aard Mag.giaard dziękują wszystkim 02.01.06, 11:13 za nieobrażenie się na nasz wsobny introwertyzm :)) Odpowiedz Link
szprota ja to nawet miałam ochotę 02.01.06, 22:42 ale za bardzo was lubię. [żałujcie tylko tej fasolowej, o!] Odpowiedz Link
huann Re: ja to nawet miałam ochotę 02.01.06, 22:47 szprota napisała: > [żałujcie tylko tej fasolowej, o!] [nie tylko, o:)] Odpowiedz Link
huann wątek dziękujący 14.01.06, 16:43 huann za to, że pożarł mag.gieaardyczne: 1. bigos tesco z grilla luz vir Pierwszego Świataka 2. groch z kapustą sprzątnął tesco luz vir Drugiego Świataka + bonus pizza żrrryć !!! :D Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Szprocie dziękuję bałdzo 15.01.06, 15:54 za zdjęcie, które mogę odczytać tylko w komputerze. Siusiak z takim telefonem! Odpowiedz Link
szprota to nie kwestia telefonu 16.01.06, 00:49 tylko nieaktywnej usługi, proszę pana, na karcie. :P Odpowiedz Link
h8red Re: wątek dziękujący 05.03.06, 16:49 Dziękuję, dziękuję, naprawdę mi miło. Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link
huann Re: wątek dziękujący 05.03.06, 17:26 proszę, proszę, bardzo proszę: żrrrrryć !!! Odpowiedz Link
lolik2 dziękujeczko 27.07.06, 09:23 temu Maginiakó i Yavoriusó za przepyszną lazanię, przepyszne piwo, przepyszne towarzystwo oraz przepyszny płyn i kieliszeczek na szkiełko i oko!!! Odpowiedz Link
maginiak Re: dziękujeczko 27.07.06, 15:12 Ojej, Loliku, ten płyn był na kieliszeczek a nie na mniam mniam! Odpowiedz Link
huann ciękuję za brezenty urodzinowe! 20.08.06, 15:16 Pandał Te_Misie, a Pani KoŁatkę_Z_Przypięciem! albo odwrotnie! :D Odpowiedz Link
szprota tym Mag.giAardom 19.10.06, 14:23 dziękuję za kub, co mogę w nim parzyć język owcy dla każdego oraz hadzia w puzzlach, który póki co jeszcze nie jest w układzie. obrigado! Odpowiedz Link
aard Dziękuję Vaubanowi 23.10.06, 09:23 za takie ładne pociągnięcie Brygadiera Wąsa - bardzo mnie się podoba! :)) Odpowiedz Link
nata82 zawstydzona dziękuję :) za 23.10.06, 20:56 nagrodę specjalną forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=42923692&a=50597274 nie wiem co powiedzieć <kłaniam się nisko> :D Odpowiedz Link
huann Wiecie, Jaka Awaria?! :/// 29.10.06, 21:50 dzięki Rosomakowi i monitorowi Jego Hyundanemu, a ściśle Hyunpożyczonemu <JUPI!> oto nie muszę wreszcie spamować po omacku, co czyniłem od 3 dni, nie wiedząc dopardwy, które to CIPY podbijam, a nawet na którym forum a może to nawet nie było forum skąd mam wiedzieć przecież mój macierzysty Sam sung zgasł był przedwcześnie! szukajcie ostatnich Huanna spamów wszędzie!!! Odpowiedz Link
aard Jaka awaria! 30.10.06, 09:30 Herbata z masnełem i solą <wokół>! A Huannie, a naprawisz sam sung? Albo/ i wybierzesz się z aardem za tydzień na giełdę komputerową koło galerii łodzkiej? Niedziela, niedizela, czas kupić twardziela! :p Odpowiedz Link
huann Re: Jaka awaria! 30.10.06, 16:19 aard napisał: > Herbata z masnełem i solą <wokół>! mlask! > A Huannie, a naprawisz sam sung? Albo/ i wybierzesz się z aardem za tydzień na > giełdę komputerową koło galerii łodzkiej? Niedziela, niedizela, czas kupić > twardziela! :p jeśli do soboty się nie wyjaśni co w Samym sungu czasło, to Jak po masło! :) Odpowiedz Link
huann Ogromne PoDzikowania Mamie_Meteora i Temu_Meteoru 28.11.06, 14:29 Teżr, za rowerowy ołrajd, Kiełbasę Wożoną w Piaskach na Ognisko przez Dzikie Pola, Łosie w Kampinosie (na znaku), herbatniki pod modrzewiem (the_larch) u nieomałże zbiegu Pisi Tucznej z Pisią Gągoliną po ciamku, Obiad Ogromny koreńsko-słowacki (ach, długo by wymieniać co teżr nań się złożryło!) z pomoca Prawdziwej Haluszkarni, z deserem na który złożyła się galaretkobitośmietana z czereśniami bez pestki, prawdziwe koreańskie cukierki żeńszeniowe, dwie herbaty: z czerwonego i białego żeńszeniu i cukierek na drogę i drugi dla Szprota i śniadaniowe paróweczki zawijane w żółty żer i dodatki a o 7:20 w nocy tost dżemowy o smaku jeDynim! Loliki 2 14:06:48 dzikie pola? odyńce, wycinki, przelatki oraz warchlaki??? podpasł: Huann i jego 214,1 km więcej na Loliczniku ;) Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Ogromne PoDzikowania Mamie_Meteora i Temu_Met 04.12.06, 17:24 Ano, dodam tylko ze porcja byla dla Huanna specjalnie kopiasta z trzema dokladkami. I kto kogo zmogl? Ano dokladki Huanna... wstyd!!! :P Odpowiedz Link
huann Re: Ogromne PoDzikowania Mamie_Meteora i Temu_Met 04.12.06, 21:03 meteor2017 napisał: > I kto kogo zmogl? Ano dokladki Huanna... wstyd!!! :P to przez grzeczność ;P Odpowiedz Link
meteor2017 Odpodziekowania meteora z numerkiem 2017 25.12.06, 11:10 To ja niniejszym lepiej pozno niz wcale z powodu oof-offline'a, dziex-nac chcialbym wszystkim zwierzom za noclegownie: -znaczy Szprocie, Kocie i Kotangensowi ktory probowal mi wsadzic lape do oka Ponadto temu Huannu za meteorokołowanie po okolicach bliskich (Wzniesienia Uckie) i dalekich (Moskwa). A wszystkim zjeżonym za towarzystwo :) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: wątek dziękujący 25.12.06, 22:06 Baardzo dziekuje za zyczenia rozmaite i rowniez zycze tego i owego. Podpisano: osiolek ze stajenki z bombkami za pazucha.I hahaaa!!! Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link
huann o b00że! dziękuję! 06.02.07, 01:10 za objadawienie pizzy w biblio, gdzie w tak idealny sposób połączyła się strawa duchowa ze strawą brzuchową! :D Odpowiedz Link
vauban a ja za to dziękuję 06.02.07, 19:46 że się dało jakoś naprawić skutki mojej nieuwagi. Do siego roku ! Odpowiedz Link
vauban Re: Ok, tylko kiedy ? 06.02.07, 20:26 Kiedy - a może już - zdecydujesz, że na napewno ? Bo mogę choćby jutro :) Co do lokalizacji, kolejna faza remontu wchodzi w stadium maniakalne, zagrażające zdrowiu i życiu, z wyrywaniem futryn, rąbaniem podłogi, laniem betonu, a nade wszystko koniecznością stłoczenia się w jednym pokoju wraz z gratami, kotami i teściem. Wygląda na to, że mniej niż trzy tygodnie to nie potrwa, ale dam znać. Kto wie, może się choć częściowo przed 20 lutego wyrobimy (osobiście wątpię). Odpowiedz Link
szprota kiedykolwiek 06.02.07, 21:47 jesteśmy zdecydowane. a względem lokalizacji się nie przejmuj :) Odpowiedz Link
szprota wątek dziękujący 22.02.07, 13:43 dziękuję Vaubanowi za troskę o bilety i nieustająco ożywcze towarzystwo w grodzie tej Kopernik. dziękuję Breblebrox za wytrwałość w siedzeniu za kierownicą i nocleg w przeciepłych i szalenie sympatycznych okolicznościach przyrody. special thx dla pani z Raciążka, co brała swego syna od tyłu i pomnika ptasiej grypy przedzierzgniętej w złote jajo wolności. Odpowiedz Link
breblebrox Re: wątek dziękujący 24.02.07, 01:23 szprota napisała: > dziękuję Vaubanowi za troskę o bilety i nieustająco ożywcze towarzystwo w > grodzie tej Kopernik. Ja również. I za pierogi z piątej klepki tyż. > dziękuję Breblebrox za wytrwałość w siedzeniu za kierownicą i nocleg w > przeciepłych i szalenie sympatycznych okolicznościach przyrody. Dziękuję za to, że już po godzinie od ułożenia się do snu bokser przestał pierdzieć. > special thx dla pani z Raciążka, co brała swego syna od tyłu i pomnika ptasiej > grypy przedzierzgniętej w złote jajo wolności. Zapomniałaś dodać, że pani brała syna w różnych pozycjach i to na ścianie nośnej zamku. Tylko faworków żal... Ale dziękuję, że cola się uchowała, a co tam. Odpowiedz Link
huann dziekuję dziękuJĘ 02.03.07, 12:34 dzikuJĘ dzikoJĘ JĘ JĘ ACH JĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
vauban Re: dziekuję wszystkim cholernym bogom i innym 21.03.07, 23:45 dzisiaj teść jakoś nie chrapie <rozkosz rozkosz>, może się uda na samym pivie bez środkuf nasennych, morze, nasze morze ? My ciem bendziem wiernie szczec ? Odpowiedz Link
huann wątek dziękuzjada za udany weekend 16.04.07, 23:15 za: powsinożenie i grillokarkówkowanie Yaviniakom, a autowożenie nadspodziewanie nietędowe Blebrebrajtom. Lolikom za przesłanofotki, wszystkim uczestnikom za przybycie, a wszystkim nieobecnym za racji niemanie :P Odpowiedz Link
szprota Huasiu, schab ci się! 16.04.07, 23:17 a ja dziękuję też, ale już dziękowałam na wątku komu kiedy pasuje. ze smutkiem go odklejam. do następnego razu ma się rozumieć :) Odpowiedz Link
huann wiem, że schab 16.04.07, 23:19 bo tymczasem IE, podobnie jak mozilla kalifornijska błędnie zwana dalej operą, stąd nie tyle sygnaturka, co chlew Odpowiedz Link
brite Re: wątek dziękuzjada za udany weekend 17.04.07, 00:31 i tu!: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=59530764&a=60844302 Odpowiedz Link
breblebrox To ja też dzien kujem... 17.04.07, 23:25 ... aż do wykucia następnego razu :-) Odpowiedz Link
maginiak No i my teeeeeż i my teeeż!!!! 18.04.07, 09:48 i bumtarara i rerekumkum i to co robi głaskany bażant!!!! Odpowiedz Link
lolik2 w podziękowaniu 18.04.07, 15:51 zrzucam na Was milion ton pyszniutkich paróweczek ze szczurami! było super!!! :) Odpowiedz Link
meteor2017 Re: w podziękowaniu 18.04.07, 19:10 Nikogo nie ma? To ja wszamię paróweczki... hot raty pozostawiam wam :P Odpowiedz Link
szprota Re: w podziękowaniu 18.04.07, 23:33 a ja nie będę mogła nic na raty. tak mi pani z windykacji powiedziała. Odpowiedz Link
szprota przyznam się 12.05.07, 14:21 że byliśmy twardzi i wytrzymaliśmy do 37.000 :) Ale całej doby nie dało się przy kompie spędzić. Odpowiedz Link
meteor2017 tym razem mi dekują 15.05.07, 07:34 Jestem gdzies tam na liscie, jesli mi sie link nie rozleci bo za dlugi: www.skpb.waw.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=465&mode=thread&order=0&thold=0 Odpowiedz Link
meteor2017 Matko!!!! Ciociu!!! i stryjku też!!! 02.06.07, 21:22 Na pustyni zem odebral... :-) Odpowiedz Link
huann Re: Matko!!!! Ciociu!!! i stryjku też!!! 03.06.07, 01:45 na pustyni to nawet Salamon nie naleje!!! Odpowiedz Link
huann podziekujęczonkowianeczko dla Zama 25.08.07, 11:18 za zapodanie pewnej miłej noclegowni w Dolinie. Doliniarze równie mili, mili, że aż dwie noce! no i pozdrowienia, jakbyś Mistrzu tam zawitał przekaż :) Odpowiedz Link
szprota eee... 15.09.07, 13:19 Nie wszyscy co pamiętali byli wczoraj ze mną wesprzeć mnie w piekle uświadamiania sobie bycia panią po trzydziestce ;) A dziękuję i tym, co pamiętali, i tym, co byli, no, wszystkim. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Reeee... 15.09.07, 17:25 A kiedy można się na spodziewać szprotokołu z tej funeralnej w takim razie uroczystości? Odpowiedz Link
szprota Re: Reeee... 16.09.07, 11:54 Nie był zbyt bogaty, bo mieliśmy jakąś tendencję do zajęć w podgrupach tudzież kultywacji złych samopoczuć, ale dziś coś wrzucę. Odpowiedz Link
vauban Dzięki Ci 02.12.07, 04:18 Szprocie, za wzmiankę na tym forum, co to wiesz, w tym wątku, co wiadomo, o tym artykule, co wszyscy wiemy, dotyczącym tej, którą znamy, czytamy i mimo drobnych wad bardzo lubimy. Jakoś tak mi się sympatycznie zrobiło. Odpowiedz Link
szprota Abo 02.12.07, 11:40 Zawsze mnie zastanawiało, czemu tam aktywnie nie uczestniczysz :) Odpowiedz Link
huann Dziekuję Zamowi Bardzo 24.09.07, 13:07 Za Jasia:D (choć bez Fasoli...;( popadając jednakże w górnolotny airton: Spaaaaadź! Odpowiedz Link