Dodaj do ulubionych

sfinks kociątko

29.09.13, 19:46
Podpis pod zdjęciem jest debilny, ale sam kociak rozczulający. Te rozdzierająco smutne ślepka mówią wyraźnie: dlaczego ja nie mam futerka??? ZIIIIMNOOOO...

https://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201309/1380139285_nr4qjx_600.jpg
Obserwuj wątek
    • wiesia.and.company Re: sfinks kociątko 30.09.13, 18:52
      Te uszy się zmniejszą i fałdki się wyprostują, gdy kocio do nich dorośnie. Kociątko rzeczywiście wygląda rozczulająco, zmieni mu się humorek, gdy dostanie coś pysznego i zostanie utulony wink
      • agazuchwa Re: sfinks kociątko 30.09.13, 20:42
        o matko....a ja jakaś dziwna jestem mnie siętototo w ogóle nie podoba
        • andy3458 Re: sfinks kociątko 30.09.13, 20:58
          Okleić futrem, doczepić wibrysy, naciągnąć skórę i byłby regulaminowy kot. Ale i tak przytulić się da, pogłaskać też. Zresztą nie ma brzydkich kotów, tylko trzeba umieć odpowiednio na kota patrzeć, a w każdym znajdzie się coś pięknego co można pokochać.
    • peggy_su Re: sfinks kociątko 01.10.13, 01:21
      Cudny! smile O takiego łysolka też bym chciała wink
    • yenna_m Re: sfinks kociątko 01.10.13, 08:40
      prześliczny zmarszczak smile
    • lampka_nocna5 Re: sfinks kociątko 01.10.13, 23:06
      mnie się tototo niespecjalnie podoba, aczkolwiek, słyszałam, że są aksamitne i cieplutkie w dotyku.
    • ewa_anna2 Re: sfinks kociątko 03.10.13, 16:47
      Jaki fajny big_grin
      • k1234561 Re: sfinks kociątko 03.10.13, 18:29
        Cóż,nie szczególnie podoba mi się ta rasa.Jednak to akurat kociątko,jest rozczulające,słodkie i kochane,że aż chce się je przytuli i wycałować.
        Mam znajomego,który ma takie koty 2 sztuki,dorosłe już.Widziałam je tylko na zdjęciach,ale ów znajomy opowiadał mi że trzymanie ich na rękach przypomina trzymanie gołego ludzkiego niemowlaka.Kotki te są podobno bardzo ciepłe i milutkie w dotyku.Poza tym, wymagają tez odpowiedniej temperatury w domu.Szczególnie podczas naszych zim.Mój znajomy jeśli widzi i poczuje,że kotkom jest zimno,ubiera im bardzo gustowne,robione na drutach sweterki.Wyglądają uroczo i same kotki chętnie je noszą.Mówię Wam widok sfinksa w sweterku bezcenny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka