mysiulek08 24.12.18, 16:35 Zdrowka do kociastych i dla Was tez od Grubsona i reszty ferajny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia.and.company Re: Swiatecznie 24.12.18, 17:51 Oj, jak pięknie! Mocno ściskamy Was wszystkich, chociaż... raczej delikatnie jak bombki Światełka na choince, światełka w oczach. Cudownie! Wesołych Świąt, dużo zdrowia by zjeść wszystko bez niedobrych konsekwencji i ogólnie luzu, wytłumienia emocji, zapachów świątecznych, radosnej krzątaniny i żeby się naczynia same pomyły Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: Swiatecznie 24.12.18, 23:49 Wiesiu, to najfajniesze życzenia, jakie kiedykolwiek słyszałam Życzę Ci tego samego Odpowiedz Link
basia_2804 Re: Swiatecznie 25.12.18, 00:05 wiesia.and.company napisała: i żeby się naczynia same pomyły > to się nazywa "myślenie życzeniowe" Odpowiedz Link
kkjp Re: Swiatecznie 24.12.18, 21:05 Piękna fotka i życzenial. Dołączam do nich i ja, wraz z całą ferajną ogonków. Odpowiedz Link
aankaa Re: Swiatecznie 24.12.18, 22:04 moje - jak zwykle przekręcone / albo telefon, albo cuś innego nie pozwala mi na normalne wklejanie wystarczy przechylić głowę spokojnych i miłych Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Swiatecznie 24.12.18, 23:44 Widzę prezencik pod choinką 🙂 Czy to okrąglutkie, pyzate, uśmiechnięte to Biśka? 😁 Odpowiedz Link
barba50 Re: Swiatecznie 25.12.18, 09:34 Tradycyjnie odwracam Bisię i dołączam się do najserdeczniejszych życzeń dla wszystkich kociarzy, nie-kociarzy i futrzaków Odpowiedz Link
arim28 Re: Swiatecznie 25.12.18, 16:21 U nas leniwo Pod choinke tez nie zagladaja Spokojnych i zdrowych Swiat Wam zyczymy. Odpowiedz Link
zmija_w_niebieskim Re: Swiatecznie 24.12.18, 23:48 Piękne zdjęcie! Najserdeczniejsze życzenia dla całego Zakątka i futerek! Zdrowia i spokoju Odpowiedz Link
basia_2804 Re: Swiatecznie 24.12.18, 23:52 I ode mnie, Najlepszego Świątecznego, dla wszystkich Waszych Bliskich tych dwu- i czteronożnych, zdrowia i jeszcze raz zdrowia, usmiechu na twarzach i pyskach Odpowiedz Link
zaba_300 Re: Swiatecznie 25.12.18, 08:26 Dzięki Mysiulku! I ode mnie też wszystkiego najlepszego dla Was, dla Waszych rodzin i zwierzaczków wszelkich, uściski i głaski! Odpowiedz Link
usia44 Re: Swiatecznie 26.12.18, 11:34 Tymczasem u nas choinka raczej w pozycji horyzontalnej i tak jej najlepiej . Bo gdy stoi w pionie to jakoś tak drażni niektórych domowników , a gdy leży to nikt uwagi nie zwraca A wigilijny Mruczuś i cała reszta kociej ferajny pozdrawia wszystkich Odpowiedz Link