Dodaj do ulubionych

KOLEJNA AKCJA Nakarm psa z OLX !!!

03.12.15, 11:06
Dzisiaj startuje kolejna akcja OLX która potrwa do 16 grudnia .
olx.pl/nakarm-psa/
Wszystkich zapraszam !!!
Pamiętajcie, klikamy codziennie, gdy pies lub kot zostanie wirtualnie nakarmiony, wybieramy następnego .
Dzięki temu wybrane schroniska które biorą udział w tym roku, otrzymają karmę smile

No to START !!! smile
Obserwuj wątek
    • wiesia.and.company Re: KOLEJNA AKCJA Nakarm psa z OLX !!! 03.12.15, 14:27
      Do mnie jakoś tak przemówił całuśny Keni smile
      • zielistka00 Re: KOLEJNA AKCJA Nakarm psa z OLX !!! 03.12.15, 16:01
        Ja nakarmiłam Grizera. Może któryś z psów przy okazji znajdzie dom, oby...
    • arim28 Re: KOLEJNA AKCJA Nakarm psa z OLX !!! 03.12.15, 15:12
      Dlaczego nie widze wszystkich psow tylko najlepiej i najslabiej dokarmiane?
      Gdzie robie blad?
      • salimis Re: KOLEJNA AKCJA Nakarm psa z OLX !!! 03.12.15, 17:24
        Nigdzie nie robisz błędu.
        Do nakarmienia jest 60 zwierzaków, po 30 z każdego schroniska.
        OLX prawdopodobnie przyjęło że zamieszcza tylko 20 a gdy te zostaną nakarmione, dorzucą następne. Tak było w zeszłym roku wink
        Tak myślę ale mogę się mylić wink
        • arim28 Re: KOLEJNA AKCJA Nakarm psa z OLX !!! 03.12.15, 17:41
          Dzieki.
          A ja myslalam, ze to ja decyduje , na ktorego psa klikam smile
          • arim28 Fredzio 03.12.15, 17:42
            smile

olx.pl/oferta/fredzio-ze-schroniska-w-zabrzu-CID103-IDcV223.html?nomobile=1
            • ajaksiowa Re: Fredzio 03.12.15, 17:52
              Ja też jak Wiesia karmię Keni-ego smile
            • barba50 Dziś nakarmiłam Molly z Sosnowca 03.12.15, 17:57
              Oczywiście, że można wybrać wink
              • wiesia.and.company Re: Dziś nakarmiłam Molly z Sosnowca 03.12.15, 19:10
                Nie rozumiem, był Keni o 14.27, był i o 17.52 a teraz o 19.08 już go nie ma, są za to inne. O 14.27 były nakarmione maks. 5%, 4% i 3%. Dlaczego już nie ma pieska Keni? Miał ledwie 3%, więc nie sądzę, żeby otrzymał pełne 100% w rankingu i ustąpił miejsca innemu potrzebującemu. Nie rozumiem...
                • zulka01 Re: Dziś nakarmiłam Molly z Sosnowca 03.12.15, 19:31
                  Mam to samo. W pracy nakarmiłam Endo (miał 1%) i chciałam to powtórzyć w domu. Endo nie ma, więc nakarmiłam Jukę. Ale w pracy mam link do Endo i jutro z rana sprawdzę, czy został już nakarmiony.
                  • salimis Re: Dziś nakarmiłam Molly z Sosnowca 03.12.15, 19:51
                    Przypuszczam że chcąc pokazać wszystkie psiaki i dać każdemu szansę OLX robi rotację co nie znaczy ze ich nie ma, na pewno pojawią się.
                    Człowiek zazwyczaj wchodzi na pierwszą stronę a kolejne pomija wink
                    Pamiętam że kiedyś były wszystkie psiaki no i te z pierwszej strony miały po 70 - 80 % lub najszybciej nakarmione natomiast te z drugiej i trzeciej miały zaledwie po kilka procent albo wcale. Pewnie OLX chciało wyrównać szanse wink
                    • ajaksiowa Re: Dziś nakarmiłam Molly z Sosnowca 04.12.15, 18:07
                      Juka- słodziaczka z Zabrza dziś dostała buziaczka big_grin
                      • wiesia.and.company Re: Dziś nakarmiłam Molly z Sosnowca 04.12.15, 19:58
                        Dzisiaj Korusia smile
                        • wladziac Re: Dziś nakarmiłam Molly z Sosnowca 04.12.15, 20:59
                          ja klikam na smutnego Marona
                          • barba50 Dziś nakarmiłam Matesa z Zabrza n/t 04.12.15, 23:34

• salimis Re: Dziś nakarmiłam Matesa z Zabrza n/t 05.12.15, 12:12
                              Dwa psiaki już nakarmione smile
                              • barba50 Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 05.12.15, 12:16
                                Wybieram te, które są najmniej nakarmione wink
                                • arim28 Re: Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 05.12.15, 12:43
                                  Kliknelam dzis z 3 telefonow, komputera , laptopa i tableta czyli 6 glosow.
                                  Zaczynalam klikac bylo 20%, klikalam ostatni raz - nadal bylo 20%
                                  • ajaksiowa Re: Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 05.12.15, 16:31
                                    Keni powrócił ! smile
                                    • wiesia.and.company Re: Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 05.12.15, 19:55
                                      Ach, Korusia z wystawionym języczkiem smile Jutro pewnie Keni smile
                                      • wiesia.and.company Re: Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 06.12.15, 18:42
                                        Dzisiaj też Korusia smile
                                        • barba50 Dziś znowu nakarmiłam Faraona z Zabrza n/t 06.12.15, 20:26

• salimis Re: Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 07.12.15, 12:01
                                    Żeby w 100 % nakarmić jednego psa, potrzeba 5000 głosów a zatem 50 głosów to 1 % wink
                                    • salimis Re: Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 07.12.15, 12:03
                                      To była odpowiedź do arim28 ale pomimo że pisałam bezpośrednio pod jej postem to oczywiście zrobiło się po swojemu uncertain
                                      • barba50 Dzisiaj Ron z Sosnowca n/t 07.12.15, 12:23

• arim28 Re: Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 07.12.15, 15:32
                                        salimis napisała:

> To była odpowiedź do arim28 ale pomimo że pisałam bezpośrednio pod jej postem t
                                        > o oczywiście zrobiło się po swojemu uncertain

Wychwycilam smile Dzieki.

Zreszta ja nie mam ustawionego drzewka, nie lubie. Wychwytuje od najnowszedo watka i dopasuje odpowiedzi smile
                                        • wiesia.and.company Re: Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 07.12.15, 20:51
                                          Dzisiaj Stefan smile
                                          • ajaksiowa Re: Dziś nakarmiłam Faraona z Zabrza 08.12.15, 18:23
                                            Juka coraz bardziej ,,nakarmiona,, wink
                                            • barba50 Dziś znowu Ron n/t 08.12.15, 19:06

• arim28 Jestem wierna Fredziowi 09.12.15, 11:52
                                                olx.pl/oferta/fredzio-ze-schroniska-w-zabrzu-CID103-IDcV223.html?nomobile=1
                                                • salimis Re: Jestem wierna Fredziowi 09.12.15, 14:30
                                                  Rzecz się zdarzyła niesłychana
                                                  arim Fredziowi jest oddana
                                                  klika, plusuje jak tylko może
                                                  we dnie w nocy, o każdej porze tongue_out
                                                  By Fredzio pełną miseczkę miał
                                                  by było szczęśliwe to jego hau smile
                                                  • barba50 Ron n/t 09.12.15, 15:13

• salimis Re: Ron n/t 09.12.15, 17:54
                                                    Ron chociaż rudy nie jest fałszywy
                                                    to z dużej litery Przyjaciel prawdziwy
                                                    Taki co kocha i nigdy nie zdradzi
                                                    a i na spacer cię wyprowadzi wink
                                                  • arim28 Re: Jestem wierna Fredziowi 10.12.15, 08:19
                                                    salimis dzieki smile
                                                    Mam takiego dola od kilku dni a tu taki mily przerywnik poprawiajacy samopoczucie i wszystko staje sie prostsze kiss kiss
                                                    Milego dnia smile
                                                  • barba50 Dzisiaj znowu Ron 10.12.15, 19:42
                                                    Jest na samej górze, ma 99% czyli jest bliski nakarmienia.
                                                    A jutro się zobaczy wink
                                                  • barba50 Dzisiaj Nike n/t 11.12.15, 19:00

• salimis Re: Dzisiaj Nike n/t 11.12.15, 21:39
                                                    A wiesz że ja też rano w nią klikałam tongue_out
                                                  • ajaksiowa Re: Dzisiaj Nike n/t 12.12.15, 12:28
                                                    Nie nadążam za zapamietywaniem imion ale podnoszę smile
                                                  • barba50 Znowu Nike n/t 12.12.15, 15:37

• wiesia.and.company Re: Znowu Nike n/t 12.12.15, 15:58
                                                    Karmię codziennie. Dzisiaj Iwo smile
                                                  • arim28 Rukter 13.12.15, 17:56
                                                    Biore najmniej dokarmianego

olx.pl/oferta/rukter-ze-schroniska-w-zabrzu-CID103-IDd2HVd.html?nomobile=1
                                                  • zew-is Lani 14.12.15, 09:30
                                                    Klikam od początku akcji i dopiero 80%:
                                                    olx.pl/oferta/lani-ze-schroniska-w-sosnowcu-CID103-IDcWnhX.html?nomobile=1
                                                  • ajaksiowa Re: Lani 14.12.15, 14:37
                                                    A mój Ken-i w czołówce nakarmionych! big_grin
                                                  • barba50 Zaczynamy karmić koty! 15.12.15, 13:06
                                                    Dzisiaj Kamilka smile
                                                  • zaba_300 Re: Zaczynamy karmić koty! 15.12.15, 14:13
                                                    Ja też Kamilkę!
                                                  • peonka Re: Zaczynamy karmić koty! 16.12.15, 01:22
                                                    Już są tylko 2 koty i koniec, wszyscy nakarmieni smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka