niutaki Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 13.11.13, 22:08 sliczny, piekne umaszczenie i oczy, sprawia wrazenie figlarza Odpowiedz Link
stacie_o Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 13.11.13, 22:10 Niech nam właścicielka opowie o kotku i zdradzi przy okazji tajemnicę tak śnieżno białych firanek. Odpowiedz Link
ewa_anna2 Na imię ma jak Papież ;) 13.11.13, 22:14 "21 grudnia 2009 była mroźna zima. Temperatura spadła poniżej zera. W nocy było nawet -15´C. Właśnie wtedy zostałem wyrzucony na klatkę schodową. Jacyś ludzie bardzo na mnie krzyczeli. Wtedy przechodziła Ewa ze swoją mamą i psem. Wzięła mnie na ręce. Drżałem z zimna i strachu. Okazało się, że mam szczęście. Trafiłem do nowego domu i teraz szaleję. Zostałem nazwany na cześć kotki Franciszki, która kiedyś tu mieszkała. Gdy Ewa w tę zimową noc niosła mnie do domu - imię Franek było pierwszym imieniem, które przyszło jej do głowy. Wypowiedziała je na głos w obecności świadków. Potem chciała zmienić, ale świadkowie stanęli okoniem. No i zostałem Franeczkiem". Odpowiedz Link
niutaki Re: Na imię ma jak Papież ;) 13.11.13, 22:17 cudnie zycze Wam wielu szczesliwych chwil z Franiem, prosze wymiziac ode mnie koteczka Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 13.11.13, 22:17 Właśnie. Ludzie przed świętami porządki robili. Franuś teraz już mniej szaleje. Ma problemy z kręgosłupem. Jest masywnym kotem, wet spytał, czy nie ma Maine Coon-a w rodzinie. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 13.11.13, 22:31 Faaajny kotek. Czarny Franek, jak u Nienackiego Przedziwnie ufutrzony, czarne albo są czarne, albo więcej tego białego - a on taki jakby śmietanki nie dolizał. Widać, że duży zwierz, jest po czym głaskać, ale ma w sobie coś miło kotkowatego. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Pingwinek symetryczny ;) 14.11.13, 08:55 Jaaaaakie cudo Ale brzusio fajne! Cudowne zakonczenie porzadkow, fajna babeczka z ciebie Odpowiedz Link
jarka63 Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 13.11.13, 22:37 Elegancik z Frania, i jak dzieciaczek wygląda. Rzeczywiście do mojej Margot trochę podobny Odpowiedz Link
hanka20074 Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 14.11.13, 09:20 te firanki to on pomagał ściągać czy zakładać? cudne ma umaszczenie ucałuj go ode mnie w nosek Odpowiedz Link
karple Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 14.11.13, 13:16 Cudny Franio!!!! Na zdjęciu z firanką wypisz wymaluj brat mojej Majki!!! tylko brzusio ma bardziej finezyjny!!! łoj ale bym wyczochrała i wycałowała takie piekne podwozie kocie Odpowiedz Link
mitta Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 14.11.13, 13:58 Widać, że kociak dobrze trafił, powodzi mu się. Nie dziwię się, że ma kłopoty z kręgosłupem. nieułomek z niego i jeszcze się byczy do góry dnem, proszę pomiętosić go ode mnie po tym brzuszysku, bo aż się prosi. A fotka z firankami taka subtelna i urocza. Odpowiedz Link
klaryma Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 14.11.13, 18:08 jaki elegancki! Czarne latki blyszczace, a biale snieznobiale, czysciutenkie!! Odpowiedz Link
pi.asia Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 14.11.13, 18:11 Piękniutek, co za podwozie urozmaicone! A z góry nie widać, jaka niespodzianka pod spodem się kryje Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 14.11.13, 18:45 Piękne umaszczenie i pyszczek! Wycałuj go ode mnie Odpowiedz Link
wladziac Re: Czarny Franuś na białych firankach :) 14.11.13, 19:26 nadzwyczaj przystojny facet,do zakochania Odpowiedz Link