pi.asia 14.06.17, 23:06 Znalezione w sieci. Warto przeczytać. multistrona.pl/koty-lecza-choroby/#comment-160 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: koty leczą choroby 15.06.17, 01:40 lata cierpiałam - zapalenie nerwu trójdzielnego tabletki, po których miałam percepcję hałdy węgla z nastaniem Sońki zaczęło przechodzić, w czasie ataków układała się możliwie blisko bolącej części twarzy przeszło po 2-3 latach Odpowiedz Link
miau.weglowy Re: koty leczą choroby 21.06.17, 16:04 moj niedawno mi sie ukladal kolo poduszki (przylegajac do glowy) kilka razy z tej samej strony, a on nie z tych spiacych w pryztuleniu - mialam zapalenie ucha. w przeszlosci razu pewnego dorobilam sie porazenia cieplnego, to wskoczyl do mnie na lozko i pozwolil sie trzymac w objeciach, ulozony wzdluz mojego ciala, glowka na moim ramieniu, przez cale pol godziny! a trzeba zaznaczyc, ze on wybitnie nie nalezy do przytulasow Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: koty leczą choroby 21.06.17, 18:14 Moja głowa nie znosi bliskości kotów być może dlatego że miewam migreny,natomiast ,,okład z kota,,przy przeziębieniu-nieprzeceniony. Odpowiedz Link