25.07.07, 20:48
jako kociara mozna dołaczyc?
mam kota własciwie kotke(rasa dachowiecsmile) kotka domowa,wypieszczona,ma juz
skonczone 8 lat buuu i troche z nia problemówsadgłównie z brudzeniem..
Obserwuj wątek
    • muraszka1 Re: witam:) 25.07.07, 20:55
      napisz jaki to problem
    • oxygen100 Re: witam:) 25.07.07, 21:01
      i pokaz kotasmile
      • mariolka55 Re: witam:) 25.07.07, 21:14
        okey juz sie robismile
        • mariolka55 Re: witam:) 25.07.07, 21:44
          problem jest taki,kot domowy ,nie wychodzi na podwórko,kuwete ma ,nawet 3-
          regularnie sprzatane,wypieszczony,wszystko mu wolno,z dziecmi w przyjazni9zaden
          stres z tego powodu) a zdarza mu sie (od poczatku istnienia)od czasu do czasu
          brudzic inne miejsca niz kuweta,lał na chodnik na klatce chodnik wyrzuciłam
          przestał,lał w jeden kat zastawiłam psykałam odstraszaczem przestał,teraz mu
          znowu odbiło i siura mi w łazience na dywanik,oczywiscie dywanik juz wywalony
          bo nie dało sie dopracsad((( i co ? macie jakies pomysły? bede wdzieczna

o to onasmile

foto.onet.pl/87k0y,aazcs8xcr9os,a9g03,u.html?D=1
          • kasikk_29 Re: witam:) 25.07.07, 21:53
            eee... onej nie widać wink
            co do lania... moja Mańka ma czasem takie odbicia i na prawdę nie wiem, co z tym
            zrobić
            ona dodatkowo jeszcze zjadała chodniczek w łazience - taki gąbkowy był
            oczywiście należało wszystkie zasiurane rzeczy wywalić albo porządnie wyprać i
            wywietrzyć
            • mariolka55 Re: witam:) 25.07.07, 22:00
              jeszcze raz,nie wiem czemu nie widac

• wrexham Re: witam:) 25.07.07, 22:07
                tam jest w tym linku, ze zero zdjec do ogladania; jak sie wejdzie w pierwsza
                opcje z czterema kwadratami to jest 20 zdjec jakiegos kotka, ale ten kotek mlody
                bardzo i w ogrodku wiec chyba nie twoj? jak wchodzisz w swoj link to widzisz
                zdjecia? czy musisz jeszcze gdzies kliknac? bo jak sie uruchamia link to nic nie
                widac;
                • mariolka55 wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 25.07.07, 22:11
                  teraz powinno byc dobrze

• kirke18 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 08:30
                    witaj, coś jest nie tak... nie widać, sad
                    • iris101 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 10:37
                      Witaj! Jak wyglądają kociaki?smile)
                  • wrexham Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 13:50
                    no teraz to jest pierwsza liga angielskasmile zwlaszcza to jak we trojke spia twoje
                    skarby, dwa na podlodze na kocu, a jeden w lozeczku smile
                    pozdrawiam wrex.
                    • misia007 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 14:04
                      Cala trojka super a co do problemu z kicia, to czy ona aby nie jest na hormonach?
                      • mariolka55 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 15:49
                        misia007 napisała:

> Cala trojka super a co do problemu z kicia, to czy ona aby nie jest na
                        hormonac
                        > h?

nie nie zadnych hormonów,jestem przeciwniczka
                        • misia007 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 15:57
                          Mariolka ale ona jet po sterylce rozumiem???
                          • mariolka55 Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 17:27
                            tak wysterylizowana jest
                            na poczatku brała własnie zastrzyki,potem tabletki ,weterynarz mi powiedział ze
                            nie ma skutków ubocznych i guzik prawda!!!!! durny weterynarz!!! potem jej
                            odstawiłam,chciałam zeby miała młode ale ona chyba z racji tego ze od urodzenia
                            była z nami chetnie oddałaby sie ale nam niz kocurowiwink nie udało sie,nie
                            chciała zadnego kawaleratongue_out no a ruje miała i sie meczyła,kocura niet,ruja znowu
                            i doszłam do wniosku ze jednak sterylizacja bedzie jedynym słusznym
                            rozwiazaniem i dla niej i dla nas i dobrze ze nie odwlekalismy bo miała juz
                            macice powiekszona kur... po tych prochach!!! chyba!!!
                            od wysterylizowania jest kotkiem spokojnym juzsmile i broi jeszcze mimo
                            skonczonych 8 lat! czasami sie zachowuje jak młoda kotka.

ile koty przecietnie zyja? bo ktos mi raz powiedział ze 8-letni kot to
                            senior juzsad(((((((((
                            • marta.kunc Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 17:32
                              tak, senior.
                              niemniej
                              koty w warunkach stricte domowych o ile nie choruja na jakas chorobe
                              przewlekla, dozywaja srednoi 16 lat.
                              a ogolnie moga zyc do ok.20 latsmile
                            • magdaksp Re: wkleiłam drugi raz i wklejam jeszcze raz:) 26.07.07, 23:10
                              ja mialam problem z brawurka i bójką ,bo obsikiwaly mi rozne rzeczy podczas
                              ruji,natomiast skonczylo sie to szybko.chelsea natomiast sikala nam do buto ,wet
                              powiedzial ze czuje obcy zapach-zamonotawalam rolete na szafce zbutami ijest
                              spokoj.ja bym radzila spytac sie weta dlaczegotak sie twoja kotka zachowuje.
                • marta.kunc Re: witam:) 26.07.07, 10:32
                  witamysmile
    • oxygen100 Re: witam:) 26.07.07, 21:00
      kota jest slicznasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka