Dodaj do ulubionych

Lokalizator

26.08.13, 23:12
Zauważyliście na forum?
He, he, he...
Gdy lokuję się w sypialni z laptopem, to mi pokazuje, że jestem w Łodzi. Jak sadowię się na sofie w salonie to podobno jestem w Katowicach. Lokalizator ma fantazję, że ho, ho! Bywa, że nawet do Warszawy mnie przenosi, a jak! Taki ze mnie obieżyświat!
Obserwuj wątek
    • old.bear Re: Lokalizator 27.08.13, 07:15
      Widzisz Dzidziu, są rzeczy które się filozofom nie śniły ... wink big_grin
    • dzidzia_bojowa Re: Lokalizator 02.07.14, 10:12
      Nie ktoś opisywał tylko ja! Ładnie to tak spamować? Kapitanku, pozwalasz na to?
      • kapitan_marchewa Re: Lokalizator 02.07.14, 16:57
        Ale że co, że "ktoś opisywał"?
        Czegoś nie doczytałem?
        • dzidzia_bojowa Re: Lokalizator 02.07.14, 17:44
          Cytat
          Od pół roku używam lokalizatora Alfatrack, zakupiłem go w firmie sklep-seko.pl/index.php?pages=alfatrack/kategoria zajmującej się tym sprzętem profesjonalnie. Plusy takiego rozwiązania są takie, że nie muszę stawiać serwera, mam sprawdzone i skonfigurowane urządzenie oraz zapewniony serwis. Wcześniej używałem (tzn. próbowałem używać) TK-104, miałem duże problemy z logowaniem się, jeżeli już się zalogował to pokazywał bardzo niedokładną pozycję, podobnie jak tu już ktoś opisywał.

Mnie chodzi o to, że oni tam wyżej reklamują sklepy i urządzenia a za reklamę się płaci...Ale co tam! Twoje podwórko i Ty tu rządzisz smile

• kapitan_marchewa Re: Lokalizator 02.07.14, 18:26
            Ja nawet nie wiem co to jakiś lokalizator.
            Tylko mnie wkurzają masowe komentarze po artykułami rozpoczynające się : "Znalazłem stronkę..." itp
            • kapitan_marchewa Re: Lokalizator 02.07.14, 18:28
              Ale spamy wywaliłem jednakowoż smile
    • dresiara.k Re: Lokalizator 02.10.14, 11:36
      lokalizator-telefonu-online.pl
      Lokalizator telefonu pozwoli nam namierzyć telefon, osobę. Jak zlokalizować telefon lub osobę dowiesz się dzięki nam. Darmowy lokalizator telefonu, komórki.
      • kapitan_marchewa Re: Lokalizator 03.10.14, 18:06
        A te tłumoki dalej swoje..
        Zostawię do jutra, ale nie zaglądajcie na tę stronę.
      • liczki444 Re: Lokalizator 14.10.14, 13:52
        z-lokalizuj.pl/b4991d8df2
    • czuk1 Re: Lokalizator 24.03.16, 08:13
      Wywal to Kapitanie. ...moje tylko zdanie ....
      To nieprzydatne spamy. ..... płatne reklamy.
      Nie powinny być na forach prywatnych.
      Chyba, że masz kasę. wink
      • leziox Re: Lokalizator 30.03.16, 18:33
        Dresiarę to ze swojego forum za spamy wywalałem już parę razy, bardzo to uparte jest i pojawia się jak Wańka- Wstańka. Ale zdaje się że przestałem ją w końcu wpuszczać i problem rozwiązał się sam.
        Z reguły takie wpisy "żyją" u mnie nie dlużej niż 5 minut, chyba że zapiję i zauważę dopiero następnego dnia.
        Oczywiście każde forum żyje swoim życiem i tak sobie tylko tutaj mamlocę.
        smile
    • namierzanie-telefonu Re: Lokalizator 03.09.16, 14:06
      Chcesz namierzyć telefon komórkowy po numerze ? Serwis oferuje usługę namierzanie-telefonu.pl lokalizacji i śledzenia telefonu po numerze przez internet zupełnie za free.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka