mariolka55 25.07.07, 20:48 jako kociara mozna dołaczyc? mam kota własciwie kotke(rasa dachowiec) kotka domowa,wypieszczona,ma juz skonczone 8 lat buuu i troche z nia problemówgłównie z brudzeniem.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: witam:) 25.07.07, 21:44 problem jest taki,kot domowy ,nie wychodzi na podwórko,kuwete ma ,nawet 3- regularnie sprzatane,wypieszczony,wszystko mu wolno,z dziecmi w przyjazni9zaden stres z tego powodu) a zdarza mu sie (od poczatku istnienia)od czasu do czasu brudzic inne miejsca niz kuweta,lał na chodnik na klatce chodnik wyrzuciłam przestał,lał w jeden kat zastawiłam psykałam odstraszaczem przestał,teraz mu znowu odbiło i siura mi w łazience na dywanik,oczywiscie dywanik juz wywalony bo nie dało sie doprac((( i co ? macie jakies pomysły? bede wdzieczna o to ona foto.onet.pl/87k0y,aazcs8xcr9os,a9g03,u.html?D=1 Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: witam:) 25.07.07, 21:53 eee... onej nie widać co do lania... moja Mańka ma czasem takie odbicia i na prawdę nie wiem, co z tym zrobić ona dodatkowo jeszcze zjadała chodniczek w łazience - taki gąbkowy był oczywiście należało wszystkie zasiurane rzeczy wywalić albo porządnie wyprać i wywietrzyć Odpowiedz Link
mariolka55 Re: witam:) 25.07.07, 22:00 jeszcze raz,nie wiem czemu nie widac foto.onet.pl/87k0y,aazcs8xcr9os,a9g03,u.html?D=1 Odpowiedz Link
wrexham Re: witam:) 25.07.07, 22:07 tam jest w tym linku, ze zero zdjec do ogladania; jak sie wejdzie w pierwsza opcje z czterema kwadratami to jest 20 zdjec jakiegos kotka, ale ten kotek mlody bardzo i w ogrodku wiec chyba nie twoj? jak wchodzisz w swoj link to widzisz zdjecia? czy musisz jeszcze gdzies kliknac? bo jak sie uruchamia link to nic nie widac; Odpowiedz Link
mariolka55 wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 25.07.07, 22:11 teraz powinno byc dobrze foto.onet.pl/87k0y,aazcs8xcr9os,a9g03,u.html?D=1 Odpowiedz Link
kirke18 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 08:30 witaj, coś jest nie tak... nie widać, Odpowiedz Link
iris101 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 10:37 Witaj! Jak wyglądają kociaki?) Odpowiedz Link
wrexham Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 13:50 no teraz to jest pierwsza liga angielska zwlaszcza to jak we trojke spia twoje skarby, dwa na podlodze na kocu, a jeden w lozeczku pozdrawiam wrex. Odpowiedz Link
misia007 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 14:04 Cala trojka super a co do problemu z kicia, to czy ona aby nie jest na hormonach? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 15:49 misia007 napisała: > Cala trojka super a co do problemu z kicia, to czy ona aby nie jest na hormonac > h? nie nie zadnych hormonów,jestem przeciwniczka Odpowiedz Link
misia007 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 15:57 Mariolka ale ona jet po sterylce rozumiem??? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 17:27 tak wysterylizowana jest na poczatku brała własnie zastrzyki,potem tabletki ,weterynarz mi powiedział ze nie ma skutków ubocznych i guzik prawda!!!!! durny weterynarz!!! potem jej odstawiłam,chciałam zeby miała młode ale ona chyba z racji tego ze od urodzenia była z nami chetnie oddałaby sie ale nam niz kocurowi nie udało sie,nie chciała zadnego kawalera no a ruje miała i sie meczyła,kocura niet,ruja znowu i doszłam do wniosku ze jednak sterylizacja bedzie jedynym słusznym rozwiazaniem i dla niej i dla nas i dobrze ze nie odwlekalismy bo miała juz macice powiekszona kur... po tych prochach!!! chyba!!! od wysterylizowania jest kotkiem spokojnym juz i broi jeszcze mimo skonczonych 8 lat! czasami sie zachowuje jak młoda kotka. ile koty przecietnie zyja? bo ktos mi raz powiedział ze 8-letni kot to senior juz((((((((( Odpowiedz Link
marta.kunc Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 17:32 tak, senior. niemniej koty w warunkach stricte domowych o ile nie choruja na jakas chorobe przewlekla, dozywaja srednoi 16 lat. a ogolnie moga zyc do ok.20 lat Odpowiedz Link
magdaksp Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 23:10 ja mialam problem z brawurka i bójką ,bo obsikiwaly mi rozne rzeczy podczas ruji,natomiast skonczylo sie to szybko.chelsea natomiast sikala nam do buto ,wet powiedzial ze czuje obcy zapach-zamonotawalam rolete na szafce zbutami ijest spokoj.ja bym radzila spytac sie weta dlaczegotak sie twoja kotka zachowuje. Odpowiedz Link