3-mamuska 15.05.14, 17:14 Na fb znalazłam . www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/pies-zaatakowal-dziecko-pogonil-go-kot,1283860.html Nie wiem czy link sie otworzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: Kot obrońca:) 15.05.14, 20:01 Widzialam, ten filmik ponoc robi dzis furore a ze mam oczy w mokrym miejscu to sie poryczalam, w trakcie ogladania. Odpowiedz Link
poborowy102 Re: Kot obrońca:) 15.05.14, 23:21 fascynuje mnie kocia solidarność. Mam dwie kotki, które nie przepadają za sobą, jedna jest histeryczką, zahaczyła się pazurkami o mój sweter i wrzeszczała, a druga przybiegła na pomoc - patrzyła na mnie jak na zbira Myślała, ze robię krzywdę jej kociej koleżance. Kiedyś kocur, którego miałem, pogryzł mocno, do krwi jedną kotkę, ta wrzasła bardzo głośno, a druga, ta histeryczka, biegła z napuszonym ogonem, na pomoc. Koty to się trzymają kupy, nie ma lipy Odpowiedz Link
poborowy102 Re: Kot obrońca:) 15.05.14, 23:24 zresztą obserwowałem pod blokiem w tym roku, jeden kocur, który już raczej nie żyje, zabrał na przechadzkę koty młode oraz jednego, który zawsze za nim łaził - pięć sztu szło za kocurem, prowadził ich pod inny blok, gdzie też było żarcie. To wyglądało sympatycznie. Odpowiedz Link
la.bruja Re: Kot obrońca:) 16.05.14, 00:19 Cudowny Przyjaciel I jak wspaniale obalający stereotypy dotyczące kotów Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Kot obrońca:) 16.05.14, 15:16 Tylko dlaczego to pies ma być uśpiony a nie jego opiekun??? Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Kot obrońca:) 16.05.14, 17:16 Szkoda tylko psa, niestety agresywne psy sa usypianie. A tu pies zaatakował bez wyraźnych powodów. Ciekawe gdzie jest właściciel. Odpowiedz Link
la.bruja Re: Kot obrońca:) 16.05.14, 20:13 Dobre pytanie. Dlaczego pies? Wydaje mi się to być drogą na skróty. Może sąsiedzi wezma sobie nastepnego i co wtedy? Jaka gwarancja, że bedzie miły i sympatyczny? Nastepnego do uśpienia? Odpowiedz Link