aard Dziś jest Rosomającego Lataka! 14.10.06, 15:35 Oby Giertych nie uczył Ciebie ani dzieci Twoich (apgrejd). Odpowiedz Link
huann spóźnione 15.10.06, 15:26 Wszystkim Wszystkiego! oraz a zwłaszcza żrrryć składa H. Ułan. Odpowiedz Link
aard Usuwam urodzinowy error 16.10.06, 12:28 Tan wątek miał opis 404 - postanowiłem to zmienić. Odpowiedz Link
aard A dziś jest Dziada Borowego!!! 19.10.06, 09:59 Cher Dziadzie, Dużo błyszczącej bróżowej marchewki i składanego konika na biegunie północnym, a także oślich kopytek po bretońsku w panience! No uśmiechu od liścia do szyszki!! :DD PS. Dziadku, drogi Dziadku, my chcemy Cię spotkać!! <lalala_mode> Odpowiedz Link
huann Dziadzie, z Okazji Dziada to ja sobię pożyczę 19.10.06, 12:04 Borowania ale tylko przez Dziada! a Dziadowi Szyszkojagód jeżyn jeży jeżozwieży jeżowców koralowców ryby dychotomicznej braku wraku fraku raków Kraków oraz Wandy Co Nie Chciała Kopca Kreta!!! DzieżrWewiór i orzeszki co laska!!!!!!! Odpowiedz Link
yavorius Re: A dziś jest Dziada Borowego!!! 19.10.06, 12:07 Wszystkiego borowego w borze i babowego w babie Borowej! Bordzierżż! Odpowiedz Link
dziad_borowy Och, ach i w ogóle:-) 19.10.06, 16:27 Dziekuje Wam drodzu paRUfianie za te pluszowe zyczenia:-* Ach, jakiz jestem leciwy:-) Odwdziecze sie kieliszkami zalanymi pierwszorzednym szampanem, tudziez pierwszorzednym Smakusiem, badz podobnym jemu. Oto one: Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y. Pijcie do woli:-) Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link
nata82 to ja tylko łyczek, bo moja sugnaturka się przelej 20.10.06, 08:17 e siup i sto lat dziadzie i ode mnie :) Odpowiedz Link
dziad_borowy hehe na pierwszy rzut oka był "tyłeczek" 20.10.06, 08:33 Ale sie zdziwilem tym pierwszym rzutem:-) Dziekuje:-) Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
nata82 Re: hehe na pierwszy rzut oka był "tyłeczek" 23.10.06, 19:32 nono, głodnemu chleb na myśli :> Odpowiedz Link
maginiak Dziadzie najborowszy! 20.10.06, 09:07 życzę Tobie z tej dziadoborowej okazji, by Ci się dziadziło w borze i by Ci szyszka lekką była. I żeby Ci wiewiórki pomagały zbierać kasztany (a przede wszystkim żołędzie) a chrust na zimę sam z siebie przed Twą borową chatką się piętrzył, by Twemu dziadowemu losu ulżyć. I żeby ściółka miała odpowiedni stopień wilgotności a runo leśne chojnie Cię swymi plonami nagradzało. I żeby Ci jagody nie farbowały języka na filetowo. Tego Ci właśnie życzy Mag de Maginiaque! Odpowiedz Link
cassani spóźnione życzenia 20.10.06, 08:41 lepsze niz te na czas! wszystkiego dziadowskiego! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Dziadzie 20.10.06, 13:28 jak podaje encyklopedia szaleńca dołanczona do 10 numera Rity Baum - dziadek do orzechów - bitwa między zapomnianym i wspomnianym ale jednak nie sugeruj się, bo definicja - gigantyczna rozmiarów bzdura, większa od skacowanej wieży Eiffla, zapuszczającej korzenie w krwawe sylogizmy i przewrotne sypozycje no i rozbawiające faworki - chłopcy z płaskimi tyłkami do jednorazowego użytku A zatem najlepszego, gdyż fioła mieć - zamiast słuchawek nosić na uszach dwie morskie muszle ! Odpowiedz Link
yavorius Re: Dziadzie 20.10.06, 13:32 latajacy_rosomak napisał: > faworki - chłopcy z płaskimi tyłkami do jednorazowego użytku O kurwa Odpowiedz Link
huann a dziś jest Mistrza! 05.11.06, 14:11 harmonii w akord(eon)ach i rudzkich, arcyrudzkich kompozycji! i żeby cytrynki się mocno (szos) trzymały :) Odpowiedz Link
dziad_borowy Mistrzu 05.11.06, 22:05 z okazji chetnie zainicjowalbym jakas piesn na wiolonczele ale ze chrypka mnie drapie zakrzykne tylko wesolo niezwykle: najlepszego Zamie!!! Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Mistrzowowi 05.11.06, 22:21 Zamu amu ani mru mru kiem nie bońć ian przy nosi dzieci spec lojalnej tros ki dia beł t ik tak trzy razy Zamie żyj nam sto larz cudze dzieci rodzi a ty nie rodź dzieci łez na tym pa dole na tym pa górku ów dużo jedz jak jeż rośnij okrąg lutki duży dużo za dużo zadużyj używek odżywek do włos kich maka tek ekle ktycz stycznych jak baja derka z wiaderka :D Odpowiedz Link
szprota dziś imieniny 21.11.06, 00:54 objada Huann. żryj Huasiu i nie przeżuwaj sam, a w szerokim gronie vouerystów! Odpowiedz Link
lolik2 z okazji braku wiadomości odnośnie aktualnego nume 21.11.06, 07:42 ru telefonu Huą, żryczymy również tu: dużo huaństwa przez cały rok! Lolikermit Odpowiedz Link
zamek wszystkiego, co tylko da się żryć 21.11.06, 09:54 i jeszcze więcej i ze zasmażką i w ogóle życzy Zam :)))))) Odpowiedz Link
huann Normalnie Podziękuwa!!! :) 21.11.06, 23:50 a dla Wszystkich, co przed nimi jeszcze kwadrans bez pięciu minut dwudziestego pierwszego dnia listopada - bajakongo. Odpowiedz Link
dziad_borowy Huasiu, 22.11.06, 09:33 w tak pieknym, zarlocznym dniu pieca do pizzy, kliuskow slunskich, modrej kapusty i schaboszczaka jak ta lala zycze ja - Slunski Dziad!!!! Smacznego zycia!!! Mniammmm. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
huann Re: Huasiu, 22.11.06, 17:50 dziad_borowy przepięknie ubrał w modre słowa, to co niewymlaskane: > w tak pieknym, zarlocznym dniu pieca do pizzy, kliuskow slunskich, modrej > kapusty i schaboszczaka jak ta lala zycze ja - Slunski Dziad!!!! Smacznego > zycia!!! Mniammmm. > Dzierżżż!!! no to MLASK!!! :D Odpowiedz Link
brite NIE NADANŻAM 22.11.06, 22:24 zatem wstecznie (bo mi sie cofa po czosnku na spaghetti), żryczę, abyś beknął zdrowo! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak zaległe 23.11.06, 10:19 ale jak najbardziej szczere, kaszlące i zasmarkane. Katharsis przez katar w Katarze. Odpowiedz Link
huann dziękujeczko! 23.11.06, 12:36 mimo wszystko postaram się od Ciebie nie Stroniewice :D latajacy_rosomak napisał: > ale jak najbardziej szczere, kaszlące i zasmarkane. Katharsis przez katar w > Katarze. Odpowiedz Link
mag.gie o! to ja temu Brajtu 24.11.06, 21:50 życzę spełnienia tego śmego i owego czyli wszystkiego! Odpowiedz Link
szprota kuku! dziś są urodziny Yavoriusa! kuku! 25.11.06, 00:22 wszystkiego najplaskatszego, drogi RyYavoriusie! Odpowiedz Link
huann OOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 25.11.06, 00:25 rybum pybum: Palce lizać żryczę! Odpowiedz Link
szprota o 25.11.06, 00:29 a kto wczoraj na przeglądzie filmów opowiadał o poszukiwaniach łososicy? łyżka czyli chili? Odpowiedz Link
mag.giaard Niech się dzierbór dzierży MZtce naszej! Ihahaha! 25.11.06, 11:54 Bo dziś jest MZtki i wszystkiej MZtce Mag.giaardy ryczom żaby im sie(mens) jak nokiajlepiej i żanych sony, a tylko ewentualnie erik-father. Dzierżimieniny!!! Odpowiedz Link
szprota dziękuję, a co to są żany? 25.11.06, 23:02 mag.giaard napisała: (ojej! Mag.giAard jest spamiczką!) (...)i żanych sony (...) Odpowiedz Link
huann to jest tam, gdzie 25.11.06, 23:06 practicuje się w castoramie sądząc z opisu na gg :) Odpowiedz Link
szprota względem spamiczki 25.11.06, 23:07 szprota napisała: (ojej! Mag.giAard jest spamiczką!) Szprota 23:02:50 a Mag.giAard jest samiczką! Huann 23:03:05 i ma cipkę. Szprota 23:03:17 ale jedną? Huann 23:03:47 po przeliczeniu 99,13% głosów PKW zdecydowała, że tak. Odpowiedz Link
dziad_borowy MZtki!!! Brajty!!! Yavory!!!! 28.11.06, 12:36 Taki oto wiersz przewspanialy dla Was;-))) Z bukietem róż nie mogę przyjść, By złożyć Ci życzenia. Więc wyzywam los i proszę go, By spełnił Twe życzenia. hehe Najlepszego Ziomy!!!!!!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
lolik2 OJEJ!!!! 28.11.06, 16:09 żem siem zapodziała, a tu Yavora!!! wszystkich tras i autobusów świataka! :) Odpowiedz Link
szprota znowu?! 05.12.06, 22:19 dopiero co rok temu miała... wszystkiego dobrego, miła Postaci :) Odpowiedz Link
huann a siewodnia est RedNacza MikoAarda! 06.12.06, 00:03 no to żryczymy Mu muuuu, RU i Gnu (bo się ry Mu Je), a także by Junkers się okazał bombowym doprawdy piecykiem i taaaakich łojów, ż(r)e Łojojoj! Odpowiedz Link
szprota no dooooobra 06.12.06, 00:12 życzę ci Aardzie, byś strach miał we wzgardzie, powody, by uskuteczniać japy dardzie i wszelką pociechę w Magrdzie ;) Odpowiedz Link
nata82 a ode mnie :) 06.12.06, 03:36 wiecej spełnionych szczytów :) mniej chryby stooooo lat i... (<---tu czego sobie tylko zamarzysz :)) Odpowiedz Link
kotbert Re: a siewodnia est RedNacza MikoAarda! 06.12.06, 19:38 Bez polotu, ale wszak jednak - ŻYCZĘ! :) Odpowiedz Link
szprota a dziś też. 13.12.06, 11:32 wszystkiego. no. i określania funkcji ze zbioru Aarda do zbioru jak najpiękniejszych gór. Odpowiedz Link
dziad_borowy temu Aardu 07.12.06, 12:46 I oczka i misia i pozycia w deche i gor szczytowania i wlasnej scianki i pedalowania przez swiat caly!!!! Najlepszego Aardzie najaardszy!!!! Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link
mis_aarda dzieksy dziadu borowy 07.12.06, 21:54 nareszcie ktoś życzył temu Aardu mnie :D Odpowiedz Link
huann z okazji urodzin RedNacza, życzę Muuuuu 13.12.06, 16:42 kilograma krówek zawsze na podorędziu, łoju do łojenia i żeby bywał jeszcze bardziej niż nie bywa na RU ;) Odpowiedz Link
huann a dziś jest 17.12.06, 00:07 Humphry'eya('ego?) Davy'ego('eya?), sira, angielskiego chemika i fizyka, odkrywcy sodu, potasu, strontu, baru, magnezu i wapnia (zm. 1829) grzywki z głów! Odpowiedz Link
huann a dziś właśnie już jest Brajta! 24.12.06, 00:07 nieustającego ICHACHA i dwużyrafienia niniejszym! Odpowiedz Link
nata82 Re: a dziś właśnie już jest Brajta! 24.12.06, 00:09 a czy Brajt = Adam? Wszystkiego naj i ode mnie :) Odpowiedz Link
huann i dziś właśnie jest już Wiedzmoona! 24.12.06, 00:08 kierownictwo śle zatroskanie: gdzież nam się zadział Wiedzmoon?! Odpowiedz Link
nata82 Re: i dziś właśnie jest już Wiedzmoona! 24.12.06, 00:11 stoooo lat i stooo lat (wypiję i za to ;)) Odpowiedz Link
nata82 a dziś są 24.12.06, 00:08 moje imieniny dlatego z tej okazji życze sobie spełnienia marzeń :) o! Odpowiedz Link
huann a dzis jest Naty82! 24.12.06, 00:09 taaaakiego Chuja do podbijania nie tylko od święta! :D Odpowiedz Link
nata82 Re: a dzis jest Naty82! 24.12.06, 00:12 to chyba najmilsze życzenia jakie otrzymalam ;). Dziekuję i chuje w górę :D Odpowiedz Link
nata82 Re: cóż nato poradzić 24.12.06, 00:14 o moich przy oazji Wigilii czasem zapominano ale nie wypomonam nikomu :) Odpowiedz Link
deska_do_prasowania_aarda Jestem obrażona na Dziada Borowego! 24.12.06, 13:16 który mi w tym roku nie złożył zyczeń urodzinowych, buuu... :((( Odpowiedz Link
dziad_borowy Wstyd to mało powiedziane 11.01.07, 13:04 Przepraszam, kajam sie. Ka jak Krzysztof. Najlepszego!!! I wielu cudownych aardzich pieszczot przez koszulke tez!!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
huann a dzis jest... 30.12.06, 00:55 Mistrza Zamka! no to życzę niniejszym Pięcio-linii Stawów, klucza wiolinowego zawsze pasującego do nowych, Rudych Włości oraz żeby cis-y w ogródku taktownie, a bez zbędnych pauz Szesnastki kreśliły ;) Odpowiedz Link
brite no i 30.12.06, 01:13 i aby szlak był zawsze dur coby się glissanda radośnie prześlizgiwały! Odpowiedz Link
nata82 o 30.12.06, 08:59 dołączam, dołączam się z życzeniami - sto lat niech żyje nam! Najlepszego (Nowego Roku - to tak przy okazji) :) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: a dzis jest... 11.01.07, 13:06 Zamie, wszystkicego najspóźnieńszego!! Przepraszam za te zwloke spiewnie i pieknego, melodyjnego swiata dookola i na codzien zycze!!! Wszystkiego!!! To bylem ja: Dziad z fujarka. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
huann przypominam także, że dziś przypada 10.01.07, 22:49 Święto Suwerenności Ludowej Beninu. Odpowiedz Link
huann a dziś jest 12.01.07, 14:07 w Tanzanii - Uroczystość Upamiętnienia Rewolucji Zanzibaru w Turkmenistanie - Dzień Pamięci (ale nie wiadomo czego) Odpowiedz Link
huann a dziś jest 17.01.07, 22:03 Teodor i Waldemar Kościóła Katolickiego Dzień Judaizmu Demokratycznej Republiki Konga Dzień Patrice'a Lumumby. ciepły grudzień » bezrobocie spada » cebula gnije » Odpowiedz Link
huann AAAAAAA! 17.01.07, 22:40 ciepłego kożucha mleka z dużą zawartością laktozy i ogólnej symbiozy z domieszką biocenozy kozy a z niej mleka że tak się zapetlę! ;> Odpowiedz Link
szprota oż w pysk twardy! 17.01.07, 22:43 Szprota 22:33:41 o widzisz. to masz już męża trzydziestolatka? strasznie to egzotyczne KotBert 22:34:00 no. przeszedł na drugą stronę Szprota 22:34:27 po smudze cienia. KotBert 22:34:28 zaczęłam do niego mówić proszę pana i grzać mu mleko przed snem pociechy Hejtusiu z żoneczki! cmokaski w czółko! Odpowiedz Link
huann a dziś jest 19.01.07, 16:29 Święto Armii Laosu. huann napisał: > Dzień Wolności Togo. Odpowiedz Link
huann a dziś jest 20.01.07, 13:48 Dzień Męczenników Azerbejdżanu; Dzień Bohaterów Gwinei Bissau i Republiki Zielonego Przylądka; Święto Armii Mali. Odpowiedz Link
huann a dziś jest 25.01.07, 00:11 # Światowy Dzień Środków Masowego Przekazu Sekretarki i Asystentki. Odpowiedz Link
huann a dziś jest 26.01.07, 23:05 # Australia - Święto Australii # Dominikana - Urodziny Duarte'a # Indie - Święto Republiki # Uganda - Rocznica Rządu # Kościół katolicki - wspomnienie świętego Tytusa Odpowiedz Link
huann a dziś jest 28.01.07, 00:00 w Rwandzie Dzień Demokracji. oraz Majkela. a może przede wszystkim :) Odpowiedz Link
huann a dziś jest 31.01.07, 00:06 w Nauru - Święto Niepodległości, a u Celtów - wigilia Imbolc. tak więc nic dziwnego, że dziś jest także Keltoi!!! :D Odpowiedz Link
huann a dziś jest 02.02.07, 00:02 dzień jak codzień - Dzień Świstaka, Dzień Handlowca. Odpowiedz Link
huann a dziś jest 03.02.07, 12:48 w Mozambik - Dzień Bohaterów w Wietnam - Rocznica Utworzenia Partii Komunistycznej na Wyspy Świętego Tomasza i Książęca - Dzień Męczenników co logiczne zresztą jest. ps. żryć. Odpowiedz Link
huann a dziś jest 05.02.07, 00:04 w Burundi - Dzień Jedności, w Tanzania - Dzień Chama Cha Mapinduzi Urodzili się [edytuj]: Kotbert! no to kociłapci, kocimiętki i okocimia ż(r)yczę !!! :D Odpowiedz Link
huann a dziś jest 11.02.07, 00:10 # Kościół katolicki - Światowy Dzień Chorego # Iran - Święto Rewolucji # Japonia - Dzień Założenia Cesarstwa # Kamerun - Dzień Młodzieży # Liberia - Święto Sił Zbrojnych # Watykan - Rocznica Traktatów Laterańskich # Dzień Dokarmiania Zwierzyny Leśnej to ostatnie larwarulez! Odpowiedz Link
huann a dziś jest 18.02.07, 13:48 w Gambia - Święto Niepodległości w Turkmenistan - Urodziny Prezydenta Saparmurada Nijazowa ps. a po co Gambii Niepodległość? (a Prezydentowi Urodziny?) Odpowiedz Link
huann a dziś jest 19.02.07, 00:01 w Nepal - Święto Demokracji w Turkmenistan - Święto Flagi Odpowiedz Link
huann a dziś jest 03.03.07, 00:06 w Bułgaria - Święto Wyzwolenia w Gruzja - Dzień Matki w Japonia - Dzień Dziewczynki (odpowiednik Dnia Dziecka) w Libia - Deklaracja Władzy Ludowej w Malawi - Święto Męczenników w Sudan - Dzień Jedności Narodowej w Międzynarodowy Dzień Pisarzy - Międzynarodowy Dzień Pisarzy. słowem: Matki Wyzwolone poprzez Męczeństwo od Dziewczynek w imię Jedności Narodowej (odpowiadającej Dziecku) Deklarują Międzynarodowej Władzy Ludowej, że o tym Napiszą. Odpowiedz Link
huann a przedwczoraj 08.03.07, 01:18 Ghana świętowała pięćdziesięciolecie niepodległości, którego obchody odbyły się pod przewodnictwem prezydenta Johna Kufuora. Odpowiedz Link
huann 50 lat.mój boże. jak ten czas w Ghanie zapierdala. 08.03.07, 01:24 huann napisał: > Ghana świętowała pięćdziesięciolecie niepodległości, którego obchody odbyły się > pod przewodnictwem prezydenta Johna Kufuora. > > a tymczasem już jutro nie gdzie indziej, jak w Belize (d. Honduras Bryt.) "Dzień Barona Blissa" (Baron Bliss Day). ciekawa jest oto geneza owa: pl.wikipedia.org/wiki/Baron_Bliss morał: dobrze, że mieli Gdynie, że dostęp do okna mieli na świat przed wojną. a tymczasem. Odpowiedz Link
huann a dziś jest 22.03.07, 00:43 w Laos - Dzień Partii Ludowej w Portoryko - Dzień Emancypacji w ONZ - Światowy Dzień Wody a tymczasem uchatka, podobnie jak śliwka kalifornijska błędnie zwana dalej foką, stąd nie tyle polędwica, co schab. Odpowiedz Link
szprota a dziś mamy 22.01.07, 12:28 urodzinki Pijawa! Pijawie. kolorowych nadmiarków, balkoników na druciku i kuców w wilczej skórze! Odpowiedz Link
huann a dziś taty 22.01.07, 21:25 Pijawa! Pijawie. wiatraczków i ratraczków, raczków w krzaczku i taczki w kaczki oraz wiertareczki w obrazeczki, a także pelerynki w Ładne Chinki !!! Odpowiedz Link
szprota HuBarku, ty świnko niedobra! 16.02.07, 00:40 eee... chyba coś pokręciłam... dzisiaj urodziny obchodzi Bartuch. (ale Leę w tym roku ubiegłam) Odpowiedz Link