Dodaj do ulubionych

Karma Felidae

15.11.12, 13:27
Moja kicia do tej pory była na Taste of the wild, niestety mam coraz większe kłopoty z kupnem. Dostałam odpowiedź z jednego sklepu, że po aferze z salmonellą dystrybutor na Polskę nie zdecydował się zrobić nowego zamówienia. Zaproponowano mi Felidae- używa może ktoś tej karmy? Jak wrażenia- a raczej jak kocie wrażenia wink Skład ma chyba jednak trochę gorszy niż totw ale jak nie ma co się lubi...Nie ukrywam, że cena ma znaczenie, szukam czegoś dobrego w niewygórowanej cenie.
Obserwuj wątek
    • k1234561 Re: Karma Felidae 15.11.12, 15:32
      Nie znam tej karmy.Jak możesz to podrzuć jaki ma skład.
      A może spróbowałabyć przestawić kotka na Orijena,albo na Acanę,Power of nature,lub może jeszcze Applaws (bezzbożowa wersja) i Happy Cat,też bezzbożówka.
    • mysiulek08 Re: Karma Felidae 15.11.12, 15:35
      Nie pomoge z wiadomych powodow, ale dokopalam sie do takich watkow:

www.strkoty.fora.pl/zywienie,11/najlepsza-karma-dla-kotow,33-160.html
      forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1158843
      dosc stare ale moze cos Ci sie rozjasni.

Nasza Wiesia chyba chwalila Sanabelle:

www.zooplus.pl/shop/markowy_sklep/bosch/sanabelle?gclid=CJ2S0s-Y0bMCFQGFnQodx04Adg
      na ile jest tansza nie mam pojecia
    • dorcia1234 Re: Karma Felidae 15.11.12, 17:02
      ToW jest w zooplusie w tej chwili
      • malgosiann Re: Karma Felidae 16.11.12, 08:46
        Pytanie, czy jest naprawdę czy tylko na stronie... Niestety, dużo sklepów robi tak, że na stronie towar jest dostępny a po zamówieniu okazuje się, że owszem dostępny ale wirtualnie...

Zamówiłam Felidae, skład można zobaczyć tu www.swiatkarm.pl/p,felidae-cat--kitten-formula-181kg,17012,957.html

Acanę kicia je niechętnie, Orjen jednak drogi, Bosch nie chciała tknąć, zapisałam sobie do wypróbowania jeszcze Happy Cat, dziękuję za propozycję.

Paczka ma być dziś, zdam relację, jak kici smakowało wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka