keridwen Re: Tia.... 06.01.04, 23:42 nie, nie mam i juz siebie i swoje ha zabieram. cya. Odpowiedz Link
szprota Sorry, poniosło mnie trochę... 07.01.04, 00:51 Co poradzę, że nie znoszę nołtekstów? To nie było do ciebie, złociutka, tylko tak ogólnie. Odpowiedz Link
keridwen Re: Sorry, poniosło mnie trochę... 07.01.04, 09:01 w tresci bylo ha. doesn't matter anyway. jak napisalam, chyba wole sie jednak stad zabrac. Odpowiedz Link
szprota Nie będę nalegać... 07.01.04, 14:12 keridwen napisała: > w tresci bylo ha. To czyni olbrzymią różnicę, fakt. (Udało mi się! Sprowokowałam cię do wypowiedzenia czegoś więcej niż stereotypowego "Ha!" - od pewnego czasu żegnałam się z nadzieją, że znasz inne słowa. Może kiedyś uda mi się skłonić cię do wypowiedzi dłuższej niż twoja sygnaturka?) > jak napisalam, chyba wole sie jednak stad zabrac. Czarująca jest Twoja przewidywalność :) Odpowiedz Link
keridwen Re: Nie będę nalegać... 07.01.04, 23:38 > Może kiedyś uda mi się skłonić cię do wypowiedzi dłuższej niż twoja sygnaturka? bywaja i takie. wystarczy tylko zauwazac. eot. Odpowiedz Link
szprota Dziecko, nie Tobie pisać EOT do mnie. 08.01.04, 14:34 Za młoda na to jesteś. Keri udało się napisać: >bywaja i takie. wystarczy tylko zauwazac Bywają, w jednym przypadku na 10. Czytuję forum i nolens volens trafiam na Twoje posty. Odpowiedz Link
uerbe Re: Dziecko, nie Tobie pisać EOT do mnie. 08.01.04, 17:06 W ostatnim odcinku telenoweli "Rezerwat Utopia" szprota raczyła była napisać: > >bywaja i takie. wystarczy tylko zauwazac (cf. Keridwen) > Bywają, w jednym przypadku na 10. Czytuję forum i nolens volens trafiam na > Twoje posty. Ekhm... Może i [OT] - mój profesor literatury bezowocnie starał się oduczyć mnie tworzenia zdań mnogozłożonych, twierdząc, iż ciekawie jest, gdy między taki gąszcz słów wkradnie się tu i ówdzie zdanie króciutkie, partykuła, etc. ? Odpowiedz Link
szprota W następnym odcinku Szprota raczy napisać: 10.01.04, 12:36 Uerbe zauważył: >(...) ciekawie jest, gdy między taki gąszcz słów wkradnie się TU I ÓWDZIE zdanie króciutkie, partykuła, etc. - Caps mój, jako komentarz. Dowcip zbyt często powtarzany staje się drażniący, a przynajmniej nudny. Poza tym to raczej zdolność do tworzenia zdań mnogozłożonych świadczy (albo choć tenże sugeruje) o intelekcie, nie zaś wykrzykiwanie partykuł. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link
keridwen dziecko bynajmniej nie twoje.... 08.01.04, 18:02 masz wlasnie NPM czy odczuwasz brak osob do czepiania sie? nie pasil watek, to jako wlascicielka forum moglas wywalic. a moze chodzi o 31? albo rzucanie palenia cie tak stresuje? zreszta... nie chce mi sie w to wnikac. Odpowiedz Link
maginiak Niezła jatka dziewczyny:-))) 09.01.04, 08:58 Chętnie bym się przyłączyła, ale wygląda na to, że już po ptakach...Szkoda:-(. Nastepnym razem dajcie znać wcześniej - jak chcecie to nagotuję kisielu i sobie powalczymy. To jest dopiero jazda, mówię wam... Odpowiedz Link
szprota Maginiaczku, dla mnie poziomkowy:) 10.01.04, 12:42 Spoko, może jeszcze Keri nie zwinęła swoich grabek z piaskownicy;) Nnnnnnnnno, rozruszałam trochę Utopię! Idę poskakać. Odpowiedz Link
szprota I całe szczęście...(NB, śliczna sygbnaturka :B) 10.01.04, 12:31 Keridwen jakimś cudem trafiła w klawisze i napisała: > masz wlasnie NPM czy odczuwasz brak osob do czepiania sie? Mam właśnie oraz odczuwam niezły ubaw widząc, jak się pienisz. Chciałam cię sprowokować i znowu mi się udało. Czyli założenia były słuszne. Po czem błyskotliwie dodała: > nie pasil watek, to jako wlascicielka forum moglas wywalic. Mogłam, ale mam zasadę, że zanim wywalę, to ostrzegam autora "niepaszącego" mnie wątku, że po mojemu coś jest nie tak. Tak i tutaj uczyniłam, ale najwidoczniej zbyt aluzyjnie, bo autorka wątku rozprychała się jak sfrustrowana kotka, LOL (merci, dostarczyłaś mi) następnie wysiliła się nieco i dodała >albo rzucanie palenia cie tak stresuje? Jasne! Najbardziej stresuje mnie myśl o tlącym się pecie. Śni mi się ten koszmar po nocach, tak realistycznie, że aż dziw, iż się jeszcze nie moczę, ślinię ani jąkam. Jeśli uważasz, że brak papierosa może być przyczyną stresu, to pogratulować braku problemów. Następnie, z właściwą sobie konsekwencją, dodała: > zreszta... nie chce mi sie w to wnikac. Właśnie widać. Pozdrawiam z twarzą rozbawioną Odpowiedz Link
keridwen Re: I całe szczęście...(NB, śliczna sygbnaturka : 10.01.04, 13:38 twoj wniosek dotyczacy tego, iz mialabym sie wpieniac czy tez dawac wyprowadzac z rownowagi jest niestety mylny. szczegolnie jesli chodzi o forum i ogolnie pojeta siec. rozruszalas utopie? ciekawe w jaki sposob. prowadzac zenujaca poziomem dyskusje ze mna? ha! Odpowiedz Link
szprota Merci, Keri, śmiałam się przez cały dzień :D 14.01.04, 15:43 Teraz uprzejmie donoszę, że: To, że się wpieniasz, to nie wniosek, lecz bijący w oczy fakt: "masz wlasnie NPM czy odczuwasz brak osob do czepiania sie?" - no, stoicki spokój z tego bije, mało sobie klawiatury nie przypaliłaś. Widać to zresztą nie tylko z twojej, umówmy się, że wypowiedzi tutaj, lecz zachowań na forum i ogólnie pojętej sieci. W sumie tu pasujesz z pisaniem bzdur. A co do: >rozruszalas utopie? ciekawe w jaki sposob. prowadzac zenujaca poziomem dyskusję ze mna? ha! To napisałabym: nie interesuj się, bo kociej mordki dostaniesz, ale to zbyt niskie. O poziomie tej dyskusji decydujemy obie. I tylko jedna z nas z braku argumentów ma zwyczaj pisać "ha!", "ziew" lub EOT, co, zgodzę się, jest żenującym odpowiednikiem odłożenia słuchawki lub trzaśnięcia drzwiami. Ucieszył mnie wtręt Maginiak = radość, że rozruszałam swoje forum. Miałam wrażenie, że prowokując cię do czegoś, co miało być dyskusją, wzbudzę zainteresowanie innych forumowiczów (jeśli mi się nie udało - trudno; drzeć szat nie będę ani bloga ze skargą do świata zakładać). Pozdrawiam z twarzą nadal rozbawioną tupiącą dziewczynką z pretensjami do PMSu Odpowiedz Link
keridwen Re: Merci, Keri, śmiałam się przez cały dzień :D 18.01.04, 02:15 tak, masz racje - trzaskam drzwiami i wychodze. nie zwyklam bawic sie w tak (zenujacy jakby nie bylo) sposob. eot. tym razem juz prawdziwie koncowy. Odpowiedz Link
eyemakk Re: watek ha 02.01.04, 23:01 Ale takie "ha" śmiejące się, "ha" z zaskoczenia, czy "ha" pełne satysfakcji? Odpowiedz Link
uerbe Re: Myślę, że ha defaultowo pozbawione satysfakcji 05.01.04, 11:38 U mnie na odwrót - robię zakupy rowerkowi pod choinkę (trochę spoźnione, ale z rHAbatem) Odpowiedz Link
szprota Uery jeżdżą przy takich mrozach??? 07.01.04, 14:14 Respect:) Brakowało mi Ciebie w poniedziałek w Radio, zwłaszcza przy Doorsach;) Odpowiedz Link
uerbe Nowe Nokiany czyli obucie Walerego 07.01.04, 18:10 Czekam na paczkę ze stolicy Pyrlandii, aż tam resztę zakupów musiałem zrobić... w Łodzi widać "Polska klasy B"... :-P Uer nie jeździ na razie bo ma zapchany tydzień. Najbliższy czas wolny przewidziany na piątek w godzinach popołudniowo-wieczornych. Do DR bym się wybrał, ale na pewno nie tramwajem (zabiera kawał życia) a bicykla nie zostawię na mrozie (na patio)... Spędziłem poniedziałkowy wieczór walcząc z talerzem uer- made ciasteczek (jeżykami zwanych) i znużeniem powodowanym wpatrywaniem się przez cały czas trwania Radiokafla w teletekst Łódzkiego Programu Informacyjnego. Powinienem dostać punkty za wytrwałość... Odpowiedz Link
zamek Bicykl na mrozie nie quitnie 07.01.04, 20:32 zatem zawsze można go wprowadzić do środka i nikt chyba o to nie będzie mruczny. A ja będę jakiś czas zdalny. Zdalny od kompa. Podobno wykipiały mu kondensatory. No i klops. Bez jaja. Bo kura była za słona. Odpowiedz Link
uerbe ... 08.01.04, 10:56 zamek napisał: > zatem zawsze można go wprowadzić do środka i nikt chyba o to nie będzie > mruczny :-) No to powiadasz że z kompem schloss... > A ja będę jakiś czas zdalny. Zdalny od kompa. Podobno wykipiały mu > kondensatory... ...wot skutki czytania ROTFLi zbyt dużych ilości i kaw wylanych na. Odpowiedz Link
szprota Ha!tuluję! 09.02.04, 11:43 To teraz masz ferie? :) (a ja dziś doniosłam w zębach wymagane dokumenty i zapraszamy do pracy za tydzień na 10.00!!!!) Odpowiedz Link
szprota ale jaja 02.02.05, 00:59 tak mi się chciało dyskutować z Keri? chyba miałam przerost energii :D Odpowiedz Link
latajacy_rosomak O, Chułanie 25.05.05, 12:53 aleś wygrzebał. Wyjątkowy to wątek jak na RUrowe warunki. Niezłe starcie na mecie. Odpowiedz Link