rapuntzel 25.12.12, 10:36 Różyczka wykrzyknęła "Impreza!!!!" i przez pół nocy szalała z piłką, obijając się o ściany i meble Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 25.12.12, 12:50 zawinęła się w kłębek, wypięła dupsko na nas i powiedziała " może byście byli cicho, tu porządny kot chce spać" Nie wzruszyło jej nawet 6 myszek, które dostała od Kociego Gwiazdora A do północy nie czekałam, wolałam nie słuchać Odpowiedz Link
biedroneczka47 Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 25.12.12, 13:31 Pusia chyba sugerowała zmianę ustawienia mebli. Kiedy wróciłyśmy z wieczerzy, jej polar do spania był w przedpokoju a piękny nowy koszyk na środku kuchni. Opłatka nie chciała ale jak wrzuciłam kawałek do mokrej karmy, to jakoś tam się zjadł przy okazji. Na kolację oczywiście była saszetka z rybką Odpowiedz Link
maryshaa Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 25.12.12, 13:33 Miałam nieodparte wrażenie, że mrukanie Kofika jakoś bardziej niż zwykle przypominało słowo "chrrupki, chrrrrrupki, chrrrrupki" Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 25.12.12, 14:47 "Spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać". "A" akcentowane i wysoko modulowane. Odpowiedz Link
jarka63 Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 25.12.12, 15:41 W zgodnym jak rzadko duecie Kaja i Margot powiedziały: "MNIAM! Pyszna ta Sheba z tuńczyka!" Odpowiedz Link
andy3458 Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 25.12.12, 19:40 Kicia powiedziała : "Gasić światło, wyłączać telewizor i spać. Jutro rano musicie wstać i nakarmić głodną Kicię, bo jak nie to powiem co o was myślę". Na takie dictum acerbum połączone z groźbami, nie było innej rady, jak tylko pokornie zastosować się do polecenia Jej Ekscelencji Kici. Odpowiedz Link
babcia47 Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 25.12.12, 21:26 fajnie, że ubrałaś tą choinkę..popracujemy nad jej rozebraniem...)) Odpowiedz Link
pi.asia Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 26.12.12, 07:47 "faaaajnie że wróciłaś.... O, jaka świetna torba, powłazimy???? Jeść dawaj i to już! Miziaj miziaj miziaj mrrrrmrmmmrrrrrrrrrrrrr mrrriiuuut" Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 26.12.12, 11:36 Żądania natychmiastowego miziania zostały wystosowane następnego dnia, bo bezczelnie poszłam spać wśród stukotu piłki i bojowych okrzyków Różyczki, i tym samym nie została wygłaskana na noc. Rano musiałam odpokutować swoje karygodne zachowanie i wymiziać zalegle z odsetkami, no i oczywiście dać poranną porcję. Odpowiedz Link
salimis Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 26.12.12, 12:04 Nasze ogony nie były zbyt rozmowne. Na moje - idziemy spać, zgodnym chórem odpowiedziały ok Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Co Wam powiedziały koty na Wigilię? ;)) 26.12.12, 19:07 Miluś obsikał siatkę, którą dostałam od siostry, potem spenetrowali siatkę i torbę, potem zażyczyli sobie do przetestowania pasztet od siostry (gotowiec, ale pyszny), potem zażądali swojej porcji mięsa (kroiłam w pośpiechu, bo byłam z tym spóźniona), potem chcieli się bawić (trochę uległam), potem głaskanie, znów dopieszczanie Milusia na pralce, znów głaskanie, znów Miluś na pralce, i.... w ogóle nie musiały do mnie mówić, bo skoro dobrze reagowałam na ich życzenia, to co się miały wysilać z ludzką mową... Odpowiedz Link
echtom Pi.asia OT 26.12.12, 22:44 Napisałam do Ciebie na pocztę. A moje koty nie powiedziały niczego nowego Odpowiedz Link
karple Re: Pi.asia OT 27.12.12, 08:29 Nasze nie były rozmowne, za to przez całą noc ganiały za nowymi myszkami.... na moje nieszczęście myszki mają w brzuszkach dzwoneczki, więc przez większość nocy słyszeliśmy radosne gruchanie Majki i dzwoneczki- dużo dzwoneczków Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Pi.asia OT 27.12.12, 10:10 były święta, więc koty odegrały "Jingle bells" Odpowiedz Link
hanka20074 Re: Pi.asia OT 27.12.12, 10:35 Inka zesikała się pod choinką i jak tylko skończyła ,wskoczyła na stół i ukradła tuńczyka. Przyłapana chyba krzyknęła "A co nie wolno?". Melka za to milczała obserwując co młoda wyprawia. Odpowiedz Link