bartuch 07.01.04, 16:02 - Czesc, Marian - Czesc, Ela - Jest Stanislaw? - Nie ma - No to, Let's zacznijmy... PS. To w ramach oddechu w pracy. Nie moglem sie oprzec, jako znany zboczeniec:-))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota BARTUSZKU :* 07.01.04, 16:06 Nie moglem sie oprzec, jako znany zboczeniec: -))) Hmmm... daleko masz z tej pracy do CDMu? ;) [PRV] Czekam na wspominanego maila... Odpowiedz Link
bartuch Re: LET'S ZACZNIJMY.... 07.01.04, 16:20 Niestety, jestem bliziutko Hali Sportowej i pozostane tu jeszcze do jakiejs 20. Chyba, ze wczesniej szlag mnie trafi:-))). O mailu pamietam, daj mi nieco czasu na przyplyw weny, Rybenko Stopousta. Smutno w CDm bez Sapera, nieprawdaz???? PS. - Dobrze Ci bylo? - Niezle, malenka, niezle - Kiedy wroci Krzysztof? - Nie wiem, ale chyba pozno - No to Let's Zacznijmy... Odpowiedz Link
szprota Re: LET'S ZACZNIJMY.... 07.01.04, 16:24 Smutno w CDm bez Sapera, nieprawdaz???? - Nie brak Sapera miałam na myśli...:P PS. - Poproszę czerwone z filtrem. - Nie ma, są tylko niebieskie. - No cóż, to może w takim razie wezmę żółte. - No to Let's Zacznijmy... PS2. (nie palę) Odpowiedz Link
bartuch Re: LET'S ZACZNIJMY.... 07.01.04, 16:34 Doskonale wiem, co mialas na mysli, Rybenko:-)))Wiesz, wszechobecna cenzura jest czujna... PS. Bedziesz w sobote???Ja sie postaram. A przy okazji skoczymy na piw..O, przepraszam, Pepsi. Co za czasy:-))) PS2. Naprawde nie palisz> Dostaniesz nagrode:-))) Odpowiedz Link
szprota Re: LET'S ZACZNIJMY.... 07.01.04, 16:38 To ona się teraz Cenzura nazywa? Oryginalne imię ;) PS. Bedziesz w sobote???Ja sie postaram. A przy okazji skoczymy na piw..O, > przepraszam, Pepsi. Co za czasy:-))) PS Będę w sobotę. Pepsi Twist, ok? PS2. Naprawde nie palisz> Dostaniesz nagrode:-))) PS2. Naprawdę. Jaką? Jaką???????? Odpowiedz Link
bartuch Re: LET'S ZACZNIJMY.... 07.01.04, 16:47 Nie JA mialem na tzw. mysli:-)))(swoja droga to strasznie chujowy zwrot, nie sadzisz?)Miec na mysli:-))) PS. Niech bedzie Twist, pod warunkiem, ze nie zobacze przebrzydlej fajeczki w Twej dloni. Odpowiedz Link
szprota Re: LET'S ZACZNIJMY.... 07.01.04, 16:51 swoja droga to strasznie chujowy zwrot, nie sadzisz?)Miec na mysli:-))) -Sądzę. Bywa, że to z myśleniem ma niewiele wspólnego ;) PS Pod Warunkiem (Wojciechem) to my się realizujemy w Dobrym Radiu;) PS2 Ale fajeczki pewnie nie zobaczysz :D Odpowiedz Link
lea Re: LET'S ZACZNIJMY.... 08.01.04, 10:18 ty stary zboczeńcu :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a może wester po węgiersku też opowiesz??? Odpowiedz Link
bartuch Re: Ciekawi mnie jedno: 08.01.04, 15:24 Chodzilo o western:-))) kiedys ogladalem, niezla jazda...KESZLESZELESKSGARAGAEAVAEV LSKSKESz:-))) Odpowiedz Link
szprota Wiem, że chodziło:) 08.01.04, 15:40 Ale zapłodniła mnie surrealnie ta literówka. Bartuszku, co to jest, że jak ja muszę schodzić z netu, to ty się pojawiasz? (do soboty) Odpowiedz Link
lea Ten typ tak ma..... 16.01.04, 11:27 nie wiem, jak on to robi, ale wciąga. zwłaszcza jak cytuje western po węgiersku. literki nie oddają całego uroku tej wypowiedzi. Odpowiedz Link
aard Wróciłęm, więc... LET'S ZACZNIJMY! 05.02.04, 11:08 - Cześć Szprotko - Cześć aardzik! - Jest Bartuszsysko? - Nie, ale zaraz przyjdzie Dziad Borowy - No to let's zacznijmy... Odpowiedz Link
yavorius LET'S ZACZNIJMY! (gay version) 15.05.04, 20:29 - Cześć Eyemakk - Cześć Yavor - Jest Szprota? - Nie ma. - No to Let's zacznijmy... Odpowiedz Link
szprota Aaaargh, że tak powiem, aaaargh 15.05.04, 20:39 sama nie wiem, po którym z was się bardziej tego nie. Odpowiedz Link
szprotaard No to LET'S ZACZNIJMY.... 24.08.04, 09:37 zajrzyj na konto mailowe kasi_paproty :-) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: No to LET'S ZACZNIJMY.... 24.08.04, 10:57 Juz myslelem, ze dojde:-) A tu trzeba przerwac akcje:-) Dzierżubr występuje wszędzie!!! Odpowiedz Link
aard Ano niestety :-) 24.08.04, 12:29 Prezent jest dla MZtki li tylko. Na Dziadowe Urodziny do października trzeba poczekać :-) dzierżrzeźnia zamorska Odpowiedz Link
szprota LET'S ZACZNIJMY.... 14.11.04, 22:06 jeszcze nie wiem, co, ale niech będzie nowe, ładne i w moim rozmiarze mentalnym :D Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: LET'S ZACZNIJMY.... 14.11.04, 22:10 > ale niech będzie nowe, ładne i w moim rozmiarze bielizna skórzana (pejczyk gratis) ? Odpowiedz Link
szprota etam 05.09.05, 18:41 wszystko wskazuje na to, że mnie się wakacje zaczną w październiku Odpowiedz Link
szprota każdy ma 05.03.07, 19:07 wątek, którypieści (mordę lizał) jednym z moich jest ten. na pamiątkę szprotkań w biblio, które wtedy były jeszcze rychłożami. Odpowiedz Link
szprota a może let's skończmy...? 02.07.07, 23:07 sama do siebie to ja mogę na blogu pisać. Albo analogowo, w pamiętniku. Zastanawiam się, na ile to forum ma jeszcze sens, skoro zagląda tu dosłownie kilka osób regularnie, a następnych kilka sporadycznie. Odpowiedz Link
szprota A może let's pójdźmy do lasu? 03.07.07, 12:28 Masz rację. Żartowałam makabrycznie. Są takie dni, kiedy nie wierzy się w sens niczego. Odpowiedz Link
lavinka Bo dziś trzeba się lansować... 03.07.07, 00:00 by nie zginąć w tłumie... takie czasy... Odpowiedz Link
szprota Re: Bo dziś trzeba się lansować... 03.07.07, 12:33 Wystarczy kroczyć własną ścieżką, a nie wraz z tłumem:) Odpowiedz Link
lavinka Re: Bo dziś trzeba się lansować... 04.07.07, 00:03 sztuka nie idąc za tłumem nie wpaść w pole pokrzyw :) Odpowiedz Link
szprota Re: Bo dziś trzeba się lansować... 04.07.07, 19:32 Sztuka się z tymi pokrzywami dogadać, by nie parzyły :) Odpowiedz Link
lavinka Re: Bo dziś trzeba się lansować... 04.07.07, 19:39 A mnie się ostatnio udało :) Robiłam zdjęcia strumyczkowi, a pokrzywy sięgały mi powyżej pasa(a wiadomo,że ów pas mam wysoko) i jakoś mnie nie poparzyły. Pewnie dlatego,że obiecałam ich nie podeptać... A swoją drogą Ty to byś pewnie w nich zniknęła :) Odpowiedz Link
huann Re: Bo dziś trzeba się lansować... 04.07.07, 19:41 harcerza taka gapa że aż w pokrzywy, w las! Odpowiedz Link
szprota Z pokrzywami jakoś dawno nie doświadczałam 04.07.07, 20:32 Ale komary mnie nie gryzą. No, może minimalnie, ale praktycznie nie swędzi. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak o 05.07.07, 13:21 Bodaj przedwczoraj prawie o tym samym rozmawiałem z Aardem. O wyczerpaniu się formuły. O końcu konwencji. O tRUpie, który gnije - nawet jeśli udajemy, że to tylko taka ekscentryczna ozdoba zapachowo-wizualna. Odpowiedz Link
szprota Re: o 05.07.07, 15:54 Bardzo to wszystko mądre, a tak naprawdę tego typu intelektualny bełkot ma na celu ukrycie prostego faktu - nam się po prostu już nie chce. Odpowiedz Link
vauban Re: och, nareszcie ! 05.07.07, 18:07 Szprota ujawniła prawdę; W końcu znalazłem pasujący element do sygnaturki kogoś_tam: www.youtube.com/watch?v=7i27IoDMqqE&mode=related&search= A w ogóle, to pogoda jest fatalna :( Odpowiedz Link
szprota a zatem ostatni będą piersimi 05.07.07, 20:44 albowiem już nie ma dziewczyn z zapałami. Odpowiedz Link
lea Szprotko 05.07.07, 20:43 Cytując Bartoszysko: PS2. Naprawde nie palisz> Dostaniesz nagrode:-))) Dostałaś nagrodę?? Odpowiedz Link
lea Nie 06.07.07, 13:01 no ale na tmten czas nie było wiadomo, na jak długo rzuciłaś, zatem prezent powinien być!! Domagaj się koniecznie!!! Odpowiedz Link
vauban Re: o, to tylko 06.07.07, 01:52 chwilowe załamanie. gdzie będę koił smutki, jeśli nie tu ? mowy nie ma o śmierci. Odpowiedz Link
maginiak Czy ja naprawdę podbijam wątek Bartucha????? 07.07.07, 21:47 Tak? No to let's kontynuujmy podbijać kolejne! Odpowiedz Link
szprota Yavo na imprezie, Mażi spamuje 08.07.07, 21:38 hm, chyba podręczę Sami-Wiecie-Kogo, by te zloty aesów odbywały się częściej. Odpowiedz Link
aard LET'S ZACZNIJMY 19.05.08, 14:41 - Cześć Lea - Cześć aard - Jest Mag.gie? - Zajrzy później. - No to let's poczekajmy :p Odpowiedz Link
huann Re: LET'S ZACZNIJMY 19.05.08, 16:58 mnie nikt nie wita, więc poczekam z wpisem na tym wątku do momentu, aż też mnie przywita ;P Odpowiedz Link
szprota Re: LET'S ZACZNIJMY 19.05.08, 17:00 -cześć huann -boczuś jest? -jest -no to let's zacznijmy! Odpowiedz Link
huann Re: LET'S ZACZNIJMY 19.05.08, 17:11 i to w promocji z fasolki trzema puszkami po 920g każda i po 6,99 wgnieciona każda! :D bym let's zaczął, ale mam tylko kartusze wieprzowe na rozgrzewkę. Odpowiedz Link
szprota Re: LET'S ZACZNIJMY 19.05.08, 17:15 Ja jutro będę miała kluseczki. Miau obiecała. Odpowiedz Link
aard LET'S UPSTRZYJMY 21.05.08, 12:30 A kiedy pranie 101 plam, w tym wytrysku z rozgrzanej w upale puszki gulaszu angielskiego?? Jakiego gulaszu, afrykańskiego czy europejskiego? Odpowiedz Link
szprota Re: LET'S UPRZYJMY 21.05.08, 17:22 a nie wiem, w gali poczytam. PS Ma ktoś ochotę na kluseczki? Odpowiedz Link
szprotaard LET'S... 31.10.08, 09:07 - Cześć Szprota. - Cześć aard. - Gdzie są wszyscy? - Nie ma. - No to może let's zakończmy... Odpowiedz Link
huann Re: LET'S... 05.11.08, 00:38 każdy koniec ma dwa końce, a w proce sie trzy końce. Odpowiedz Link