roman_j Re: 8000 09.02.05, 15:11 Moooni? Moooni? Coś sobie przypominam, ale dawno jej już tu nie widziałem... ;-)) Odpowiedz Link
teleskop82 Re: 8000 09.02.05, 16:47 Dlaczego Moooni a nie mnie, w końcu ja też mam na koncie trzy okrąglaki ;) ?? Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: 8000 09.02.05, 17:09 teleskop82 napisał: > Dlaczego Moooni a nie mnie, w końcu ja też mam na koncie trzy okrąglaki ;) ?? No zgadza się, masz trzy, bo tak się umówilismy, ze to Ty je "skasujesz" ;-))) Z Moooni to dawna historia, wpierw bylem o pol kroku przed nia, a teraz zrobielm cały hehe A tak na powaznie, to pozdrawiam Wszystkich! :-))) Odpowiedz Link
roman_j Re: 8000 09.02.05, 17:15 ernest_pinch napisał: > A tak na powaznie, to pozdrawiam Wszystkich! :-))) A szczególnie ciepło - nieobecnych. ;-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: 8000 10.02.05, 22:42 w sumie ciekawe skąd się wzięły np toasty za nieobecnych... a za obecnych to się nie toaści a przecież bardziej im się należy... Odpowiedz Link
roman_j Re: 8000 10.02.05, 22:46 hiubi napisał: > a za obecnych to się nie toaści a przecież bardziej im się należy... Jak to się nie toaści? A zdrowie gości, zdrowie gospodarzy, zdrowie pięknych pań? No może te ostatnie czasem faktycznie są akurat nieobecne. Ale mówi się, że nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak. ;-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: 8000 13.02.05, 16:44 faktycznie zapomniałem o gościach i gospodarzach, chyba musze iść na jakąś imprezkę i sobie odświeżyć :-) Odpowiedz Link
roman_j Re: 8000 13.02.05, 17:42 Może Cię Erni zaprosi na koncert trzech tenorów. Ostatnio brakowało im jednego do kompletu. ;-)) Odpowiedz Link
moooni Re: 8000 15.02.05, 00:40 ernest_pinch napisał: > pozdrawiam moooni ;-))) Ja też Cię pozdrawiam, Ernesto... Mam ostatnio wiele na głowie, praca mnie pochłania, rodzina mnie pochłania, a na dodatek wczoraj zmarł mój ukochany Kot Chłopak. Wypadłam z rytmu i zapomniałam o konkurencji. Trochę czasu upłynie, zanim znów wrócę do formy. M. -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia Amatorska Hodowla Kotów i Sów na Kółkach :) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: 8000 15.02.05, 12:58 W takim razie trzymam kciuki za Ciebie Moooni, zebys sie pozbierala/poukladala/trzymala coby wrocic do formy. Sam nie jestem wielkim milosnikiem zwierzat, ale nawet taki gosc jak ja ma dni gdy tesknie za Lili (papuzka Fischera). Kot Chłopak jest w krainie wiecznych łowów, biegający po zielonej trawie. Skąd to wiem? Bo wiem ... pozdrowionka Odpowiedz Link