Dodaj do ulubionych

Kocia wariatka:DD

23.01.07, 11:09
Kicia jest wariatka i tyle, chyba się z nią do psychologa kociego
wybiorę.Wcześniej zaiwaniła z mojej torebki podpaskę (zaznaczam, że nie
używaną coby wam żadne świństwa do głów nie przyszły;P) i się nią bawiła
intensywnie, a co do niej się zbliżałam to zwiewała w dzikich podskokach z
ogonem wygietym w haczyk i podpaską w pyszczku. Teraz dorwała miśka
dzieciorów i gryzie go w tyłek, ale nie tak normalnie, tylko tak namiętnie aż
ślipia przymyka prz tym wgryzaniu się w futrzaste 4 litery. Zdecydowanie
stwierdzam, że ta kocia bździna normalna nie jest i fiksację jakąś ma. Gorzej
jak to jest zakaźne i na dzieci przejdzie, albo nie daj boziu na chłopa (już
go widzę oczyma wyobraźni jak z podpaską w pysku gania i jak miśka pluszowego
po tyłku gryzie;P). Kocur emeryt raczej bezpieczny bo z wysokości parapetu
obserwuje wariatkę z pełną dezaprobata wyraźnie widoczną na pyszczychu.

Czy jest na sali psycholog?????? Pomocy;DDD
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Kocia wariatka:DD 23.01.07, 11:36
      Energia kicię rozpiera i tyle i moze geny zlodziejskie jak mój Wacuś posiada.W
      mlodości kradł wszystko co mu w łapy wpadło i melinowal pod kanapą a i teraz
      cążki w zęby złapać potrafi i chodu.
      • gandzia4 Misia masz rację to...................... 23.01.07, 11:43
        na pewno geny;DD Zdolniacha ten twój Wacuś;DD
        • wiesia.and.company Re: Nie! Nie! Czekaj, nie lecz jeszcze, ja chcę 23.01.07, 15:47
          zobaczyć jak się Twoja rodzina zarazi... i tego chłopa z podpaską w zębach
          kicającego do miśka pluszowego, żeby wbić się zębami we włochaty tyłek! To by
          było coś! Mój Filipek też ma swojego bzika: wkrada się podstępnie do środka
          siatki luzacko porzuconej przeze mnie i wykrada jedną rękawiczkę obrębioną
          futerkiem a potem są wesołe gonitwy z przeszkodami, tunel pod kanapą, w który
          się muszę wpychać, bo tam zawleka zwłoki tej rękawiczej ofiary. No, jak mi
          ukradnie całkiem i nie zauważę, to rano pójdę z jedną rękawiczką (a tu zima
          ponoć nadchodzi...)
          Hej, hej! Wiesia + 8
          • lotoss Re: Nie! Nie! Czekaj, nie lecz jeszcze, ja chcę 24.01.07, 03:32
            Mao wgryza sie czasami w karczyczko Sashy. Niby ona nie protestuje, moze
            miauknie gdy ten jest za bardzo nachalny, ale wszystko wyglada pod tak zwana
            kontrola. To chyba tak dla przyjemnosci...
            • annb Re: Nie! Nie! Czekaj, nie lecz jeszcze, ja chcę 24.01.07, 08:48
              gaba kradnie długopisy
              jak widzi długopis to aż się jej oczy zmieniają
              i zrobi wszystko aby go ukraść smile
    • trzydziestoletnia Re: Kocia wariatka:DD 24.01.07, 19:23
      No to dobrze, ze podpaska nieuzywana wink Znam historie, gdzie kot wyciagnal z kosza uzywaną, i wywlekl ją na srodek pokoju, gdzie wlasnie trwal obiadek z przyjezną rodziną wink Ten sam wyciagnal i w podobny sposob zaprezentowal przyszlym tesciom, zuzyta prezerwatywe.
    • jonajona Re: Kocia wariatka:DD 25.01.07, 12:43
      Z wielka namiętnością Selenik przewraca butelkę z wodą ( woda do kwiatków, nie
      zakręcona, ma wietrzeć ) i patrzy jak woda spływa na podłogę, uszy nastawione,
      mordka w doł, czólko lekko zmarszczone.. ach wszystko taaakie ciekawe smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka