09.02.05, 15:02
pozdrawiam moooni ;-)))
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: 8000 09.02.05, 15:11
      Moooni? Moooni? Coś sobie przypominam, ale dawno jej już tu nie widziałem... ;-))
      • teleskop82 Re: 8000 09.02.05, 16:47
        Dlaczego Moooni a nie mnie, w końcu ja też mam na koncie trzy okrąglaki ;) ??
        • ernest_pinch Re: 8000 09.02.05, 17:09
          teleskop82 napisał:

> Dlaczego Moooni a nie mnie, w końcu ja też mam na koncie trzy okrąglaki ;) ??

No zgadza się, masz trzy, bo tak się umówilismy, ze to Ty je "skasujesz" ;-)))
          Z Moooni to dawna historia, wpierw bylem o pol kroku przed nia, a teraz
          zrobielm cały hehe
          A tak na powaznie, to pozdrawiam Wszystkich! :-)))
          • roman_j Re: 8000 09.02.05, 17:15
            ernest_pinch napisał:

> A tak na powaznie, to pozdrawiam Wszystkich! :-)))

A szczególnie ciepło - nieobecnych. ;-))
            • hiubi Re: 8000 10.02.05, 22:42
              w sumie ciekawe skąd się wzięły np toasty za nieobecnych... a za obecnych to się nie toaści a przecież bardziej im się należy...
              • roman_j Re: 8000 10.02.05, 22:46
                hiubi napisał:

> a za obecnych to się nie toaści a przecież bardziej im się należy...

Jak to się nie toaści? A zdrowie gości, zdrowie gospodarzy, zdrowie pięknych
                pań? No może te ostatnie czasem faktycznie są akurat nieobecne. Ale mówi się, że
                nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak. ;-))
                • hiubi Re: 8000 13.02.05, 16:44
                  faktycznie zapomniałem o gościach i gospodarzach, chyba musze iść na jakąś imprezkę i sobie odświeżyć :-)
                  • roman_j Re: 8000 13.02.05, 17:42
                    Może Cię Erni zaprosi na koncert trzech tenorów. Ostatnio brakowało im jednego
                    do kompletu. ;-))
    • moooni Re: 8000 15.02.05, 00:40
      ernest_pinch napisał:

> pozdrawiam moooni ;-)))

Ja też Cię pozdrawiam, Ernesto...
      Mam ostatnio wiele na głowie, praca mnie pochłania, rodzina mnie pochłania, a
      na dodatek wczoraj zmarł mój ukochany Kot Chłopak. Wypadłam z rytmu i
      zapomniałam o konkurencji. Trochę czasu upłynie, zanim znów wrócę do formy.
      M.

--
      moooni
      Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia
      Amatorska Hodowla Kotów i Sów na Kółkach :)
      • ernest_pinch Re: 8000 15.02.05, 12:58
        W takim razie trzymam kciuki za Ciebie Moooni, zebys sie
        pozbierala/poukladala/trzymala coby wrocic do formy. Sam nie jestem wielkim
        milosnikiem zwierzat, ale nawet taki gosc jak ja ma dni gdy tesknie za Lili
        (papuzka Fischera).
        Kot Chłopak jest w krainie wiecznych łowów, biegający po zielonej trawie. Skąd
        to wiem? Bo wiem ...
        pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka