kasiak37 06.05.09, 22:23 powiedzcie mi jak czesto Wasze koty to robia?Czy to zalezy od dlugosci wlosow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: wydalanie siersci 06.05.09, 22:33 Codziennie. Każda kupa jak się dobrze poprzyglądasz jest włochata. Odpowiedz Link
kasiak37 Re: wydalanie siersci 06.05.09, 22:45 pytam bo mam dlugowlose dwie panny i czasem znajduje paw na dywanie(mniej wiecej raz gora 2x na tydzien).Jedza caly czas to samo wiec mysle ze to klaki.Moze tak byc? Odpowiedz Link
salma75 Re: wydalanie siersci 06.05.09, 23:38 Paw odkłaczający brzusio jest bardzo specyficzny - to taka kiełbaska, podobna do koopy, cała ze zbitych włosów. U mnie odgórnie koty odkłaczają się tak raz na 1-2 tygodnie, ale przy 5 kotach, które w tej chwili gubią jeszcze sierść zimową to chyba nie jest dużo. Odpowiedz Link
kasiak37 Re: wydalanie siersci 06.05.09, 23:41 no wlasnie to takie kielbaski pawiowe podobne do kupsztalka.Tylko ze znajduja sie tam tez resztki jedzenia.Tak ma byc? Odpowiedz Link
ashton Re: wydalanie siersci 07.05.09, 09:43 Kurcze nie pomogę bo mojej małej się jeszcze włochaty pawik nie zdarzył ale wydaje mi się że u długowłosych kotów to nie ma zmiłuj żeby wszystko się zneutralizowało albo poszło tylko dołem. Odpowiedz Link