Dodaj do ulubionych

a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam

29.08.13, 12:57
hehehe:
https://images62.fotosik.pl/116/8d39f38ef02d72dbgen.jpg
dobrze widac?
https://images65.fotosik.pl/116/1fd997ef22c5601dgen.jpg
moj paskudny chlopaczor, tymczasior Pan Patyczek, bilans wczorajszego popoludnia/wieczoru: 1. koszyk z owocami zrzucony z regalu, gleboka i dluga polka, nigdy nic nie spadalobig_grin
2. ziemniak w korytarzu na podlodze
3. cytryna w kotlowni kolo misek z zarciem
4. ukradziona i czesciowo pozarta probka gratisowa (dostaje czasem od Pani Wet, daje do zjedzenia bezdomniakom)
5. ogolna upierdliwosc, wedrowki pomiedzy szklankami, bieganie po talerzach i suszarce z naczyniami, a zapomnialam jeszcze:
6. kradziez puszki z gourmetem krewetkowym - Rysiek dostaje w tym swoja tablete, reszta dostaje po troszeczku, zeby im przykro nie bylowink
7. lazenie do Ryska i budzenie go uporczywie
final: kotek schowany okolo 3 w nocy w lazience przez Pancie, co juz na oczy nie widzi z niewyspaniasmile
Obserwuj wątek
    • lampka_nocna5 Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 15:50
      ja przepraszam, ale to mi na dziewczynkę wygląda, chyba, że mam coś z oczami...
      • niutaki Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 16:22
        co Ty mowisz, to by byl obciach dopierobig_grin wszyscy weterynarze u ktorych bylam mowia kocurek, haha moze ta poza tak znieksztalcila, jak lazi to jajka wisza tongue_out
        • lampka_nocna5 Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 16:28
          Och, co za faux pas, z mojej stronysmile na pewno, jak urośnie, będzie miał duże, te, no... cojonesbig_grin
          • niutaki Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 16:35
            hehe lampko kochana nie bedzie mial szansybig_grin utne zanim dobrze urosnabig_grin
            • lampka_nocna5 Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 16:51
              dobra. miałby, lepiej?
          • lysy-jack Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 16:45
            lampka_nocna5 napisała:

Cytatjak urośnie, będzie miał duże, te, no... cojonesbig_grin

Wygląda na to, ...że w szkatule.
            Nici z https://forum.autokacik.pl/images/graemlins/270747800-sex.gif
            • niutaki Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 16:54
              no seksu nie bedziebig_grin
              • lampka_nocna5 Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 17:43
                z filozoficznego punktu widzenia, może to dobrze, że nie wiedzą, co im odbieramy; inaczej, wydrapane oczy i codzienne siku w butach murowane
      • zew-is Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 18:32
        Też go wzięłam za dziewczynę smile
        • niutaki zew-is :) 29.08.13, 19:44
          jak mu powiem to bedzie zalamanywink moj malutki obsisior za dziewuszke wziety nosmile
          • zew-is Re: zew-is :) 30.08.13, 09:00
            Nie, to lepiej mu nie mów, nie chcę mu psychiki łamać za młodu wink A następnym razem niech się lepiej ustawi do zdjęcia big_grin
        • dzedlajga Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 20:17
          No co wy, dziewczyny! Przecież on ma całkiem spore jajka. Szczególnie na pierwszym zdjęciu jest to widoczne. Na drugim rzeczywiście jakoś się schowały.
    • olinka20 Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 29.08.13, 17:40
      Ale sie powypinał, jakby szukał okazji wink
      A co do meritum tooooooo nie zazdroszcze, ale usmiałam sie przy czytaniu ( nie bij wink ).
    • mysiulek08 Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 30.08.13, 00:25
      Czepiasz sie, mlody wiek ma swoje prawa. Mam Ci przypomniec nasze firany? tongue_out
      • wiesia.and.company Re: a teraz pokaze wszystkim gdzie to mam 30.08.13, 19:45
        Ależ ma fantazję, i jaki wygimnastykowany! Ho ho ho, tak nawyczyniać smile A minkę ma ewidentnie zadowoloną z siebie, pracuś jeden smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka