Dodaj do ulubionych

Jutro (wtorek) lapie koty

18.02.13, 16:36
na sterylki/kastracje, wiec znowu kciuki Wasze prosze trzymac, bede lapac pod wieczor, tak w porze kociej kolacji. No i oczywiscie juz jestem ze strachu sztywna, ze jak bede probowala i sie nie uda, to juz nigdy nie zlapiesad i sie boje okropnie i denerwuje tym. A jak ucieknie to innym "wygada" ze go chcialam zlapac i po ptokachsad jejku trzymajcie kochani mocno, bo glupek sie boi no!
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 17:31
      Nie ma zadnego doswiadczenia w lapaniu, tez bym sie bala. Kciukasy trzymam.
      • niutaki Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 17:41
        Kiedys jednego kotka zlapalismy w kosiorbig_grin ale tamten byl praktycznie udomowiony, tylko nieufnie sie zblizal, jak juz sie go zlapalo to mruczyslaw nakolankowy byl. A te nie wiem jak zareaguja, moze beda gryzc, drapac?
        • wadera3 Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 17:59
          A czy Ty je gołemi rencami chcesz łapać?
          • niutaki Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 19:27
            w kocyk suspicious
            • mist3 Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 21:09
              Trzymam kciuki choć co do kocyka jestem mocno sceptyczna...
              • niutaki Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 21:39
                No caly czas mysle, klatke lapke mam na stanie, ale boje sie, ze jak te bydlaki sie wystrasza to dupa blada. Z tym kocykiem to jest tak: otworze drzwi do wiatrolapu, "ofiara" wejdzie, drzwi zamkne i zlapie delikwenta przez koc, a nastepnie umieszcze w transporterze - i tak powtarzac do wylapania wszystkich. Jesli klatke wystawie i ktorys sie zlapie to juz zaden nie wlezie, bo one sie trzymaja zawsze razem, boje sie ze jak zobacza co sie swieci to nici z dalszego polowania.
                • yoma Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 21:47
                  Niutaki: czy ty potrzebujesz dofinansowania do pozostałych kotów? Agnes zgłosiła do Funduszu, Kapituła się zgadza, tylko chciałaby wiedzieć, czy i ile.
                  • niutaki Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 22:00
                    Ojej, chyba nie, na razie plan mam taki, ze po kolejne dwa skierowania pojdzie sasiadka, a po jeszcze nastepne kolezanka i w ten sposob moje kitki ciachne. Ale dziekuje bardzo.
                    • yoma Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 22:01
                      OK - to gdyby plan nie wypalił, to bez żadnego skrępowania krzycz.
                      • niutaki Re: Jutro (wtorek) lapie koty 18.02.13, 22:05
                        dobra dziekikiss
                        • niutaki mam!!! 19.02.13, 19:24
                          Siedza dwa, ale niestety kocurkisad w piatek kolejne polowanie, a nastepne w poniedzialek. Obylo sie bez ofiarbig_grin choc maz mial na dloni rekawice spawalniczabig_grin
                          • barba50 Re: mam!!! 19.02.13, 21:31
                            Brawo http://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif Cieszę się!
                            • mist3 Re: mam!!! 19.02.13, 21:58
                              Super! łapanie w kocyk... Podziwiam!
                              • niutaki Re: mam!!! 19.02.13, 22:19
                                Cha cha <chytry> lapanie w podbierak tez mamy opanowanebig_grin jutro zrobie fotki kawalerow i wrzuce, dzis nie chce ich juz stresowac. Nie wiem kiedy je wypuscic po zabiegu, jutro o 12 ida pod noz, chyba dopiero pojutrze pod wieczor co myslicie?
                                • wladziac Re: mam!!! 19.02.13, 22:49
                                  fajnie,gratuluję ale z wypuszczaniem za bardzo się nie spiesz raczej potrzymaj kilka dni bo po narkozie organizm jest osłabiony i koty łatwo mogą podłapać przeziębienie a jest zimno
                                  • niutaki Re: mam!!! 19.02.13, 22:55
                                    No wiec wlasnie nie chce sie spieszyc, ale tez musze sie uwijac, bo nie mam gdzie ich wszystkich trzymac. Kurcze no. Chyba zostawie je dluzej i druga ture zaczne po niedzieli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka