lutecja4 11.06.09, 11:09 trzymajcie kciuki,przede wszystkim za mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniabg1 Re: odchudzam kota 11.06.09, 11:54 A ile kotek waży? i jaki cel chcesz osiągnąć? Odpowiedz Link
lutecja4 Re: odchudzam kota 11.06.09, 12:28 kot waży 6,3kg,weterynarz stwierdził,że za dużo a cel-no cóż-kot jest wykastrowany i domowy,ostatnio miał problemy z pęcherzem no i teraz daję mu dużo mniej jedzenia,co mu się nie bardzo podoba,okazuje to mniej więcej ok 5rano , ale na zdrowie mu pójdzie Odpowiedz Link
salimis Re: odchudzam kota 11.06.09, 14:01 No to trzymam kciuki,już widzę jak koteczek będzie czuł się pokrzywdzony. Odpowiedz Link
gacusia1 Wspolczuje i zycze powodzenia 11.06.09, 18:56 Czy mniej karmy wystarczy? U mnie to do diaska ni cholery nie idzie...Mam 5 kotow. Dwa dorosle kastraty,3 maluchy(8tyg). No i dupa blada,nie zawsze uda mi sie przypilnowac,zeby ta bestia nie wyzarla wszystkim pozostalym kotom. Kupilam karme dla Indoor cats ale tego nie chce jesc ten drugi Niejadek(nie wiem co on je,bo jeszcze nie widzialam,zeby skubal ta karme). Moja bestia wazy 8kg...fakt-wielki jest jak pies .-D Ten drugi wazy 5kg... Jestem zalamana powiem szczerze...Juz sie smialam,ze go w klatce zamkne,zeby mu sie metabolizm spowolnil... Odpowiedz Link
lutecja4 Re: Wspolczuje i zycze powodzenia 11.06.09, 19:57 mam nadzieję,że mniej jedzenia wystarczy,żeby kocinę odchudzić on już ma prawie 7 lat i nie chce mu się biegać za laserem ani skakać za piłką-najlepiej mu się leży na szczęście się na mnie nie obraził, cały czas włazi mi na kolana Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Wspolczuje i zycze powodzenia 14.06.09, 15:33 Moze mu trzeba towarzystwo zafundowac? Odpowiedz Link
lutecja4 Re: Wspolczuje i zycze powodzenia 15.06.09, 07:54 nie wiem, czy już nie jest za "dojrzały" na młode towarzystwo rozważałam to w swoim czasie i czytałam wątki za i przeciw i chyba przeciw" zwyciężyło Odpowiedz Link
ewik1976 Re: Wspolczuje i zycze powodzenia 15.06.09, 09:37 Podobnie jest u mnie - Rudy zeżre i swoje i Łaciatej, waży na razie 4,5 kg, ale nie ma jeszcze roku I nie daję dużo tej karmy. Ech koty Odpowiedz Link