edzioszka 26.05.04, 09:00 w dniu Twego święta - z pozdrowieniami :) PS. nie wywalać do osłów! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak Dzień MZtki 26.05.04, 09:55 W dniu Twojego Święta MZtko Droga (zważ, że lepiej się rymuje Świrnięta) :-p Życzę Ci by częściej Postawała w RU Twa noga. P.S. Gdzie jesteś MZtko, skoro Cię ostatnio nie ma? Odpowiedz Link
aard wRUuuummmm!!! <gromkie_mode=on> 26.05.04, 10:44 Na cześć MZtki, oczywiście! Postawiłbym tort, ale nie Pijaw, to nie umiem. Pijawie, zmalujesz? Odpowiedz Link
neochuan i płetewki i ogonek 26.05.04, 12:33 oraz łuskę z głośnym pluskiem (nie minuskiem!): oby zawsze, gdy ochota na tem forum była szprota! no, a także wszelkie skrzela: co by szproty było wiela!!!!! Odpowiedz Link
szprota Się wzRUszyłam.... 27.05.04, 15:02 (nie było mnie, bo pracowałam w dziwnych porach) DZIĘKI! Odpowiedz Link
dziad_borowy Jak zwykle się spóźniłem:-( 27.05.04, 15:05 A zatem spoznione zyczenia Matko Matek, najlepszego wszystkiego, spelnienia roznosci i tych...no....mniej dziwnych spodni do pracy zycze ja, czyli Dziad z Boru z uchem ihhhaihhha herbu Kliuska Biurowa. Dzierżbór MZki dzień tralala!!! Odpowiedz Link
szprota Dziaduniu :) (dzięki, dzięki) 27.05.04, 15:13 A kiedy na żywca się obaczym no kiedy? Odpowiedz Link
dziad_borowy Też bym chciał to wiedzieć... 27.05.04, 15:18 Szprotaresso Droga kiedy sie obaczym na Tyskie (ja wole) jakowes. Ale ufam, ze to nastapi, bo nastapic musi. I basta. PoMZkodniowe Dzierżbór!!!! Odpowiedz Link
pijaw Spóźniony, ale za to świeży :-) 31.05.04, 17:18 ! ! ! ! ! ! ! ! █████ ======= █████ Trocik Szrekoladowy :-) Odpowiedz Link
pijaw Eee, w pracy wyglądał w sam raz, 31.05.04, 19:59 a tu się rozjechał :-( Ale tak jest już nadgryziony!!! Mniam! Wszystkiego Szprotko!!!!!! Odpowiedz Link
b00g13 Re: Eee, w pracy wyglądał w sam raz, 31.05.04, 21:04 A mnie wiadomym nie było:( Ale i tak wszem i wobec i w ogóle i w szczególe i głównym nurtem i offowo i z lewa i z prawa i na oko i na zdar :D Odpowiedz Link