aard Że dzisiaj, to pewna, ale GDZIE? 17.09.04, 08:13 Żeby jakoś niezwykle było? czekamy na propos. Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji pierwszego poniedziałku tygod 04.10.04, 14:15 dziś na odaardziu. A propos zaproponowanego przez P.-->S. picia. Chułanuszu, Pawle, Rosomaq, kto tam jeszcze, przyjdziecie? Odpowiedz Link
the_borg Borgi by się napiły... 04.10.04, 15:32 Wszystkiemi dronyma. Ale cóś nie widać, żeby się kroiło... :/ Odpowiedz Link
neochuan Re:prywaard 04.10.04, 15:51 sms-u paniau. jakby co, jesteśmy w kontakcie - chułłany w odchułłani od godz. 17 Odpowiedz Link
aard reprywaardtyzacja 04.10.04, 15:58 A jednak! O 18:00 w Oldchuanii. Będzie P.-->S. i MZtka Odpowiedz Link
latajacy_rosomak smaaaaaaaaaark! 04.10.04, 16:08 antydzierżbór występuję w gilach z nosa chorym od kilku dni znów:/ Odpowiedz Link
neochuan kicha 04.10.04, 16:22 chułłan na monitor, potem rosso to czyta i mu wchodzi w zatoki. antydzierzba! Odpowiedz Link
neochuan zu kiero proponuje: 06.10.04, 10:06 w weekend najbliższy wziąć zukiery, koń kret nie krowy i spisać szprotocool w akwarium naszego zoo, spojrzeć na tytusa de, policzyć ciapki dwóm ryżafom, pan tera stanie do foktki, oświecić lamę ultra, aj miś ju, lew naprawić, na konie czaś zrobić pa!pudze... zwężyć /szersze nić! Odpowiedz Link
szprota a się wyklucza? 06.10.04, 21:00 w piątek obojętnie o której, w weekend po 15.00, pracing :/ (to będzie ciężkie sześć dni na rano) Odpowiedz Link
aard Się wykluczać zaczyna 07.10.04, 08:47 Piątek odpada, w ogóle nie jestem availabilny. Sobotę możemy rozważyć, ale tyż pewności nie ma. A kto jeszcze będzie? Czy znow trójkącik? Odpowiedz Link
szprota w każdym razie nie dla nas :P 07.10.04, 18:23 dzierżbór występuje w retrotrójkącikach Odpowiedz Link
aard No więc? 08.10.04, 10:35 Jutro o 15:30 pod bramą ZOO? Aleja o 18 mam ślub, więc będę się muusiał uurwać i najwyżej wRUcę za jakieś półtorej godzinki (do Biblio :p) Stoi? Odpowiedz Link
szprota Re: No więc? 08.10.04, 11:38 Aleja się spóźnię, o 15.00 kończę i mogę się nie wyrobić na. Odpowiedz Link
szprota nie chcę zapeszyć... 08.10.04, 12:45 Didi: ok, jak pacjent będzie w dobrym stanie, to pewnie się wyrwiemy (pacjent to kicia państwa Aricostwa) Odpowiedz Link
neochuan to byłby szurrealizm 08.10.04, 13:18 gdyby a jednak... do jeżarni tak, czy inaczej trzeba będzie zajeżeć. Odpowiedz Link
aard Czyli usta lone(ly) 08.10.04, 16:13 doZoo! (a co zresztą? Paweł, Rosso Mac, Kobity?) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Niby 08.10.04, 16:16 chorym, ale może... choć nietzschego nie obiecuję, bo może jestem umówion, a o tym Stanisław nie wiem. Odpowiedz Link
aard Dajesz! :-) 08.10.04, 16:26 Teraz to już się nie wywiniesz! Mamy do Ciebie numer i nie zawahamy się go uzyć! ;-) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak No i znów 09.10.04, 11:14 Się spodziewał i się dospodziewał, że dziś umówion. Na 13, takoż się nie wyrobię:( Ale, co się odwlecze to nie uciesze. Jak mawiają Franzuzi - paragon. Odpowiedz Link
szprota co do Pawła 08.10.04, 16:35 Paweł-Strzałka: chyba nie : 15.30,ze wskazaniem na później, bo się spóźnię : czemu? Paweł-Strzałka: bo o tej godzinie zaczynam zamiatanie Paweł-Strzałka: a później chyba ide gdzies z ludxmi z roku Odpowiedz Link
pawel-strzalka :( 09.10.04, 11:23 ostatni raz sie migam, ale integracja wewnatrz grupowa jest konieczna w celu dalszego piecioletniego współżycia, a zamiatanie jest nieodzowne w celu wejscia w posiadanie pewnej sumy pieniędzy niezbędnej do przehulania tu i tam Odpowiedz Link
neochuan do Latającego jak Strzałka Rosomaka-Pawła: 09.10.04, 11:37 drodzy Utopowicze! (z)mieć, czy Być? no Jak to tak? Odpowiedz Link
pawel-strzalka Re: do Latającego jak Strzałka Rosomaka-Pawła: 09.10.04, 12:26 a tym tygodniu (z)mieć w przyszłym być!! dzierżbór niezłe zamiatanko dla kasy! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: do Latającego jak Strzałka Rosomaka-Pawła: 10.10.04, 10:44 Ja właśnie włanczałem opcję "być" i dlatego mnie nie było. Ale na tastępne szprotkanie przyjdę (choćby miał mnie szprokurator wzywać) chyba, że będzie znów w szprobotę bom teatralny za tydzień. Odpowiedz Link
aard Re: do Latającego jak Strzałka Rosomaka-Pawła: 11.10.04, 09:13 latajacy_rosomak napisał: > bom teatralny za tydzień. Rozwiniesz? Łópta już była... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: do Latającego jak Strzałka Rosomaka-Pawła: 11.10.04, 15:32 M.ayday na Nowo. Ten tydzień to mam relatywnie pusty. Wtorek, środa - wieczory nawet do późnania. Ale czwartek już nie, bo dzierżbór występuje w Hali Anilana. Odpowiedz Link
aard No to! 12.10.04, 12:25 Znaczy dziś...? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13707204&a=16616462 O 18 u mnie. Adres w razie czego SMSem. Potwierdź przed 15, bo póki co mało chętnych i bliskim odwołania. Odpowiedz Link
izab77 RU w ZOO 09.10.04, 18:16 a jakiego koloru są żyrafkowe ciapki o tej porze roku? i czy hipcio wciąż tak pięknie pachnie? a może tam nikt nie wietrzy ??? Rutopowicze! nie zamykajcie drzwi!!! Odpowiedz Link
aard To kiedy następne szprotkanie? Jutro? 11.10.04, 11:52 Byście zajrzeli do mnie (Majkel!) i byśwa się nachlaliźwa. Jak na wtorek przystało (taka nowa świecka traardycja). Hę? Odpowiedz Link
neochuan o gąsce strasliwe! 11.10.04, 12:43 ja to jutro po szprocie japka jadę, skoszew ich trochę, bo mnie to nic nie koszteluje, a wteddy beer. czyli hułanows?? Odpowiedz Link
neochuan wątek szurrealistyczny 11.10.04, 12:45 jeśli, rzecz jasna pełna, mam się czuć zaprószony :-? Odpowiedz Link
aard No to przydzierżborzaj się do mnie na 17 z okładem 11.10.04, 12:54 się wysuń na czoło! Odpowiedz Link
neochuan Re: No to przydzierżborzaj się do mnie na 17 z ok 11.10.04, 13:01 no, je szcze sobaczę. sobacze szcze nie je. Odpowiedz Link
aard Sobaczysz,ale wszystkie gwiazdy i księżyc do wycia 11.10.04, 14:19 jak się nie pijawisz :p Odpowiedz Link
aard Zjawi się ktoś dzisiaj??! 12.10.04, 11:08 Bo na razie jedna MZtka wyraziła akces. A ona nie pije, więc się nie liczy :p Panowie??! Paweł, Rossomac, Majkel, Chułłan, że o innych nie wspomnę?? Odpowiedz Link
aard Majkel jeśli nawet, to na trzeźwo :-( 12.10.04, 12:23 I na krótko (via SMS) A reszta milczy... Odpowiedz Link
aard A to już od MZtki zależy 12.10.04, 08:21 Ostatnio jej nie przeszkadzało, jak pamiętam ;) Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji niezwykłego piątku tygodnia 12.10.04, 09:02 się odbędize w najbliższy piątek, sobotę i niedzielę. Z Wiedźmunem. Gdzie? Hmm... ja nie będę pokazywał palcem, ale shish-kebab by się wciągnęło... :p Odpowiedz Link
izab77 Re: Szprotkanie z okazji niezwykłego piątku tygod 12.10.04, 21:58 Hola, hola, aleś sie rozpędził! A o sobocie to już się nie pamięta? Chyba, że w stronę Olechova ten palec skierowany, to rozumiem. Zapraszam serdecznie, oczywiscie WSZYSCY CHĘTNI mile widziani. A jeśli jeszcze nie wiecie to shishkę owocową palić będziecie!!! Pyyyyyszna sprawa, mmmmmmmm........ :))) Szczegóły do uzgodnienia, moze na kom? Dymnoshishkova pozdrova ! Odpowiedz Link
aard Rozdovanie tytoniu owocowego z okazji soboty 13.10.04, 09:27 izab77 napisała: > Hola, hola, aleś sie rozpędził! A o sobocie to już się nie pamięta? Chyba, że w stronę Olechova ten palec skierowany, to rozumiem. Ależ właśnietak :-) > Zapraszam serdecznie, oczywiscie WSZYSCY CHĘTNI mile widziani. Hoho... chyba nie wiesz, na co się ważysz :p > Szczegóły do uzgodnienia, moze na kom? Ale w jakiż sposób chcesz z WSZYSTKIMI chętnymi szczegóły na kom uzgodnić? ;-) (oczywiście pewnych szczegółów się na forum nie podaje i to jest jasne, ale może mail?). Ja proponuję: sobotę (bo podobno tak macie ustalone z S.), po południem (może być późnym - 18?), ale tak, żeby wieczór jednak zakończyć na mieście. Ma to dwie zalety: primo, sąsiedzi nie stają się Twoimi dozgonnymi wrogami, secundo, Wiedźmun pozałódzki może jeszcze trochę Łodzi zobaczyć od nocno-pubowej strony, o co (o ile mi wiadomo) również mu chodzi. aA Rd Odpowiedz Link
izab77 Re: Rozdovanie tytoniu owocowego z okazji soboty 14.10.04, 00:16 aard napisał: > izab77 napisała: > > Zapraszam serdecznie, oczywiscie WSZYSCY CHĘTNI mile widziani. > > Hoho... chyba nie wiesz, na co się ważysz :p już najwyższa pora poznac całego RUsfora! A właśnie nie zauważyłam dużego zainteresowania, zatem komenda: kolejno odlicz sie!! > Ale w jakiż sposób chcesz z WSZYSTKIMI chętnymi szczegóły na kom uzgodnić? ;-) > (oczywiście pewnych szczegółów się na forum nie podaje i to jest jasne, ale > może mail?). No przecież mam pośaardnika! Ja nawet połowy ludziów chętnych pewnie nie znam (hmmm, pochlebiam sobie?) i nawet pozwalam sobie za pośaardnika pośaardnictwem zaprosić. Czy aby klarownie sie wyraziłam? Liczę na Szprotaardy, że coś wymyśla, a każdy chętny pewnie wie do kogo ma się zgłosić?! :)))) Dovie 18.00 pasuje, a reszcie też? :)))))) Odpowiedz Link
aard B00gie wiedziawszy i rezerwowawszy 14.10.04, 12:54 Choć mówiwszy, że jakiś zlot JM miał być, ale mu wybiwszy. Odpowiedz Link
szprota to ja w takim razie call Holly 14.10.04, 12:58 któś jeszcze spoza stałych RUbywalców? Gdzie ta Lea? Odpowiedz Link
aard Mogęż kolnąć 14.10.04, 13:11 szprota napisała: > Gdzie ta Lea, przy niej ten Bart? Gdzie tylko chce. Ja nie mogę się na tylu frontach udzielać bez szkody dla Wiedźmoona. A Wiedźmoon jest moim gosciem w ten weekend, więc rulez ;-) Odpowiedz Link
szprota I C 14.10.04, 13:28 Holly is not available at the moment. zrobię jak kraska, gdy mi się uda. Odpowiedz Link
izab77 dziękujemy Wam Szprotaardy! 15.10.04, 00:01 a gdzie reszta RUci? Niech mnie nie smuci.....! Odpowiedz Link
neochuan Re: huan być musi! 15.10.04, 03:17 bo kosztelki się same nie dojadąć -- szprota uważa, że huan musi je dovieść Odpowiedz Link
szprota myślę, że bardziej mi zależy 15.10.04, 23:52 by Huan doviózł Huana i Huanitę, a kosztelki jako bonus :) Odpowiedz Link
aard Zapowiedzieli się 15.10.04, 07:48 MZtka, Holly, Wiedźmun, aard. Opcjonalnie: Chułłan. Mało? To trzeba założyć osobny wątek :-) Odpowiedz Link
pawel-strzalka zapowiadam 16.10.04, 13:03 że mnie braknie, powód jest bardzo ważny i piękny :) za to jutro będę prawdopodobnie pół jaarda od domu aarda, więc jak coś to kamien w szybę z pozdrowieniami będzie Odpowiedz Link
izab77 Re: zapowiadam 16.10.04, 13:14 ehhhh.... :( no , ale skoro powód ważny, a tym bardziej piękny .... a węgielki już sie niecierpliwią kiedy się rożarzą .... ;) dzierżbór występuje w żarze!! Odpowiedz Link
pawel-strzalka odzapowiadam niestety 27.10.05, 14:04 moja przełożona nie uwzględniła szprotkania w moich planach :( Odpowiedz Link
szprota update now 16.10.04, 15:55 Huana nie będzie. B00g13 dotrze koło 20.00 najwcześniej. Odpowiedz Link
neochuan roz(g)rywki w odchułłani już dziś 13.10.04, 13:00 a kto nie z Polską, niech się Walii! -- gąska Odpowiedz Link
neochuan Szprotkanie z okazji pierwszj środy dzisiaj 27.10.04, 10:14 czy??... i o której?? bo gdzie, to wiaardomo - tam, gdzie wyczytując z ust barmanek spija się krynice mądroci od deski do deski ;P Odpowiedz Link
aard Jak najbardziej 27.10.04, 11:23 Proponuję o 18, będzie czas posiedzieć, odbębnić szprotokół iza stanowić się, co dalej. Wcześniej nie mogę :p Odpowiedz Link
neochuan Re: Jak najbardziej 27.10.04, 11:28 to może salwadorka też byśmy komutam dali dziś? Odpowiedz Link
szprota cieszę się 27.10.04, 17:02 że RedNacz zrzuca mnie, gdy próbuję się dodzwonić z zapytaniem, czy aktualne. (w sumie mogłam to poRUszyć na kanale prywatnym, ale skoro już zachowujemy się dziecinnie, to bądźmy w tym konsekwentni) Odpowiedz Link
aard zawsze będę dzieckiem 01.11.04, 19:32 Czasem jest to złe i, choć o tym wiem, brnę, bo tak mi dyktuję (serce? głos wewnętrzny? intuicja?) ja. Jeśli mimo to zasługuję jeszcze na czyjś szacunek i sympatię - przyjmuję to z godnością. -- szprota napisała: > skoro już zachowujemy się dziecinnie [...] Odpowiedz Link
szprota Miki 01.11.04, 23:49 napisałeś: Jeśli mimo to zasługuję jeszcze na czyjś szacunek i sympatię - przyjmuję to z > godnością. na mój szacunek i sympatię nie musisz zasługiwać - masz je po prostu :) Odpowiedz Link
aard Stwierdzam, że sam nie rozumiem, co napisałem 01.11.04, 19:36 ergo: Proponuję jutro szprotkanie. Na mieście (teren neutralny sprzyja?), pod wieczór, w gronie. Powiedzmy: Szafa, 18. Zaproszeni wszyscy. Kto przeciw...? Odpowiedz Link
aard Suplement 02.11.04, 15:52 Przed 21 przenosimy się do Biblio na mecz. Kto może trzeć, niech dotrze (choćby samotrzeć)! Odpowiedz Link
aard A w Szafie będzie wiadomo_kto L:-/ 02.11.04, 10:21 Co do Jeży, to wiele wskazuje, ale zajeży, co się wyjeży, bom ja otwarty jest, a splendid isolation ostatnio tak silna, że wczoraj rozważałem wyjazd dziś rano stopem do Mongolii... Odpowiedz Link
szprota with splendid isolation you're never accompanied 02.11.04, 11:37 ale mam to samo Odpowiedz Link
szprota Re: Obawiam się 02.11.04, 13:21 że nie masz monopolu na permanentne poczucie nieadekwatności :) Odpowiedz Link
aard Chodzi o to, że moje jest niepowtarzalne :p 02.11.04, 13:27 Wczoraj stwierdziłem, ze popełniając samobójstwo nie zostawię listu pożegnalnego nie z dumy jednak, leczo dlatego, że nie mam Wam nic istatnego do powiedzienia. Odpowiedz Link
aard Dlaczego te śliczności były pousuwane? 26.01.06, 13:35 Nie dość, że to smakowite, to lolicznika wszak szkoda! :) Odpowiedz Link
szprota zdaje się, że to ty usunąłeś :P 26.01.06, 14:06 albo ja na twoją prośbę. nie pamiętam. Odpowiedz Link
szprotaard ~~~~ UWAGA! UWAGA! KOMUNIKAT SPECJALNY! ~~~~ 05.11.04, 14:48 Dzisiejsze szprotkanie z okazji pierwszego piątku tygodnia odbędzie się w Biblio o godz. 20. Uprasza się o nieprzynoszenie symboli zwaśninonych klubów, a kibiców o pozostawienie ostrych przedmiotów w szatni. Ponieważ szprotkanie rozpocznie się w kwadrans po przewidywanym zakończeniu transmisji meczu, więc osoby, które ewentualnie przybędą wcześniej proszone są o szybkie zajęcie stolika dla całej bandy w skład której wejdą: (wypełnić drukowanymi literami). Przypominamy, ze obecność jest jak zwykle OBOWIĄZKOWA!! Wash Szprotaard w podróży. Odpowiedz Link
aard Uzi-pełnienie 05.11.04, 15:23 zajęcie stolika dla całej bandy w skład której wejdą: MZta, Moostank, Holly, Szprota i na razie tyle. czekamy na dalsze zgłoszenia. Odpowiedz Link
szprota poniedziałek 15-ego listopada 13.11.04, 01:14 jeszcze nie wiem, gdzie, ale od razu piszę, że kurde chyba trza się szprotkać, no bo przecież kurwa, nie? Odpowiedz Link
aard Jednakowóżwszelakoż NIEPRACUJESZ? 15.11.04, 11:01 No to oczywiście proponuję Biblio o defaultowej 19. Kto przeciw? Nie widzę. A może jest szansa, ze wtreszcie PARĘ OSÓB się zjawi OPRÓCZ defaultowej MZtki i równie defaultowych B00ga, Holly'ego i mnie??! Dzierżbór wystepuje w Biblio w poniedziałki od 19!! Odpowiedz Link
lolik2 Re: Jednakowóżwszelakoż NIEPRACUJESZ? 15.11.04, 11:14 ja bym z chęcią wtrąciła swoje 3 grosze, ale żem nie z Łodzi, to ja przepraszam... Odpowiedz Link
lolik2 to ja zrobię taki myk 15.11.04, 12:42 jak R2D2 w Gwiezdnych Wojnach, co wyświetlił Leię - mogę się tak wyświetlić z kufla... Odpowiedz Link
aard Super! 15.11.04, 13:06 To najpierw się wyświetl na mejlu w dobrej rozdzielczości. Ja wydrukuję i przyniosę na szprotkanie. Będzie jakaś naciastka. A potem jeszcze zrobimy końferencję głosową :-) Odpowiedz Link
b00g13 noichuj/bladywał 15.11.04, 13:20 Po próbie, więc nie wiem o której. Mogę wziąć Invader Zima, celem ukukulturwiania się przy jakimś kompie w godzinach późniejszych. Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji piłkarskiej środy tygodnia 17.11.04, 14:36 Dziś o 19:30 w Biblio. Mecz Francja-Polska (początek o 20:30, ale co nam szkodzi sobie zająć miejsca i trochę pogadać wcześniej?). Kto będzie oprócz mnie? Odpowiedz Link
pawel-strzalka ja nie teges 17.11.04, 15:42 žao mi je, ali ja idem u Galeriu da kupim čakširu, a potem muszę zrobic wiele rzeczy w zwiazku z odczwartkowo doniedzielną nieobecnością <tego już nie umiem przetłumaczyć :(> Odpowiedz Link
pawel-strzalka bardziej chuja niż nichuja 18.11.04, 13:58 jadę na Żywca, a konkretniej na Zarzecze, ale to sąsiednia wiocha ucałować góralki? Odpowiedz Link
majkel00 Ja tam nie wiem ambiwalencją trącając 17.11.04, 16:52 Bo niby co innego miałbym, ale znowu tak siedzieć i sprawiać wrażenie. Nic nie obiecuję zatem, a już na pewno nie to, że się stawię. Odpowiedz Link
aard amożedziś? 23.11.04, 14:59 W Biblio, ofc, jest mecz, ale można oglądać połówką oka. O 20 czy wcześniej? Kto będzie oprócz Chułłana, B00ga i mnie? :p Odpowiedz Link
doktor_lubicz Re: amożedziś? 23.11.04, 15:03 Może ty, może ty, może jednak ja! łapy, łapy.... zatem do sobaczenia! Odpowiedz Link
szprota a może 24.11.04, 00:02 skoro proponuję jutro, to oznacza, ze dzisiaj nie mogę? dzięki za uwzględnienie :/ Odpowiedz Link
aard a morze 24.11.04, 11:45 co się odwleczesz, to nie ucieczesz? Chcesz może powiedzieć, że bez Ciebie nie wolno nam się spotkać? Odpowiedz Link
szprota Re: a morze 24.11.04, 17:00 Aardzie, wiesz dobrze, że wolno i doskonale to rozumiem. ale wszak pisałeś mi wczoraj via sms o szprotkaniu - zeźliło mnie po prostu to, że je ustawiłeś na ten dzień, o którym nie napisałam, że mogę ale tak poza tym, to dzierżbór występuje w napisach świetlnych i byzydurach! Odpowiedz Link
aard No jak tam? 23.11.04, 16:10 Jak ktoś się zdecyduje przyjść, to SMS, bo spadam z forum, a sam się prawdopodobnie nie zjawię. Dzierżbór występuje na ściance wspinaczkowej! Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji imienin Katarzyny 24.11.04, 12:15 Odbędzie się jutro o godzinie 20 w... nigdy nie zgadniecie! tak, brawo, w Biblio! Chyba ze ktoś ma lepszy pomysł? Zaproszeni są wszyscy RUtopcy, a szczególnie obydwie solenizantki oraz Ci, którzy im hołd złożyć pragną. Prezenty mile widziane acz nieobowiązkowe. Prozenty w roli prezentów - zakazane, przynajmniej w przypadzie MZty. Stroje dowolne, ale koniecznie na maxa pojebane. Dzierżbór występuje u katarzyny pod pierzyną! Odpowiedz Link
kotbert Dla Niezorientowanych... 24.11.04, 14:02 ...czyli dla Większości - druga solenizantka to podobno ja:-) Odpowiedz Link
neochuan Kocie,Bercie! prezenttujużdziś! 24.11.04, 14:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23783 Odpowiedz Link
kotbert Cholera 24.11.04, 16:27 wysłało się bez tekstu. Miało być: serdeczne dzięczki za życzonka z wyprzedzonkiem i linczka:-) Odpowiedz Link
szprota potwierdzamprzybycie 24.11.04, 17:37 postaram się mieć sweterek z włochatym meteorem zza winkla Odpowiedz Link
yavorius Re: Szprotkanie z okazji imienin Katarzyny 26.11.04, 08:57 aard mnie ubawił po pachy, pisząc: > Odbędzie się jutro o godzinie 20 w... nigdy nie zgadniecie! tak, brawo, w > Biblio! Chyba ze ktoś ma lepszy pomysł? Hihowo :D A czemu akurat tam :-)? Odpowiedz Link
aard żaby 26.11.04, 15:36 yavorius napisał: > Hihowo :D A czemu akurat tam :-)? Żaby traardycji staardło się zaazdrość. Zresztą odbywszy się, a jakże! Szprotokół, jak MZta da radę, a czemu miałaby nie dać, skoro Dzierżbór wystepuje w MZtkach marki Yamaha!? Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji braku koncertu RAMMSTEINA 01.12.04, 10:55 Dziś o 15:45 w Biblio. Kto może niech przybywa. Posiedzimy, więc można też (ostatecznie) później. DoZo, aA Rd Odpowiedz Link
aard Re: nie będę 02.12.04, 08:51 Neochuan napisau (wczoraj mi w mailu): > celnego i lotwego kurwowania zycze wsrut kurzy :) LOL :) Odpowiedz Link
szprota jeszcze Holly będzie 01.12.04, 14:34 ale po 19.00. B00g13 nie, qltywuje życie rodzime. Siekierka się kuruje. A Majkel? A Hejcik być moze? Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji ostatniego pierwszego 02.12.04, 10:41 czwartku miesiąca w tym roku. Dziś o 17.30. Dla odmiany w Biblio, ale potem możemy się przenieść do "Do jutra" tylko nie chce mi się tłumaczyć przez net, gdzie to jest. Poza tym w Biblio piwo jest tańsze :p Kto może, kto chce? aA Rd Odpowiedz Link
aard Hurra! :-) 02.12.04, 11:51 Czekamy na resztę. A swoją drogą, jakoś nie zauważyłem, żeby Kotbert wpisywała się na RU jakoś inaczej niż nołtekstami ;) Odpowiedz Link
szprota Bawcie się dobrze :) 02.12.04, 11:55 Mam inne plany i fatalnie się czuję A Kotberta trza ośmielić do pisania dłuższych tekstów :) Odpowiedz Link
aard Re: Bawcie się dobrze :) 02.12.04, 12:31 szprota napisała: > Mam inne plany i fatalnie się czuję Z powodu tychże planów? :p Odpowiedz Link
neochuan Re: A Chułłan? /nichuja?/nojest! 02.12.04, 14:24 chuan w domu dziś i jutro i wczoraj, za to poyavi się w weekend i będzie maginiacznie. bo tak. Odpowiedz Link
maginiak Nełłochułłaniu 02.12.04, 15:27 czy ja już mówiłam jak bałdzo sięcieszę że będziesz? :-D Odpowiedz Link
aard Czyli Kotbert i ja (no i Majkel na chwilę)? 02.12.04, 16:04 Ejże! Nikt już nas więcej nie zaszczyci? DoZo! aA Rd Odpowiedz Link
aard Cholera,Kotbert,Paweł,no jak to inaczej rozumieć? 03.12.04, 08:39 Re: Czyli Kotbert i ja (no i Majkel na chwilę)? nie :D Bo dla mnie znaczy to tyle, co NIE TYLKO wymienieni, ergo również ten zaprzeczający. Nicht wahr...? Ergo Paweł nawalił i go już nie lubimy :p Odpowiedz Link
maginiak Re: Cholera,Kotbert,Paweł,no jak to inaczej rozum 03.12.04, 08:50 aard napisał: > Ergo Paweł nawalił i go już nie lubimy :p Hurrraa!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pawel-strzalka Re: Cholera,Kotbert,Paweł,no jak to inaczej rozum 05.12.04, 19:47 a co? lokal był pusty? nie było innych ludzi? :D tez was nie lubię:P Odpowiedz Link
pawel-strzalka a w ogóle to... 05.12.04, 19:48 pytanie brzmiało: >Ejże! Nikt już nas więcej nie zaszczyci? Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji pierwszych piątku i soboty 08.12.04, 08:52 Heloł, maj dir. Otóż właśnie jako że w weekend Łódź gościć będzie prześwietnego sir Wiedźmuna de Surble, tedy ustawiamy niniejszym szprotkania i to w liczbie dwóch! Wszyscy mają przyjść na oba, a kto nie może, to choć na jedno! W piątek szprotykamy się o 21 w Biblio. Budiet rezerwancja, ale muszę wiedzieć na ile osób. Piszcie! W sobotę proponuję w "Do jutra". Knajpa powstała na miejscu Jamy Madejowej, czyli róg Pietryny i Moniuszki, wejście od tej pierwszej w bram(k)ę i po schodach na górę. Godzina - powiedzmy - 21. Takoż piszcie, co bym porezerwował. Do ujgurzenia! dr AA Dzierzbór występuje w szczególnym nasileniu w weekend! Odpowiedz Link
neochuan Re: Szprotkanie z okazji pierwszych piątku i sobo 08.12.04, 09:02 maj dir. majl rid. Odpowiedz Link
szprota będę 08.12.04, 11:43 i tu i tam i teraz i wtedy :) szprotkania Wiedżmuna sobie nie odpuszczę; Wiedźmun działa na mnie tak, jak na Maginiak Dziad Borowy. Aardzie, Call B., bo mówił mi wczoraj, że sobota mu pasi w konik. Odpowiedz Link
kotbert a nic jak na razie, 08.12.04, 18:39 ale ja mówi pewien wielki autorytet(vel mój tata)- nigdy nie wiadomo, czy się jutra dożyje Odpowiedz Link
michael00 poza tematem 08.12.04, 19:25 kotbert napisała: > ale ja mówi pewien wielki autorytet(vel mój tata)- nigdy nie wiadomo, czy się > jutra dożyje I tylko to mnie trzyma teraz przy życiu ... że może nie dożyję :P Odpowiedz Link
szprota Majkelu, ty mój epistemologicznie cenny nabytku 08.12.04, 19:47 co jak co, ale twojego sakrkazmu mogę być bardziej pewna niż swojego cyklu hormonalnego :P Odpowiedz Link
aard Zrobiłem szprozerwację 09.12.04, 12:59 Jutro o 21 w pierwszym boksie po lewej na głównej sali. Dzierżbór występuje w Biblio!! Odpowiedz Link
neochuan jeśli jutro, to zRUb RUzerwację 09.12.04, 13:40 w stereo eo eo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=546&w=18312301 bo ja się wybieram, a adaś jak się dovie, to pewnie też! ps. michaelu, słyszałem, że w stereo też jest dobra herbata?? ;P Odpowiedz Link
aard Hmm... !!! UWAGA! ZMIANA PLANÓW !!! 09.12.04, 14:04 21 jutro, owszem, ale w STEREO KROGS na Wólczańskiej 44. Dzierżbór występuje podczas Bluesa!! Odpowiedz Link
neochuan Re: Hmm... !!! UWAGA! ZMIANA PLANÓW !!! 09.12.04, 14:11 no. :) może jednak o 20-20:30, żeby oprócz muzyki mogły popłynąć opowieści! ps.aardzie, czy odbierasz wiedzmoona jutro z kaliskiej, czy ten miły zaszczytobowiązek spada na chułanie barki? Odpowiedz Link
aard Chuanie 09.12.04, 16:30 Może o 20, a może nie. To zalezy, o której Wiedźmun przyjedzie. A da mi znać jutro z rańca. Wtedy ewentualnie skoryguję godzinę tutaj. Wiedźmuna wszelakoż odbieram, niezależnie, o której się zjawi. DoZowStereo! Odpowiedz Link
neochuan Aardzie 09.12.04, 17:48 wiedzmoon jak mi pisał na gg przyjeża jak zwykle o 14:40. ponieważ jest jeżcze dosyć wcześnie, jak na rano, nie skorygujesz tego teraz. Odpowiedz Link
aard Chułłanie 10.12.04, 08:00 W tej sytuacji wiesz więc ode mnie, a nawet więcej od Wiedźmuna, bo on miał się dowiedzieć, kiedy przyjeżdża, dopiera dziś rano (jak się wyrobi bądź nie). Ale jest jeszcze inny powód, dla którego przyjedziemy (albo ewentualnie ja przyjadę) nawet lekko po 21. Co nie zmeinia faktu, że WY możecie się spotkać wcześniej. I o. Odpowiedz Link
neochuan aArdzie 10.12.04, 11:20 wiem tyle, co mi zpodał dni parę temu nazad. że się zmieniło być może, to ja nie wiem. w każdem razie będzieMY wcześniej, niż później, gdyż nie ma tak wielkiego steka, którego nie dałoby się przejeść między 18:15, a 21:00. Odpowiedz Link
aard No wienc 10.12.04, 11:48 Wiendźmun przyjenżdża o 17.30 do piero. A ja munszę być o 21 w okolincach Ronda Lontników L. Wienc bendem trochie później, chynba, że B00ng da 13 wcześniej. A Wiendźmoon alnbo ze mną, alnbo beze mnien wczenśniej. I on. Odpowiedz Link
wiedzmun Re: dla mnie bombeczka :D 10.12.04, 12:27 w skutek wynaturzen spowodowanych stosowaniem Sztuki tam gdzie pojawiaja sie wiedzmuni czesto bywa cieplo, a nawet goraco w skrajnych przypadkach- uwaga: zauwazono tez zgony. Odpowiedz Link
neochuan Re: dla mnie bombeczka :D 10.12.04, 12:32 Ty! Ty wsiadaj już do tego pojezda, bo zaspy w ostrowie zrobią! Odpowiedz Link
szprota Adaś Miauczyński w Stereo 12.12.04, 14:10 od godziny 18.15 maratonik: Ajlawju, Nic Śmiesznego, Dzień Świra w mniej wiecej tej kolejności Odpowiedz Link
neochuan Szprotkanie z okazji pierwszej wigili roku 15.12.04, 13:33 doszły mnie słuchy. podpisano: zajączek małodzienny. Odpowiedz Link
neochuan WIGILIA KUFA dziś od 17:30 do po 18:00 w biblio* 15.12.04, 14:44 *bog dzie indziej być może? wstęp za opłatką. może być OKłada, by le ni żi gu li. Odpowiedz Link
aard Że dopo 18 bym nie dramatyzował 15.12.04, 17:06 Posiedzimy, o ile będzie z kim :-) aard_powoli_zmierzający Odpowiedz Link
aard dzisiaj? O 19:30 w Biblio? 20.12.04, 17:57 Mnie już tu nie będzie, więc jak się ktoś zdecyduje, niech puści SMSa, żebym się zjawił :-) Odpowiedz Link
aard Szprotkanie przeniesione do Moostanka :-) 20.12.04, 21:11 Kogo nie ma, niech żałuje :p Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji wigilii Wigilii 21.12.04, 18:00 Czyli już pojutrze. W "Dojutrze", ofc. Powiedzmy o 18. Kto nie przyjdzie, ten gapa. Prezentów od Mikołaja nie będzie, ale jak ktoś zechce przynieść własny, to adresat pewnie chętnie przyjmie :-) Kto chętny? Odpowiedz Link
kotbert jak nic nie popełnię z aana 22.12.04, 16:55 to óównież się zmateeializuję wieczooem Odpowiedz Link
szprota a co mojżesz poplenić? 22.12.04, 17:40 niemniej huaa! [TAK I MAR-ZNOM MI PALUCHY - IDZIE SZTORM. RZAGLUWY MIJAJOM GLOWY PORTU, MAJT ZAKLADA KAP I SZTORM, HODUJE SWINIE MOR. - ANGORY, HOMY I MYHY - ALE BEZ PODKUADY] [by Huan via esemes] Odpowiedz Link
b00g13 Re: Szprotkanie z okazji wigilii Wigilii 22.12.04, 19:21 Mnie nie będzie bo się popsuł mój turboodrzutowy odkurzacz do ścinania kwiatów i przypałętał się garbaty żyrafojamnik ostrokrwisty z atrofią jąder. Ale miłej zabawy. Odpowiedz Link
aard MZtko, Kotbert, o której będizecie? 23.12.04, 11:16 I czy naprawdę nikt inny się nie ppfatyguje...? :-( Odpowiedz Link
h8red Re: MZtko, Kotbert, o której będizecie? 23.12.04, 13:39 aard napisał: > I czy naprawdę nikt inny się nie ppfatyguje...? :-( Gdzie i o której??? Odpowiedz Link
pawel-strzalka zajrzałem 23.12.04, 15:28 ale ja na 17 jestem umówion i raczej nie, chyba że umówieni będą chcieli ale raczej jestem zwątpion :( Odpowiedz Link
aard W takim razie ewentualnie 23.12.04, 16:01 Się postaraj. Pewnie trochę posiedzimy. Gdybyśmy zmieniali lokal, damy znać. doZo :-) Odpowiedz Link
zamek To jamy Madejowej już nie ma? 23.12.04, 23:21 O Centauro bezdomne! O piersi zmarznięte, nieutulone! O fusy niezostałe na zębach niepoetów! Odpowiedz Link
aard Ano nie ma 24.12.04, 17:23 Aczkolwiek niewiele się zmieniło, a jeśli już, to na lepsze :-) Co nie zmienia faktu, że wczoraj była impreza zamknięta, więc najpierw poszliśmy do Biblio, a potem do Toscany. I o. Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji pierwszego świąta BN 27.12.04, 08:15 odbyło się w sobotę u aarda. G-rano w: brydża, rzutki i erpegi (w tej kolejności). Wypalono tonę papierochów i fajek, więc do teraz się wietrzy. Było git, kto nie przyjechał, ten kryje! aA Rd PS. Speszyl tenks dla (w kolejności przychodzenia): H8reda, Callb'ego, Kasi, Vladipa, B00g13'ego, Michaela00, Kotbert i Schprottessy de RU. Odpowiedz Link
h8red Tiaaa 27.12.04, 11:28 Zajefajnie to było, to fakt. Ale się zaprawiłem idąc do Aardomu i dzisiaj siedzę w pieleszach, walcząc mężnie z katerem i takimi różnymi :((( Odpowiedz Link
h8red Re: Tiaaa 27.12.04, 12:51 kotbert napisała: > Cóż za zacne towarzystwo w niedoli. Ja też:-) To gdzie się umawiamy na miód z cytryną??? :))) Odpowiedz Link
kotbert Re: Tiaaa 27.12.04, 12:59 h8red napisał: > To gdzie się umawiamy na miód z cytryną??? :))) biorąc pod uwagę, że wyjście z domu może każde z nas narazić na trwały uszczerbek na zdrowiu, to musi być w połowie drogi (prawda, jaka jestem altruistyczna?:-) Odpowiedz Link
h8red Re: Tiaaa 27.12.04, 14:51 kotbert napisała: >(prawda, jaka jestem altruistyczna?:-) Oh, yes. Odpowiedz Link
kotbert Re: Tiaaa 27.12.04, 14:56 przywołując u siebie uczucie nożyc na stole pytam "aaale o co chodzi", bo wzorem MZtki wietrzę ironię:-) i to w natężeniu Odpowiedz Link
h8red Re: Tiaaa 27.12.04, 16:47 kotbert napisała: > przywołując u siebie uczucie nożyc na stole pytam "aaale o co chodzi", bo > wzorem MZtki wietrzę ironię:-) i to w natężeniu Oh, yes. Odpowiedz Link
kotbert Re: Tiaaa 27.12.04, 16:50 to ja już o nic więcej nie zapytam, bo się RUtopię w tym sarkazmie Odpowiedz Link
szprota geograficznie rzecz biorąc 28.12.04, 11:37 chyba pomiędzy tobą a B00g13m i to ta mniejsza :D Odpowiedz Link
h8red Re: geograficznie rzecz biorąc 28.12.04, 14:35 szprota napisała: > chyba pomiędzy tobą a B00g13m i to ta mniejsza :D Nooo taaak. Ale miało być pomiędzy mną a kotbertem. Chyba, że zakrzywimy przestrzeń??? Odpowiedz Link
kotbert Re: geograficznie rzecz biorąc 28.12.04, 14:46 dziś nawet największe zakrzywienie na nic się nie zda, bo MZtka się wypisała:-( Odpowiedz Link
h8red Aaalesz 28.12.04, 14:51 Przecież chodzi o miejsce do spotkania głównie :))) Niech zostawi klucze pod wycieraczką :))) Odpowiedz Link
kotbert Re: Aaalesz 28.12.04, 14:59 To się robi coraz bardziej skomplikowane. A ja myślałam, że pomysł z połową drogi był taki przyjemny w swej prostocie... Odpowiedz Link
h8red To proste jest w sumie 28.12.04, 15:09 kotbert napisała: > To się robi coraz bardziej skomplikowane. A ja myślałam, że pomysł z połową > drogi był taki przyjemny w swej prostocie... Trzeba jeno złoyt środek znaleźć :))) Odpowiedz Link
aard Czy ja też mogę przyjść? 27.12.04, 17:02 Wprawdzie-m zdrów, ale miód-z-cytryną w zacnym towarzystwie zawsze chętnie :-) Odpowiedz Link
szprota Szprotkanie z okazji pierwszej środy tygodnia 28.12.04, 23:25 odbedzie się w twierdzy na Retkinii blisko Aardomu. Kto żyw, zaproszon, kto zainteresowan, niechaj mejla/ wieść na GG / esemesa zostawi. Godzina opcjonalnie 18.00, chyba że będzie presja od stron, by przesunąć Odpowiedz Link
h8red Nooo dobra 29.12.04, 09:23 szprota napisała: > odbedzie się w twierdzy na Retkinii blisko Aardomu. Kto żyw, zaproszon, kto > zainteresowan, niechaj mejla/ wieść na GG / esemesa zostawi. > Godzina opcjonalnie 18.00, chyba że będzie presja od stron, by przesunąć A gdzie to jest blisko??? Wiadomość może być przesłana innymi środkami komunikacji niewerbalnej ;p Odpowiedz Link
aard Raczej z okazji ostatniej środy tygodnia :p 29.12.04, 10:45 Ja nie (re)presjonuje. Godz. 18 jest cholernie blisko OK :-) Odpowiedz Link
kotbert Melduję się do raportu 29.12.04, 11:06 tylko chciałabym wiedzieć coś więcej o tej twierdzy:-) Odpowiedz Link
h8red Jak to miło 29.12.04, 11:31 kotbert napisała: > tylko chciałabym wiedzieć coś więcej o tej twierdzy:-) Nie być jedyną osobą, która jest ciemna jak tabaka w rogu :))) Odpowiedz Link
lolik2 ugryźcie się wszyscy w tyłki! 29.12.04, 11:11 może byście tak się spotkali kiedyś we Wro? tyle pięknych knajp! tyle dobrego piwa! tyle ślicznych okoliczności przyrody!... Odpowiedz Link
czworo_dzieci_roznej_plci My się możemy co najwyżej ugryźć nawzajem, 29.12.04, 11:13 a do Wro boimy się jechać, bo nazwa warczy... Odpowiedz Link
aard Ja to bym się we Wro szprotkał :-) 29.12.04, 12:51 Może już w nadchodzący weekend, bo jest szansa, że będę u Wiedźmuna. Wyślesz mi na priva numer kom., co by kontakt był? aA Rd Odpowiedz Link
lolik2 Re: Ja to bym się we Wro szprotkał :-) 29.12.04, 13:03 posłano :) jak sobie poślesz tak się wyśpisz hmmm.... Odpowiedz Link
szprota z przyjemnością 29.12.04, 13:19 w ten weekend to raczej nie, bo już wiem, że zostaję w Łodzi na Sylwestra, ale w styczniu chętnie zajrzę do Wro :D Odpowiedz Link