowieka; a dla ludzi nic nie może być pochlebniejszego niż przywiązanie istoty tak dalece niezależnej.
        <*><*><*><*>
        Koty nie są odpowiednim towarzystwem dla alergików ale dotyczy to również truskawek i pierwiosnków.
        <*><*>,*><*>
        • mysiulek08 Re: Interferon w ampulkach, 24.04.12, 11:33
          Elu, bardzo, bardzo dziekuje za troske i pomoc.

Wczoraj pojawila sie podobna oferta cyt z miau:

mamucikNa Białobrzeskiej w Warszawie jest dostępny w cenie 30 zł za 100 dawek. Czyli niemal za darmo big_grin .

Biorąc pod uwagę, że intron musisz podawać minimum 6 mieś - taki jest mniej-wiecej koszt kuracji. Podajesz nawet po wyniku negatywnym - najlepiej byłoby przez 6 miesięcy. Bo wynik negatywny nie zawsze oznacza rzeczywiste wyzdrowienie - tak w dużym skrócie.Taki jest schemat ludzki, a że to lek ludzki - należałoby się go trzymac, jeśli wet poważnie mysli o wyleczeniu kota.
          Podajesz 7 dni, 7 dni przerwy itd - schemat jest tu opisany. Potrzebują recepty na interferon Alfa. Nie przesyłają - musisz odebrać przez kogoś. Powodzenia big_grin :ok:

W Warszawie sa osoby, ktora moze odebrac i przekazac do Radomska. Czy to juz jest w fazie organizowania jeszcze nie wiem. Z tego co pisano, interefron musi byc transportowany w specjalnym pojemniku (termos).

Zaraz sie na miau dopytam.
          • elzbieta.24 Re: Interferon w ampulkach, 24.04.12, 11:48
            Jestem po kontakcie z osobą z ogłoszenia iterferon jest.Tylko pewnie wysyłka będzie zwykłą paczką.
            • mysiulek08 Re: Interferon w ampulkach, 24.04.12, 14:38
              Elu, napisalam Ci maila
              • elzbieta.24 Re: Interferon w ampulkach, 24.04.12, 14:51
                Odpowiedziałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka