Dodaj do ulubionych

Wredne małpy

17.07.13, 15:14
Znaczy koty, bo psa z racji gabarytów o łażenie po parapecie nie podejrzewam.
No dobra, miały prawo się wkurzyć - wstałam godzinę później niż zwykle i hrabiny musiały poczekać na śniadanie.
Ale można mnie było po prostu obudzić, a nie mścić się perfidnie.
Utopienie paczki papierosów w misce z wodą to już chamstwo. I głupota, bo pozbawiona porannej dawki nikotyny mogę być nieobliczalna smile
Obserwuj wątek
    • salimis Re: Wredne małpy 17.07.13, 15:27
      Gratuluję mądrych kotów .
      koty : lisek.chytrusek - 1 : 0 https://emotikona.pl/emotikony/pic/0clapping.gif https://emotikona.pl/emotikony/pic/kibic.gif
      • olinka20 Re: Wredne małpy 17.07.13, 16:23
        Po prsotu koty dbają o twoje zdrowie i chca zebys rzucila palenie!
        A ty je tak wrednie nazywasz wink Oj nieładnie Lisku wink
        • pi.asia Re: Wredne małpy 17.07.13, 18:49
          To Ty jesteś wredna małpa! Nie dość, że systematycznie i uporczywie trujesz koty dymem papierosowym, to jeszcze oczerniasz je, gdy, doprowadzone do ostateczności, w desperackiej próbie ratowania życia usiłują zniszczyć źródło dymu! Wstyd!!!
          Biedactwa kiciaste...
          • lisek.chytrusek Re: Wredne małpy 17.07.13, 19:01
            No ładnie, zaraz mi wezwiecie KOS (Kocia Opieka Społeczna) oraz PsiOS, żeby odebrały futrzaki sad
            • wiesia.and.company Re: Wredne małpy 17.07.13, 19:44
              Oj tam, oj tam, i najbardziej zgrabnemu kotu nóżka się obsunie i niechcący zrzuci. Ale kto położył tę paczkę papierosów nad miską z wodą? No kto? Czyli kto dał szansę bidulkom, żeby czekając na pobudkę karmicielki, jakoś postarały się zająć czas intensywną gimnastyką? Ha! smile
              • salimis Re: Wredne małpy 17.07.13, 20:06
                Zapamiętaj sobie jedno, na kogoś winę trzeba zwalić ale nigdy nie na koty wink
                • rapuntzel Re: Wredne małpy 17.07.13, 20:10
                  Bo koty nigdy nie są winne. To proste tongue_out
              • lisek.chytrusek Re: Wredne małpy 17.07.13, 20:24
                No żeby była nad miską! Na drugim końcu parapetu była (na jednym poziomie z miską). Wymagało to pewnej gimnastyki, nie przeczę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka