aankaa 06.06.16, 14:55 nie mogę się zdecydować czy piękniejsze ma łapki, czy ciapaty brzuś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia.and.company Re: Misia... 06.06.16, 16:44 Wygląda, jakby się sama trochę zdziwiła swoją wywrotką. Ale za to pokazała nam mniej na ogół widoczną stronę oficjalną Niesłychanie symetryczne ma te cętki-paski Odpowiedz Link
jottka Re: Misia... 06.06.16, 18:09 ona nie jest zdumiona wywrotką, ona jest zdumiona pod hasłem - to naprawdę moja łapa??? Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Misia... 06.06.16, 23:22 Z Misi już pannica Roczek jej stuknął, a za miesiąc rocznica udomowinek Misia została wyrzucona jako około miesięczne kocię w trakcie największych upałów... Odpowiedz Link
zaba_300 Re: Wszędzie jej pełno, włazi w niedozwolone miej 07.06.16, 07:14 Fajna panna. A brzusio faktycznie baaardzo miziasty! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Wszędzie jej pełno, włazi w niedozwolone miej 07.06.16, 08:41 Otwarte? Otwarte. Jakby było zakazane to by nie było otwarte Odpowiedz Link
aankaa Re: Wszędzie jej pełno, włazi w niedozwolone miej 07.06.16, 12:35 to jak z blatem czy stołem - gdyby nie można było po nich chodzić stałyby na podłodze oparte wierzchem przy ścianie Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Wszędzie jej pełno, włazi w niedozwolone miej 07.06.16, 18:57 Hehehehe! Przestronne wnętrze, pewnie nieźle pachnie, na ogół zamknięte - nadaje się do zwiedzania Mój czarny Gacuś w takim wnętrzu jest mniej widoczny (ale nie ma obawy, żeby został potraktowany jak ciasto) Zdjęcie doroślejszej Misi z brzuszkiem do góry powoduje, że zaczynam liczyć odnóża, bo widać że z zadka wystają trzy! Odpowiedz Link
pi.asia Re: Wszędzie jej pełno, włazi w niedozwolone miej 07.06.16, 19:42 Prześliczne jest to zdjęcie z czerwoną kokardką (od uroku?) Misia ma cudowną minkę - kojarzy mi się z piątkową uczennicą, taką uważną, wsluchaną, zapatrzoną i roztropną. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Wszędzie jej pełno, włazi w niedozwolone miej 07.06.16, 20:19 Piątkowa uczennica? Faktycznie! Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Wszędzie jej pełno, włazi w niedozwolone miej 07.06.16, 22:53 Ja nie przesądna. Nie wiem po co są te czerwone wstążeczki i kiedy się je zdejmuje. I na jakiej zasadzie "odpędzają" urok Lubie robić zdjęcia i czasem kombinuję, co zrobić, żeby kotu było "ładniej" Odpowiedz Link
ewa_anna2 Ewy wariacje-kombinacje :) 07.06.16, 23:00 Frodo, więc Pierścień musi być!!! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ewy wariacje-kombinacje :) 07.06.16, 23:06 Franuś ma tu minę pt- ale dlaczego ty mi to robisz? Dlaczego?????? Odpowiedz Link
aankaa Re: Ewy wariacje-kombinacje :) 08.06.16, 10:19 fakt, na zachwyconego nie wygląda Odpowiedz Link