ernest_pinch 06.06.06, 16:24 Kolejny raz wielkie dzieki za pomoc :))) Ty bystra babeczka jestes :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moooni Re: Moooni :))) 06.06.06, 22:14 ernest_pinch napisał: > Kolejny raz wielkie dzieki za pomoc :))) > Ty bystra babeczka jestes :))) Do usług ;-) Mam nadzieję, że obie dziewczyny równie zadowolone. Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Moooni :))) 06.06.06, 22:41 Owszem:))) Mlodsza chciala sama zgarnac (wymusila na mnie obietnice zakupu mp3), a Starszej tez przypadlo do gustu :))) Odpowiedz Link
roman_j Wyajśnienie dla wszystkich niezorientowanych :-)) 07.06.06, 11:26 Moooni pomogła Enrestowi w zakupie telefonu komókowego dla żony. Piszę to, żeby nikt nie miał poczucia, że mamy tu na forum jakieś tajemnice przed innymi uczestnikami naszego forum. Oczywiście możliwe, że jakieś mamy, ale wtedy nie piszemy o tym na forum. :-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Wyajśnienie dla wszystkich niezorientowanych 07.06.06, 16:24 Dlaczego nie przyznales sie, ze obserwowales mnie z ukrycia i u Moooni w pracy zalozyles tzw. "pluskwe"??? :DDDD Odpowiedz Link
roman_j Re: Wyajśnienie dla wszystkich niezorientowanych 08.06.06, 00:05 Pluskiew nie używam, bo łatwo je wykryć. Zdecydowanie preferuje osobowe źródła informacji. Przynajmniej dopóki jakiś kolejny Wildstein nie zdekonspiruje mi siatki. ;-)) Odpowiedz Link