miriam_73 Re: a to dzisiejszy Andrzejek: 23.01.14, 23:35 aaa... ten noseczek mnie zmylił Odpowiedz Link
niutaki Re: a to dzisiejszy Andrzejek: 23.01.14, 23:41 no ciezko zgadnac kto zacz jak tylko nochal i krzywe zeby z dziurki wystaja Odpowiedz Link
margo.4 Re: a to dzisiejszy Andrzejek: 23.01.14, 23:44 Wspolczuje Tobie nocy bo tupie i prycha Odpowiedz Link
klaryma Re: a to dzisiejszy Andrzejek: 24.01.14, 08:07 o jejusiu jakie cudo i jakie smieszne zdjecie! Odpowiedz Link
viki711 Re: a to dzisiejszy Andrzejek: 24.01.14, 10:52 CUDOWNE!!!! możesz zdradzić w co się wgryzł ten słodki nochal? Odpowiedz Link
niutaki Re: a to dzisiejszy Andrzejek: 24.01.14, 11:01 Andrzejek metodycznie wygryza dziury w kartonie, w ktorym spi Wszystkie jeze spia w kartonach takich duzych, tam maja mniejsze kartoniki-sypialnie i miseczki. Andrzejek rozgryzl juz drugi domek, teraz konczy obgryzac ostatni kat swojego mieszkania i przegryza generalnie wszedzie gdzie tylko uda sie cos chwycic. Potem wylazi przez dziure i ucieka buszowac w spizarce (odsuwa sobie pyszczkiem drzwi przesuwne - jest bardzo silnym jezem) albo grzebac w workach w kotlowni Dla podniesienia stopnia trudnosci dodam, ze Andrzejek jest zupelnie slepy, trafil do nas bez obu oczek. Odpowiedz Link
niutaki Re: a to dzisiejszy Andrzejek: 24.01.14, 11:09 prosze bardzo, pedzimy przez trawe, zdjecie robione 31 grudnia ubieglego roku: tu juz sie cos legnie w tej lepetynie i mysli jak by tu zwiac: a tu Andrzejka kotki moje bezdomne pilnuja: Odpowiedz Link
wilowka Re: a to dzisiejszy Andrzejek: 24.01.14, 22:13 Cudowne całe to towarzystwo! I rozczulające Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: a to dzisiejszy Andrzejek: 26.01.14, 16:48 O rety! Ale zmyślny Andrzejek! Ten skórzasty wilgotny nosek i usteczka w kształcie uzębionej litery O! Świetne zdjęcie! I bardzo mnie ubawił "pędzący" przez ogród Andrzejek. Fakt, pędzi, wiatr świszcze, czuje się to Odpowiedz Link