szprota 09.06.07, 23:32 Uwiedźmy nieletnią albo księdza. Albo poprowadźmy coś bez uprawnień. Albo ukradnijmy zepsute mięso z reala. Albo zlicytujmy na allegro jakiś mecz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vauban Re: Uwieść nieletnią ? 09.06.07, 23:52 więc może gorącą ? Ale nie wiem, czy żona mi pozwoli ;) Odpowiedz Link
huann skandal! 09.06.07, 23:53 jeszcze nie jadłem kolacji! a może w ogóle postanowiłem nic nigdy już nie jeść?... Odpowiedz Link
huann poważnie! 10.06.07, 00:04 skandal musi być poważny, głośny i mieć taaakie chipsy, tfuuuu, tipsy! Odpowiedz Link
huann Re: kozmo kozmo 10.06.07, 00:06 vauban napisał: > A ja idę chyba spać (koty wzywają)... skandal! Odpowiedz Link
vauban Re: owszem, 10.06.07, 00:08 ale jakoś tak. oglądałem pocztówki meteora i jakoś tak mi się skojarzyło z tym nie ruszaniem płotu... może zresztą to nieistotne... Odpowiedz Link
meteor2017 Re: owszem, 10.06.07, 09:55 A co masz zamiar w końcu ruszyć? A ja zaplanowałem na rozgrzewkę lekko skandaliczną wycieczkę w Beskidzie Makówkowo na Żywca: zaczynamy od Parwszywki, potem obiad na Stołowej Górze i nocleg na Burdelowej Górze (mam nadzieje ze B.G. z tradycjami - handel żywieckim towarem i te rzeczy). Drugi dzień w górach to przejście przez Śmierdzące, wchodzimy na kolejną górę i wszyscy są na Bani... Odpowiedz Link
szprota to może nie ruszajmy płotu 10.06.07, 01:05 nieletnia może być również zimna, że tak Vaubanowi uświadomię. Może na zimną żona się zgodzi? Albo chociaż na zimne nóżki (żryć bez przekonania) Z innej beczki: miasto grzechu. Odkryłam, czemu je uwielbiam. Bo tam się nic dobrze nie kończy (a sprawiedliwość, taka jak z baśni, tych grimmowskich*, z Babą Jagą w piecu triumfuje). -- *andersenowskich też Odpowiedz Link
huann skandal! 10.06.07, 10:27 znowu ktoś pozmieniał nadzioby forów odzwierzęcych na jakieś Koparki! skandal! Odpowiedz Link
lavinka Re: skandal i to jaki smaczny :) 10.06.07, 18:34 banany gruszki buraczki porzeczki ;-))) Odpowiedz Link
aard SKANDAL!! 19.05.08, 14:23 Accuweather.com, to jest skandal. No i Biedronka: Codziennie niskie chmury! Odpowiedz Link
aard nuda to pół biedy, ja tam się cieszę 07.02.09, 10:51 że przynajmniej nie znowu orgia. Odpowiedz Link
szprota och tak. Orgie. Nielegalne substancje. 07.02.09, 14:05 Błysk fleszy. Jak to dobrze, że już tego nie ma. Odpowiedz Link
keltoi A gdzieś Ty ostatnio normalną orgię widział..? 16.02.09, 16:57 Nic tylko nuda z nudą, nudą, nudą i nudą. I odgrzewane kotlety. ;P Odpowiedz Link
aard you and me babe ain't nothing but mammals.. 17.02.09, 10:23 W telewizji, ofc. Ale normalnej nie widziałem nigdy. Same nienormalne były. I całe szczeście. Odpowiedz Link
szprota nieuchronne są niektóre skojarzenia 17.02.09, 19:03 Nic innego nie chodziło mi po głowie, gdym wrzucała posta o Animal Planete. Ale wracając... Nie, właściwie nie. Temat orgii się zużył. Tako rzekę ja, rachując na palcach dni do urlopu, który spędzę na orgii wyłącznie czytelniczej. I te popieram, i te są normalne. Odpowiedz Link
szprota Możemy 19.02.09, 19:36 Ale potem przejdą, wytną i człowiek będzie miał banana, którego ciężko będzie wyprostować. Więc spod jakichś alternatywnych loginów proponuję. Odpowiedz Link
szprota ajpi 20.02.09, 16:14 to mit i legenda. Nader rzadko udaje się zdobyć blokadę spod ajpi, jeśli dostawca nie daje stałego. A jeden z moich dwóch dostawców nadaje zmienne i dynamiczne, najczęściej co sesję inne. Twój dostawca, o ileś nie wnioskował inaczej, czyni podobnie. Odpowiedz Link
aard mojemu dostawcy 21.02.09, 14:07 to ja mógłbym nieźle nabruździć, bo jeślim wywnioskował podobnie do faktów, to mamy jedno zewnętrzne ajpi na cały blok :p Odpowiedz Link
szprota Czy był również 24.02.09, 12:15 Niewidomy ze ślepoty? Dżizas, co się dzieje z tym dżimejlem?! Odpowiedz Link