aric 10.05.04, 11:35 Odbedzie się 21 maja w Zapiecku.:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Re: Majowe Jeżowanie 10.05.04, 19:46 NO to grejt :D Ja mogę. Aarda nie będzie. Mażiniaczku, a ty? obmacałaś? Odpowiedz Link
maginiak Re: Majowe Jeżowanie 11.05.04, 13:17 Codomnie, to jeszcze nie wiem. Jeśli będę, to się dowiem 21 rankiem. A jeśli nie będę, to też się wtedy dowiem. Lepiej późnym rankiem niż po południu, jak mawia grudzień. Niestety nic ode mnie nie zależy, ale będę się w tej intencji modlić do siedmiu krasnoludków. Odpowiedz Link
szprota Tak mydlę się i ja 12.05.04, 18:51 A Neochuana to nawet nie pytam, czy z Huanitą będą, mają być i koniec, i o. PS Ciekawe, jakie preteksty powymyślają Yavor i Eyemakk. Odpowiedz Link
yavorius Re: Tak mydlę się i ja 12.05.04, 22:34 szprota napisała: > PS Ciekawe, jakie preteksty powymyślają Yavor i Eyemakk. Bardzo śmieszne :/ Odpowiedz Link
eyemakk Wymyślam pretekst 13.05.04, 00:14 Mecze raczej odpadają bo ligi mi sie kończą. Przerwa letnia, hehe... troche szybko przez te mistrzostwa... Mój pretekst jest taki: jak Jawor nie przyjdzie, to ja też nie (dla zasady) Odpowiedz Link
yavorius Re: Wymyślam pretekst 13.05.04, 00:18 A Yavor nie przyjdzie, bo Szprota zasugerowała że nie przyjdę, a ja nie chciałbym Szproty zawieść ;p I o. Odpowiedz Link
eyemakk i to wlasnie jest.... 13.05.04, 00:19 ... samospelniajace sie proroctwo. prawda, Jawor? Odpowiedz Link
keridwen niewiemciem 13.05.04, 00:16 uer cos przebakiwal... nie wiem, prosze jego pytac ;))) Odpowiedz Link
szprota Statystyczka mode on, a co! 15.05.04, 20:14 Było nie było też się socjologię miało skończyć. Czy ja policzyłam Poruczników? Siurek, że ofkorsik, że nie. A pewnie będą. Będzie też H8red i kupa luda z FoFFMu. I Holly. A Yavory i Eyemakki wiedzą chyba, że baaaaardzo na nich liczę :) Odpowiedz Link
zamek Jeżeli Zamki nie będą w W-wie i będą na chodzie... 15.05.04, 20:19 ...to się tyż pojawią :) Odpowiedz Link
zamek [OFF-TOPIC] Wtajemniczeni wiedzą, że... 15.05.04, 20:23 ...wcale nie takie wiczne, tylko bardziej khniczne ;) Odpowiedz Link
maginiak Re: Majowe Jeżowanie 18.05.04, 11:21 madziniak raczej nie będzie:-/ ale może w następnym tygodniu, a jak nie to na pewno już w jeszcze następnym tygodniu:-) Odpowiedz Link
keridwen wstepnie przestepnie 18.05.04, 11:31 ustalenia wstepne by ker & uer jesli keri do piatku dojdzie do porozumienia ze swoimi migdalkami i panoszaca sie w niej jakas nieciekawa infekcyja to zalozy duuuzo sweterow i szalik i mrum_mody z mila checia przybeda. na piwko, herbatke i jeze w czekoladzie. jesli nie, to uerek chyba sam zawita. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: wstepnie przestepnie 18.05.04, 11:53 a jesli nie sam to moze z jakas szprycha;-)albo, nie przymiezajac, z pedalami;-) Dzierżbór rowerowe brummbrumm!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy A Dziadunio 19.05.04, 16:50 to 21. zapieckuje w Borze, jesli to w ogole mozliwe. No i tam to raczej zadnych Jezy nie bedzie, a Niemytych to juz na pewno. Dzierżbór burrrarrrum, jak mawia poeta!!!! Odpowiedz Link
szprota A Dziadunio 19.05.04, 18:39 By się kiedy w Łodzi dał pooglądać, stęsknieniśmy wielce. Odpowiedz Link
neochuan Re: A Dziadunio 19.05.04, 18:48 i posłuchać, temi, no, uszoma (patrz: ośla ławka dziś!) Odpowiedz Link
szprota O, no, właściwie to nawet słuchami 19.05.04, 18:51 Jeśli osioł to zając (lub owieczka albo słoń, ale to jest pytanie generalnie do porucznika) Odpowiedz Link
fleuriste a może i my zapuścimy korzonki... 20.05.04, 10:07 za pieckiem, choć na krótko. Odpowiedz Link
aric Sprawa miejsca... 21.05.04, 08:22 Radziłbym tym co przybedą i bawić się pragną wraz, wysłać delegacyję miejcówkową, bo dzis cienko widze przestrzeń wolną w niedalekiej przyszłości.:)))) Odpowiedz Link
keridwen ........... 21.05.04, 10:43 ze wstepnych ustalen wynika, ze moglibysm z uerkiem byc juz o 19. tylko, ze ja przychodze chyba z wlasnym kubeczkiem i herbatka mietowa ;))) zimne piwko to nie dla mojego gardla :((( Odpowiedz Link
neochuan Re: ........... 21.05.04, 11:34 ja też będę o 19, ponieważ się umówiłem. nienadziewiątą. Odpowiedz Link
keridwen btw. 21.05.04, 11:40 dlaczego pod zapieckiem nie ma parkingu dla rowerow? ;) pod kaliska sa :P Odpowiedz Link
aric Herbataka?? Herbatka??... 21.05.04, 11:51 Grzne piwko jak już, bo cherbatka tylko zaszkodzi, a piwko wspomoże.:)) O mój Bożee.:))) Odpowiedz Link
keridwen Re: Herbataka?? Herbatka??... 21.05.04, 16:47 jak piwko to tylko zimne :P niemniej zabieram swoj kubeczek z rybkami i herbatke mietowa ;) Odpowiedz Link
keridwen Re: było BRRUM! 22.05.04, 13:22 czy jeze jedza nalesniki? to ja przekupie ;))) Odpowiedz Link
hanya ja jem :) 22.05.04, 13:40 ale nie jestem jeż ani przekupa ale pozdrawiam, tylko hanya Odpowiedz Link
neochuan Re: było BRRUM! 22.05.04, 13:53 z pewnością mnóstwo! cały zapiecek przekładaniec na zmianę jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże- naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-jeże-naleśniki-i-jeden-malutki -- nołnoł Odpowiedz Link
huann Czerwcowe Karauche 15.06.05, 12:44 czyli koncert zespołu wokalno-instrumentalnego "Niemyte Jeże" odbędzie się w najbliższy piątek. proszę członków zespołu o określenie tutaj, gdzie i o której godzinie zespół będzie występować. następnie, po uprzednim rozpisaniu grafików, proszę o dotrzymanie terminów, a zwłaszcza o tak mało w tym środowisku artystowskim punktualność! kierownik Odpowiedz Link
aard in spe kulacje (juuuuść!) 15.06.05, 14:46 podobno ma być w Stereo. Co do godziny obstawiamy defaultową 21 (jako obsuniętą z 20). I tak możemy się szprotkać wcześniej, co by szprotokoł zdążyć odbębnić. Aha, to nie ten wątek. Odpowiedz Link
huann co to kurnia chata jest 17.06.05, 13:28 ja się pytam. to ja mam ogłaszać gdzie i kiedy, czy już wszyscy wiedzą?! hę??? Odpowiedz Link
aard O kurej się skończyło? 20.06.05, 10:12 I czy dużo jeszcze straciłem? Bo co zyskałem, to wiem: H8reda długopis :p Odpowiedz Link
szprota Z pół godziny po twoim wyjściu zdaje się 20.06.05, 10:41 a straciłeś, oczywiście, come on, come on i dyskusję ze znietrzeźwionym Aricem Odpowiedz Link
szprota tak sobie patrzę na opis Arica i widzę 06.07.05, 19:40 że w przyszły piątek, 16 lypca zagrają w Stereo. Odpowiedz Link
aard Yavoriusie 07.07.05, 12:05 Przewo Kapituły nominuje Ciebie do wykonania tego zaszczytnego zadania. Odpowiedz Link
yavorius Aardzie 07.07.05, 12:09 Ależ sobie buhahnąłem. Ja nawet jego numeru telefonu nie mam ;D :D :D Odpowiedz Link
yavorius nie mam 07.07.05, 14:36 Jaką on miał tę ksywę? Aryk? Eryk? Ałik? Ąąąk? Arąk? :D Odpowiedz Link
h8red Jeżowe płytkowanie 19.02.06, 11:48 Mogliby wejść do tego studia i nagrać tę płytkę. Dalej do roboty jebane nieroby! :> Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Jeżowe płytkowanie - wywiad donosi 28.03.06, 23:15 "Trwają prace nad najnowszą płytą pod roboczym tytułem Kosmik Napoleonu." www.pks.org.pl/index.php?menu=nr/nr03/jeze Odpowiedz Link
latajacy_rosomak *(*@($&*@$^!!! 28.03.06, 23:16 www.pks.org.pl/index.php?menu=nr/nr03/jeze cudzy słów się w mnie szał Odpowiedz Link
szprota O 29.03.06, 12:30 Majer jest tylko rok starszy ode mnie, a już jaki zdolny do wywiadów! Odpowiedz Link