szprota 10.06.07, 23:11 to przede wszystkim wątek dla pozbawionej dziś energii ze szczególnym uwzględnieniem elektrycznej Szproty, kt?ra w obliczu alternatywy: spać przed 22.00 lub pozyskać jakieś alternatywne źRUdło forum, wybrała to dRUgie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota Re: wątek minioperowy 10.06.07, 23:15 czyli skorzystanie z przeglądarki opera mini w telefonie, którego kiedyś nienawidził Cassani. ps chyba wrócił prąd. na dłużej. Odpowiedz Link
lavinka burza mnie zelektryzowała 10.06.07, 23:24 Widać moje klapki nie mają uziemienia ;-D Odpowiedz Link
huann ja jestem klapnięty 10.06.07, 23:26 czuję się prawie jakbym wąchał drzewo sandałowe od spoooduuuuu Odpowiedz Link
lavinka Re: ja jestem klapnięty 10.06.07, 23:31 Ciebie też z prądu odłączyli? A u mniei nawet nic nie mrugało... jak zazwyczaj mruga światło podczas burzy... lav Odpowiedz Link
szprota mnie już przywrócili 10.06.07, 23:33 akurat w momencie, gdy telefon zaczął mi pikać o rozładowanej baterii. Odpowiedz Link
huann Re: ja jestem klapnięty 10.06.07, 23:35 lavinka napisała: > Ciebie też z prądu odłączyli? mnie nie, ale dziś nie mam coś energii tka, czy inaczej > A u mniei nawet nic nie mrugało... jak zazwyczaj mruga światło podczas burzy... u mnie mruga Longeta w paru wątkach. pocieszam się, że nie tylko u mnie... Odpowiedz Link
szprota ja jestem zjaponkowana 10.06.07, 23:50 przed chwilą poroznosiłam mnóstwo wątków z opinii na inne podfora. i pochuj, się pytam. Odpowiedz Link