hieroglif1 17.07.07, 23:32 przeprosić żony. I to ładnie!!! Efekty ma byc iwdać, odczuwać, w powietrzu ma unosić się miła atmosfera, ale uwaga- żadnego przytulania na chodnikach i w krzakach tym bardziej, czy to jasne, kurdebele? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteor2017 Jasne 18.07.07, 00:05 ...za przytulanie cudzej żony na chodniku można dostać po pysku... w krzakach jest przynajmniej szansa, że nie wyjdzie szybko na jaw. Odpowiedz Link
vauban Re: Jasne jak wybuch atomówy ! 18.07.07, 00:23 Ja dziś dziękuję bardzo, i zawiadamiam, że mnie w sieci nie ma. Tymczasem. Odpowiedz Link
login_niedostepny Re: Jasne jak wybuch atomówy ! 19.07.07, 02:59 a jak ktos nie ma zony a chłodnik ma? Odpowiedz Link
szprota Re: Jasne jak wybuch atomówy ! 19.07.07, 11:10 To wtedy dwa grzyby w barszcz i lejemy go w mordę. Odpowiedz Link
huann Re: Jasne jak wybuch atomówy ! 19.07.07, 11:54 w upał wszystkie chłodniki są średnikami, o:;;; Odpowiedz Link
hieroglif1 Re: Jasne 24.07.07, 21:47 tu chodziło o to, żeby zony nie poczuły się urazone , wszysycy dobrze widzą, że przeejechaluibyście po nich najchętniej walcem, qa co do reszty popstu, to paragaraf nakazuje nieubłaganie, ale akurat nic mi o tym nie wiadomo. Odpowiedz Link
szprota Re: Jasne 25.07.07, 11:29 Jedyna żona, jaką miałam, wyjeżdża we wrześniu do Szwecji. A i tak nigdy nie upiekła mi brownieś, jak obiecywała. Odpowiedz Link
keltoi Erm, no wllaśnie... 25.07.07, 22:15 .. tak sobie popatrzyłam i pomyślałam, że przeproszę... :blushes: A co to miało być pieczone konkretnie, bo mi robi hasło "brownies" dwie konotacje ... O_o Odpowiedz Link
szprota A nie wiem 26.07.07, 12:35 Ale w Zielonym Wzgórzu, za starych dobrych czasów regularnego trenowania łucznictwa, jadłam takie czekoladowo-karmelowe okruchy, które w menu były opisane właśnie jako brownies. Jak dla mnie to może być to, bo było znakomite:) to kiedy? (Wracam w poniedzialek, a aktualnie nadaję z plazy gdzieś między Czolpinem a Rowami. Odpowiedz Link
meereeth Re: A nie wiem 30.10.07, 21:38 dobrze, że nie w czasów regularnego łuczywa, bo szłoby się zmartwić kim wtedy byłaś- afrykańską księzniczką polujkąca na kakaowce?:D. A dobrze dlatego, że nie czytałam reszty jak i odpowiedzi tego wątku, no cóż, pewnie nie nalezy mi się nawet wtrącąc. Ale skoro to mój wątek. WYNOCHA!!! Odpowiedz Link
pretenddust Re: Erm, no wllaśnie... 02.08.07, 14:47 ja miałam faceta to cuzywał same najtrudniejsze wyrazy myślać, że nie wiem co znacza. Jak na niego zacęłam patrzeć znaczaco to pomyśłam, że mnie nie wart i odpuścił sobie łatwiejsze. A teraz mnie przesladuje. Odpowiedz Link
meereeth Re: wszyscy dzisiaj ładnie 30.10.07, 21:39 wystraczy, boksie, że regularnie ją wysłuchasz. To znaczy miałobyć- rytualnie. Mf. Odpowiedz Link
aard będę kawiorem! Będę kawiorem! 21.10.08, 14:56 Będę się najadał z tyłu i z przodu, a potem wynaturzę się jak balon bez winy. Odpowiedz Link