tulka 12.09.03, 13:14 Kocha lubi szanuje nie chce nie dba żartuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Pr(w)ątek Kocha 12.09.03, 13:41 tulka napisała: > Kocha > lubi > szanuje Może tak? Może nie? Stanęłaś zadumana, listki akacji rwiesz. > nie chce > nie dba > żartuje ... ostatni listek spadł. Zielone słówka nadziei rzucasz na wiatr. Odpowiedz Link
aard Prosimy zatem o wyznania! 12.09.03, 15:29 Kto kogo? Ja zacznę. aard Kocha... Was wszystkich! (hehe, ale wybrnałem) Natomiast Dwaj Mężczyźni Kocha... ją siebie nawzajem :-) Odpowiedz Link
tulka Kto kogo? 12.09.03, 15:42 Kocha pies kanarka, kanarek niedźwiedzia, niedźwiedź salamandrę, salamandra śledzia. A śledź wieloryba, wieloryb sardynkę, sardynka chłopczyka, a chłopczyk dziewczynkę! Odpowiedz Link
neochuan Re: Prosimy zatem o wyznania! 22.09.03, 16:07 rzmskoklatolickie protestancko kontestanckie i w ogle co tu będę udawał greka skoro tyle kalwinów w fahrefajcie. dzierrrrżbór budda i wszystko się udda! Odpowiedz Link
aard GRU źlica 25.09.03, 11:18 Bierze mnie źlica na radzieckie służby specjalne. Po rosyjsku TPY. Odpowiedz Link
maginiak CO-CHAM 29.09.03, 10:01 To nieuprzejmy pracownik kotłowni. A jak kocha ogrzewa centralnie... Odpowiedz Link
aard KACHAM 29.09.03, 13:08 Kacham i Magdam Magadan i Amu-Darię. Podpisano: Ob. Jenisiej Odpowiedz Link