Dodaj do ulubionych

głupie uczucie

22.08.14, 10:15
Młody jest u nas już prawie dwa tygodnie i pomimo ogłoszeń nikt się po niego nie zgłosił. Pomału zaczynamy się przyzwyczajać do myśli, że zostanie z nami, nawet mąż coś nieśmiało potakuje. no wiadomo, że łobuza do schronu nie odwiozę, mowy nie ma.
I nagle wczoraj wpadam na ogłoszenie, że zaginął kotek, coś około 1,5 km od mojego domu. Czas się zgadza, reszty informacji nie ma. Tylko, że zaginął i nic. Jakby komuś nie zależało na znalezieniu. Żadnych zdjęć, żadnego numeru telefonu. Nic.
I człowiek bije się z myślami, czy w ogóle ich informować o kocurku? Ja w net wysłałam mnóstwo postów, oplakatowałam okolicę. gdyby chcieli.... A z drugiej strony uczciwość nakazuje powiadomić
Maila ze zdjęciami im wysłałam, i teraz głupio się czuję ściskając kciuki żeby nie odpowiedzieli albo żeby to nie był ich kot.
Obserwuj wątek
    • niutaki Re: głupie uczucie 22.08.14, 12:38
      I jak? Dostalas jakas odpowiedz? Grocha mamy od 8 sierpnia i na razie zero zapytan o adopcje, ciagle sie ludze, ze po wakacjach cos sie ruszy... Albo wepchne kota koledzewinksuspicious Wiem, ze nie moze u nas zostac, tlumacze to sobie, ale bedzie mi ciezko, jak pojdzie do obcych...
      • dorcia1234 Re: głupie uczucie 22.08.14, 13:38
        na razie nic, cisza- nawet mail nie odebrany. Albo zignorowany...
        • olinka20 Re: głupie uczucie 22.08.14, 20:18
          Będziecie miec malucha tongue_out
          • dorcia1234 Re: głupie uczucie 22.08.14, 20:53
            tfu tfu
            ten maluch to wyrośnie na wielkie bydlę - coś tak czuję. Po łapach i po apetycie...
            • aankaa Re: głupie uczucie 22.08.14, 21:13
              kochanego ciałka nigdy za wiele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka