Dodaj do ulubionych

Ratuj się kto może - pies w gości przybywa! nt.

25.02.07, 14:33
Obserwuj wątek
    • pani_mm Re: Ratuj się kto może - pies w gości przybywa! n 25.02.07, 18:00
      współczujemy...
      • nessie-jp Re: Ratuj się kto może - pies w gości przybywa! n 25.02.07, 18:21
        Ja trochę współczuję psu - biedny będzie pewnie zakrzykiwany z każdej strony, a
        koty go złośliwie prowokować będą z wysokości szafy! smile) Wyobrażam sobie ten
        wyciągnięty w górę środkowy pazur przedniej łapy...
        • isztar.6 Re: Ratuj się kto może - pies w gości przybywa! n 25.02.07, 19:45
          Do nas też za tydzień na dwa dni. To będzie pierwszy bliższy kontakt Gaji z
          innym zwierzakiem. I to jeszcze Alaskan Malamut.
        • iris101 Re: Ratuj się kto może - pies w gości przybywa! n 25.02.07, 20:00
          też współczuję psusmile)moja jednego strasznie oprychała!! amstaffa. na szczescie
          był na smyczysmile)
          • barba50 Re: Ratuj się kto może - pies w gości przybywa! n 25.02.07, 20:49
            Już po wizycie. Przeżyły wszystkie. Foks dreptał z zaciekawieniem po domu, Ksika
            i Pepek zajęły strategiczne pozycje, czyli wolały się schować i przespać psią
            wizytę, ale Lolka zachowała się jak pani na włościach. Nie uciekła, utrzymywała
            psa na dystans tzn. warczała jak usiłował się za bardzo zbliżyć, miała go cały
            czas na oku. Foks i Lolka na zdjęciach /5 kolejnych/ tu:
            fotoforum.gazeta.pl/3,0,516498,2,1.html
            • yanga Re: Ratuj się kto może - pies w gości przybywa! n 26.02.07, 12:47
              Lolka ma minę typu "Podejdź no tylko". A Foks to typowy "piesek z włóczki",
              lubię takie.
    • ewa_anna2 A mój pies 26.02.07, 20:03
      regularnie dostawał po pysku od paromiesięcznego kota
      fotoforum.gazeta.pl/3,0,492324,2,4.html
      Zrezygnowany - jak kicia za bardzo dokuczała krył się po kątach smile
      Teraz nawet dzikie kocury, które dokarmiam podchodzą do niego i ocierają się o
      jego pysk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka