neochuan 30.05.03, 11:50 Precz z licznikiem!!! Utopieni po stów nie liczą!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanya Wpis Hanyi Aprobujący 30.05.03, 11:57 jestem za a nawet przeciw! wszak jakość nie ilość się liczy ;) hanya Odpowiedz Link
aard Post polemizujący 30.05.03, 13:10 Jestem przeciw. Matematyka jest pięęęęęęęęękna! Odpowiedz Link
neochuan Re: Post polemizujący 30.05.03, 13:13 No, to się nie wpisuj na ten wątek, tylko załóż wątek logiczny. To będzie w Utopii prawdziwy surreal!!! Tylko, Adminie Drogi i Szosowy, Nas nie wywalaj bo w pluralis unibus, czy cuś... Odpowiedz Link
hanya Polemizowałabym 30.05.03, 13:59 choć ze mnie umysł ścisły podobno ;) ale tu jest wątek Wyjątkowo Humanistyczny i Humanitarny, Aczkolwiek nie dostaniesz cięgów matematycznych za swoje ciąąąąąąąąąąągotki ścisła humanistka hanya Odpowiedz Link
szprota1 Post protestujący 30.05.03, 14:05 Czy protest to test prostaty? Ale do rzeczy i rzyci. Protestuję przeciwko szufladkom humaniści vs logiczni. Bo co ma z sobą zrobić Szprota, która jest humanistycznie niewyżyta, a jednocześnie nie znosi historii, za to lubi fizykę (z przymusu - pobądźcie na jednej imprezie z moim mężczyzną, to zrozumiecie)? Odpowiedz Link
neochuan Post prostujący 02.06.03, 09:53 No, a co ma zrobić Neochułłan, który najbardziej nie znosi (prócz Jaj) matematyki, fizyki i chemii, a zwłaszcza logiki, co, jak widać - widać! Za to lubi historię jak mao kto! Odpowiedz Link
dziad_borowy Historio, historio cóżeś Ty za Pani.... 02.06.03, 09:58 Bo historia sie lubuje w powtarzaniu!! dzierżbór Odpowiedz Link
aard Pa Pugo... 02.06.03, 13:25 dziad_borowy napisał: > Bo historia sie lubuje w powtarzaniu!! > dzierżbór To chyba o puczu w ZSRR powinien być post... Odpowiedz Link